4 Δυνατά και 4 Αδύναμα σημεία του Λέοντα

Κάποια τα ξέρεις, κάποια άλλα όχι!

4 Δυνατά και 4 Αδύναμα σημεία του Λέοντα

Ποια είναι τα σούπερ δυνατά σημεία ενός Λιονταριού και ποιες οι αδυναμίες που δείχνει;

Τα δυνατά του σημεία είναι:

1. Είναι αισιόδοξος, γεμάτος ενέργεια, κοινωνικός, ισορροπημένα εξωστρεφής!

2. Μπορεί και προσπερνάει πολλά μικρά "κακά" στην ζωή του και δεν χολοσκάει για καθετί μικρό ή μικροπρεπές στην ζωή του. Όσοι προσπαθούν να τον βλάψουν με μικρομπούρδες, απλά χάνουν το χρόνο τους!

3. Επηρεάζει τους ανθρώπους, τον περιβάλλοντα χώρο που βρίσκεται, κάνει εντύπωση, αφήνει αποτύπωμα, παρασύρει η αύρα του. Γεμίζει τον χώρο! (Άμα γεννιέσαι αρχηγός, λογικό να σε ακολουθούν οι άλλοι)…

4. Επειδή το θάρρος του φτάνει και του περισσεύει, είναι ευθύς στα λόγια του και δεν μασάει, μήτε κοιτάει μήπως και σπάσει… αυγά. Ότι λέει όμως, να ξέρεις ότι το λέει με καθαρή καρδιά κι όχι από κακία!

Και πάμε τώρα και στα αδύναμά του σημεία!

1. Είναι επικυριαρχικός. Μερικές φορές, η έντονη προσωπικότητα του, τείνει να σκεπάζει ή να μηδενίζει τους υπόλοιπους. Ίσως και να μην το κάνει συνειδητά, αλλά όπως και να έχει, πέφτει κομματάκι βαρύς σε κάποιους, που δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν το όλο θέμα!

2. Επιμένει πάντα στην άποψη του, ακόμα κι όταν είναι φανερά λάθος! Ε, τι να κάνουμε; Θέλει να κρατήσει τα προσχήματα κι αργότερα, κατ' ιδίαν, μπορεί και να σου ψιθυρίσει ότι το ήξερε ότι ήταν φάουλ!

3. Δεν ακούει! Καλέ, δεν εννοώ ότι είναι κουφός, αλλά επειδή μπορεί να γίνει κι αγύριστο κεφάλι, μπορεί να σε σκάσει, αφού από λόγια, δεν παίρνει εύκολα!

4.Κι ενώ είναι προικισμένος με τρελή ενέργεια, μπορεί να δεις τον Λέοντα να αράζει και βαριέται να ξανασηκωθεί! Ε, λοιπόν, ναι, κυρίες και κύριοι, ο Λέοντας μπορεί να πάθει τεμπελοσύνη και να σε κάνει να τρίβεις τα μάτια, μην πιστεύοντας ότι ο τύπος ΔΕΝ λέει να πάρει τα πόδια του!

Διάβασε επίσης:

Βάζω τo Λιοντάρι σε 8 λέξεις

Καρκίνος VS Λέοντα: Πώς αντιδρούν σε 4 όμοιες καταστάσεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved