4 καταστάσεις, 4 διαφορετικές προσεγγίσεις κι αντιδράσεις! Η σύγκριση είναι ξεκαρδιστική!

Του λες ένα συνταρακτικό νέο που διάβασες κάπου

Ταύρος: Το αντιλαμβάνεται πλήρως, παίρνει το χρόνο του για να εκτιμήσει σωστά το τι του είπες και κάνει τον κόπο να μπει και σε άλλες πηγές για να το διασταυρώσει πριν τοποθετηθεί κι εκφράσει γνώμη.

Δίδυμος: Σοκάρεται, πετάγεται από την καρέκλα του και πριν το καταλάβεις, το έχει (άνα) μεταδώσει στον μισό πληθυσμό!

Έχουν μια ημέρα όλη δική τους, να την περάσουν όπως αγαπάνε

Ταύρος: Μα τι να λέμε τώρα; Ξάπλα, άραγμα, TV, delivery, ύπνος!

Δίδυμος: Δεν ξέρει που να πρωτοπάει, ποιον να πρωτοπάρει τηλέφωνο, με ποιον να πρωτοβγεί! Ποπό δεν βάζει μέσα!

Του τελειώνουν τα χρήματα, πριν το τέλος του μήνα

Ταύρος: No problem: Θα κάτσει σπίτι, δεν θα ξοδέψει τίποτα, (ή έστω τα πολύ βασικά) κι ήσυχα κι ωραία, χωρίς άγχος, θα περιμένει τις αρχές του μήνα για να πληρωθεί

Δίδυμος: No problem: Θα πάει να μείνει με τον/την κολλητό/ή του, θα την περάσει ρεφενέ, μπορεί να τον ψιλοπιάσει ένα μικρό άγχος, αλλά το ξεπερνάει παρέα με τα φιλαράκια του!

Κερδίζει το Λόττο!

Ταύρος: Χαίρεται, εκστασιάζεται, το κρατάει αρχικά μυστικό και στην συνέχεια, αγοράζει ότι πάντα είχε σκοπό να αποκτήσει, ξοδεύει αρκετά σε πράγματα με ποιότητα που θα αντέξουν στον χρόνο, κάνει επενδύσεις. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να δουλεύει.

Δίδυμος: Το λέει σε όλους του τους φίλους/γνωστούς κτλ! Παρατάει την δουλειά του, αφού πρώτα κεράσει όλους τους (πρώην) συναδέλφους, κάνει ένα μεγάλο πάρτι και τον πρώτο καιρό, ξοδεύει σε ταξίδια, πράγματα, ανθρώπους! Εάν μετά από όλα αυτά του μείνει τίποτα, ανοίγει δική του επιχείρηση και βάζει οικονομικό διευθυντή τον Ταύρο!

Διάβασε επίσης:

Κριός vs Ταύρος: Πώς συμπεριφέρονται σε 4 όμοιες περιπτώσεις;

10 πράγματα που σπάνε τα νεύρα του Ταύρου