Με πολλή αγάπη και χιούμορ, συγκρίνουμε τα δυο ζώδια σε 4 ίδιες περιστάσεις! Πως αντιδρούν;

Συνάδελφος στο γραφείο, τους επιτίθεται φραστικά -έχοντας και καραμπινάτο άδικο. Πώς αντιδρούν;

Καρκίνος: Αρχικά φουντώνει, στην συνέχεια φουντώνει ακόμα περισσότερο, του την λέει, αλλά κάνει ένα βήμα πίσω και αρχίζει να σκέφτεται 1000 τρόπους για να τον κάνει φιλετάκια πουρέ. Μπορεί κάλλιστα και να μην αντιδράσει, αλλά το περνάει στα κιτάπια του και ο…χαριτωμένος συνάδελφος, μόλις μπήκε σε μια όμορφη μαύρη κι άραχνη λίστα, από την οποία και δεν παίζει να βγει…

Λέων: Τον αντιμετωπίζει στα ίσα και δεν φεύγει εάν δεν του ζητήσει συγγνώμη, ή εάν τέλος πάντων, δεν λυθεί το θέμα. Μετά το ξεχνάει και πίνουν ούζα παρέα! Τέλος!

Ετοιμάζεται να πάει διακοπές!

Καρκίνος: Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά ο Καρκίνος δεν το βλέπει έτσι: Τι σημαίνει πάω διακοπές, εάν δεν μπορώ να πάρω το μισό μου σπίτι μαζί;;;; Οεο;;;; Δεν φτιάχνει βαλίτσα, κοντέινερ νοικιάζει για να μπορεί να μεταφέρει… τα απολύτως απαραίτητα μαζί του!

Λέων: Μαγιό, αντηλιακό, κινητό, γυαλιά, καλή παρέα….

Είναι ερωτοχτυπημένος!

Καρκίνος: Το ξέρει εκείνος, η καρδιά του, το πολύ – πολύ ο/η κολλητός/ή του κι ο Θεός. Θα πάρει το χρόνο του για να το εκδηλώσει και ΜΟΝΟ εάν είναι πολύ σίγουρος/η για το πως αισθάνεται το άλλο άτομο για εκείνον/ην. Αχ, τι γλυκό βάσανο!

Λέων: Θα το δείξει με την πρώτη ευκαιρία και θα κάνει τα βήματα που απαιτούνται, χωρίς να κρύβεται από κανέναν κι από τίποτα. Γιατί πρέπει να το καταπιεί άλλωστε; Χάπι είναι; Έρωτας είναι ντε!

Του/της κάνουν ένα κομπλιμάν ή μια έντονη κριτική!

Καρκίνος: Όταν του κάνεις κομπλιμάν, είναι σαν να μην του έκανες! Θα χαμογελάσει, θα το περάσει από το ένα αυτί, θα πάει στο άλλο και θα βγει από το μυαλό του. Δεν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του/της, επομένως, παίζει και να νιώσει άβολα!

Εάν πάλι του/της κάνεις κριτική, είτε θα πληγωθεί (θεωρεί ότι έχει κάνει κάτι λάθος) ή θα πεισμώσει, για να μην ξανασυμβεί αυτό.

Λέων: Εάν του/της κάνεις κομπλιμάν, θα χαμογελάσει, θα ευχαριστηθεί, θα νιώσει όμορφα και δεν θα κατεβάσει το κεφάλι! Αφού το αξίζει καλέ!

Εάν πάλι τον/την κριτικάρεις, -ιδιαίτερα μπροστά σε άλλους- την έκατσες! Γίνεται έξαλλος/η και παίζει να φας και καμία ανάστροφη όταν κοιτάς από την άλλη μεριά αμέριμνος! Αμ, πως!

Διάβασε επίσης:

Δίδυμος VS Καρκίνος: Πώς αντιδρούν σε 4 όμοιες καταστάσεις;

Ταύρος VS Δίδυμος: Πως αντιδρούν σε 4 όμοιες καταστάσεις;