4 καταστάσεις, 4 διαφορετικές προσεγγίσεις κι αντιδράσεις! Η σύγκριση είναι ξεκαρδιστική!

Κάποιος συνάδελφος παίρνει κάτι από το γραφείο του, χωρίς να τον ρωτήσει.

Δίδυμος: Το παρατηρεί μεν, καταγράφει ποιος ήταν, αλλά βρίσκει τον τρόπο να και να πάρει πίσω ότι του πήρε και να φροντίσει να μην το ξανακάνει το συγκεκριμένο άτομο.

Καρκίνος: Αλλάζει δέκα χρώματα, βάζει με την μια το άτομο σε μαύρη λίστα και γίνεται έξαλλος που κάποιος τόλμησε να βάλει χέρι στα προσωπικά του πράγματα. Σιχαίνεται λέμε να του αγγίζουν οτιδήποτε δικό του!

Κάποιος, τον προσβάλλει!

Δίδυμος: δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει να σκάσει. Από το ένα αυτί μπήκε, από το άλλο βγήκε. Άσε που πανεύκολα μπορεί να στολίσει το άλλο άτομο, αρκεί να έχει… κέφι και χρόνο!

Καρκίνος: όχι μόνο θα προσβληθεί, όχι μόνο θα συγχιστεί, όχι μόνο θα τον στολίσει –έχει δεν έχει κέφι ή χρόνο- αλλά παίζει και να μην κλείσει μάτι όλη νύχτα σκεπτόμενος ‘’μα γιατί μου το είπε αυτό;;;;;’’’

Κάνει πάρτι στο σπίτι του!

Δίδυμος: απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους μέσω δουλειάς, μέσω memo στον πίνακα με τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, μέσω Facebook, Twitter, Instagram, κι ότι άλλο αγαπάς. Τελικά το πάρτι απλώνεται σε 3 ορόφους, ο Δίδυμος δεν ξέρει τους μισούς, αλλά μαθαίνει άλλους τόσους!

Καρκίνος: αφού ζαλίζει το μυαλουδάκι του για καμία εβδομάδα ως προς το ποιους να καλέσει, τελικά αποφασίζει να καλέσει λίγους κι εκλεκτούς, τόσους-όσους! Τους ξέρει έναν προς έναν και φυσικά, τους έχει διαλέξει με βάση τα δικά του περίπλοκα κριτήρια!

Πεθαίνει ο πρωταγωνιστής στο έργο που βλέπει.

Δίδυμος: εκστασιάζεται με το πρωτότυπο του σεναρίου και εγκωμιάζει τον σεναριογράφο για το ‘’θράσος’’ του να σπάσει τα ταμπού!

Καρκίνος: βρίζει Θεούς και Δαίμονες, αφού πρώτα έχει ρίξει το κλάμα της αρκούδας. Μα τον πρωταγωνιστή ανάθεμά τους; Δεν έχουν Ιερό κι Όσιο πια;;;; Που πάει αυτός ο κόσμος;;; οεο;;;;

Διάβασε επίσης:

Ταύρος VS Δίδυμος: Πως αντιδρούν σε 4 όμοιες καταστάσεις;

Ποια 5 ζώδια θα έλεγες ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πλουτίσουν;