Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Ταύρου

Γιατί κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο...

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Ταύρου

Ο Ταύρος -όπως και όλα τα ζώδια άλλωστε- δεν είναι τέλειος. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν σχετίζεσαι κατά οποιονδήποτε τρόπο με έναν/μια εκπρόσωπο του ζωδίου αυτού, υπομονή χρειάζεται -πάνω από όλα- αλλά και κατανόηση. Πάμε να δούμε τα αρνητικά στοχεία του που τον κάνουν σχετικά… ανυπόφορο. Ποια είναι αυτά;

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

1. Θα σε θεωρήσει δεδομένο/η

Ο Ταύρος στην αρχή της σχέσης είναι όλα τα λεφτά! Θα τρώτε σε καλά εστιατόρια, θα πηγαίνετε βόλτες και θα κάνετε ταξίδια. Όταν όμως ο… «μήνας του μέλιτος» τελειώσει, έρχεται η καθημερινότητα και η βαρεμάρα. Θα σε θεωρήσει δεδομένη/ο και δεν θα κάνει τίποτα για να σε διεκδικήσει ή για να κρατήσει την φλόγα του έρωτα αναμμένη.

2. Είναι εγωιστής

Δεν κάνει πίσω εύκολα. Είναι ισχυρογνώμων και εγωιστής. Θα σε «σκάσει» με το πείσμα του. Εσύ θα κάνεις τις παραχωρήσεις στην σχέση και γενικότερα στην ζωή. Είναι επίσης πολύ κτητικός. Όταν κάτι του ανήκει, είναι δικό του και δεν το ακουμπά κανείς. Είτε πρόκειται για αντικείμενο είτε για ένα άτομο που αγαπά. Και αυτή του η συμπεριφορά επίσης δείχνει ότι μπορεί να γίνει πολύ ζηλιάρης.

3. Είναι τεμπέλης και λαίμαργος

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που ο Ταύρος λατρεύει, αυτό είναι η σιέστα. Δώσε του ένα καναπέ, μια τηλεόραση, video games και σειρές και πάρ’ του την ψυχή. Μόνο μην του πεις να βγείτε, να αθληθείτε ή γενικότερα να είστε δραστήριοι τύπου και party animals. Τρέχοντας θα φύγει από κοντά σου.

4. Είναι εσωστρεφής και δεν ανοίγεται εύκολα

Ο Ταύρος δεν είναι από τους ανθρώπους που θα έρθουν πρώτοι να σου μιλήσουν. Σε ένα πάρτι ή σε μια συγκέντρωση γενικότερα, θα είναι χαμηλών τόνων, εσωστρεφής και λιγομίλητος. Σε μια σχέση θα κρατά πάντα πράγματα για τον εαυτό του και θα κλείνεται αρκετά συχνά στον… κόσμο του. Δεν θα σου ανοιχτεί εύκολα και δεν θα μιλήσει για τα προβλήματά του. Θα προσπαθήσει να βρει την λύση μόνος του και να ξεπεράσει επίσης μόνος του τον όποιο καημό του.

5. Έχει ξαφνικά και έντονα ξεσπάσματα

Ο Ταύρος κατά βάση είναι ένας άνθρωπος ήρεμος. Δεν ξεσπάει, σαν τον Κριό πχ. Αντιθέτως… «φορτώνει» σιγά-σιγά. Όταν όμως φτάσει στα όριά του, μετατρέπεται σε αυτό που λέμε… ταύρος εν υαλοπωλείο. Θα τα κάνει όλα λαμπόγυαλο. Γενικά δεν αντέχει να είναι με ανθρώπους που δεν συμπαθεί και δεν θέλει να παίρνει εντολές. Θέλει να είναι αυτός το αφεντικό, να κυριαρχεί και να περνάει το δικό του!

Διάβασε επίσης:

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να μιλάς ασταμάτητα, χωρίς να βαρεθείς

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου, με βάση το ζώδιό σου!

Τρία στοιχεία του ζωδίου σου που σε κάνουν ανυπόφορο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved