Το Λιοντάρι -o Βασιλιάς του Ζωδιακού- περιγράφεται τέλεια με τις 8 λέξεις που ακολουθούν!

Λ = Λεοντόκαρδο! Φυσικά κι είναι και δεν δέχομαι αντιρρήσεις! Κεφάλι ψηλά, καρδιά γενναία και βουρ για να αντιμετωπίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, όλες τις αντιξοότητες της ζωής! Ή είναι ο Βασιλιάς και φαίνεται, ή… Γι' αυτό σου λέω: έχει κότσια αυτό το ζώδιο!

Ι = Ισχυρό! Αν έχεις θάρρος στην ζωή σου και το εκτόπισμα του Λέοντα, είναι φυσικό επακόλουθο να είσαι ισχυρός!

Ο = Οπτιμιστικό! Κοινώς -για να το πούμε απλά- το Λιοντάρι είναι αισιόδοξο από την φύση του. Είναι άνθρωπος που επιλέγει συνειδητά να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων και να μην λιποψυχά με την πρώτη δυσκολία!

Ν = Ντόμπρο! Ακριβώς επειδή δεν φοβάται τίποτα, το Λιοντάρι, θα σε κοιτάξει ευθέως και θα σου πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται, ακόμα κι αν αυτό δεν… σε κολακεύει. Θα δεις ότι θα το γράψουμε ξανά και ξανά, ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο ντόμπρο, αλλά δεν το κάνει για να σε σοκάρει, απλά και μόνο γιατί δεν βλέπει το λόγο να ΜΗΝ έχει το θάρρος της γνώμης του!

Τ = Τολμηρό! Πάει πακετάκι με το θάρρος και την γενναιότητα για τα οποία κάναμε λόγο παραπάνω: Δεν μασάει τίποτα, δεν κολλάει σε τίποτα, τίμια κι ωραία, αναλαμβάνει τα ρίσκα του!

Α = Αρχηγικό! Είναι ή δεν είναι ο Βασιλιάς; Να ξέρουμε και τι λέμε! Φυσικά και είναι αγάπη μου! Ο ένας και μοναδικός!

Ρ = Ροδοστεφάνωτο! Βάλαμε και μια ρομαντική πινελιά στην περιγραφή μας! Φαντάσου το, να φοράει ένα στεφάνι από τριαντάφυλλα, όχι με αγκάθια, μα με όμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα, που δημιουργούν μια τέλεια κορώνα για την μεγάλη γάτα με την μεγάλη καρδιά! Αγαπάει με όλη της την καρδιά, με όλο της το είναι και δεν το μετανιώνει ποτέ!

Ι = Ιδιαίτερο! Μια ύπαρξη που ξεχωρίζει αμέσως σε έναν χώρο, χάρη στην πληθωρική της προσωπικότητα, την όμορφη και γάργαρη παρουσία, χάρη σε εκείνη την αύρα, που μόνο ένα Λιοντάρι εκπέμπει!

Διάβασε επίσης:

Βάζω τον Καρκίνο σε 8 μόλις λέξεις!

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τους Λέοντες