Αφροδίτη στον Ταύρο = Αφροδίτη με πείσμα και χάρη!

Για σένα μπορώ να φτάσω μέχρι τα άκρα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις!

Αφροδίτη στον Ταύρο = Αφροδίτη με πείσμα και χάρη!

Θα μείνω πιστή σαν την Πηνελόπη κι ακούνητη σαν βράχος! Το εννοώ αγάπη μου. Εάν καταφέρεις να με κάνεις να κουνήσω από εδώ που κάθομαι, θα σε κάνω χρυσό. Βέβαια, θα μου πεις, αφού δεν κουνιέσαι καλή μου, τότε πώς να κάνεις απιστίες; Με το μυαλό ή με τον αέρα; Δε βαριέσαι! Καλή καρδιά να έχουμε!

taurus 5 16

Να ξέρεις και στο λέω ότι, αν χρειαστεί, εγώ θα είμαι εδώ για εσένα. Αμέ! Θα βάλω πλάτες στα δύσκολα και δεν θα με ακούσεις να βγάζω κιχ! Θα τραβώ στην ανηφόρα, σαν να είμαι ταγμένη να το κάνω. Οπλισμένη με την υπομονή και το πείσμα μου, δε θα σε εγκαταλείψω στις μαύρες σου ώρες. Δε θα ψάξω για την κοντινότερη έξοδο, να τρέξω να σωθώ, να ελαφρύνω το κεφάλι μου και την καρδιά μου από τα βάρη κι ας είναι τα δικά σου. Μόνο μια λεπτομέρεια: όλα θα γίνουν, στον καλό καιρό τους όμως, μιας και δεν φημίζομαι για τα αστραπιαία αντανακλαστικά μου, έτσι; Επίσης μάθε πως δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Γοργοπόδαρη, δε με αποκάλεσε ποτέ κανείς, περιπετειώδη ούτε για αστείο. Αυτά είναι για άλλα ζώδια, πριν και μετά από εμένα! Έτσι, για να ξέρουμε και τι λέμε.

Αχ, λατρεύω ό,τι όμορφο και καλό, και ναι, κι ακριβό, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Τάισε τις αισθήσεις μου και θα με ακούσεις να γουργουρίζω με ευχαρίστηση! Τι φαγητά, τι γλυκά, τι ποτά, όλα είναι αγαπημένα! Μείνε κοντά μου και θα σου μάθω τι σημαίνει καλή ζωή ή έστω θα σου δείξω πώς να ξετρυπώνεις και πώς να απολαμβάνεις κάθε τι όμορφο, όσο μικρό κι αν είναι!

taurus 2 5 16

Όλα τα ωραία μου αρέσουν! Οι καλές τέχνες, τα όμορφα μέρη, η μόδα, τα καλόγουστα αντικείμενα, σπίτια, οι κομψοί άνθρωποι, τα λεφτά. Α, με αυτά τα τελευταία, έχε υπόψιν σου, τα πάω θαυμάσια. Έχω παιδί μου ένστικτο πάνω σε αυτό το θέμα! Βγαίνω πάντα κερδισμένη γιατί ξέρω πώς να πιάνω πηλό –χώμα δηλαδή!- και να τον μετατρέπω σε αριστούργημα!

Γήινη και προσγειωμένη, γνωρίζοντας τους τρόπους αυτού του κόσμου, είμαι η δυνατή, σταθερή, λαμπερή, όμορφη Αφροδίτη, που αβίαστα, κερδίζω το παιχνίδι των εντυπώσεων!

Τι άλλο να ζητήσω; Με όλα τα καλά έχω ευλογηθεί!

Διάβασε επίσης:

Η λουσάτη Αφροδίτη στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ερωτικές προβλέψεις για το μήνα Μάιο εδώ

...............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved