Η λουσάτη Αφροδίτη στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από τις 30 Απριλίου έως και τις 23 Μαίου

Η λουσάτη Αφροδίτη στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη παίρνει την σκυτάλη από τον Κριό και τη δίνει στον Ταύρο ο οποίος θα την κρατήσει από τις 30 Απριλίου έως και τις 23 Μαΐου. Θα βγάλει τον καλύτερό της εαυτό, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα αλλά και να προσδώσει σταθερότητα και αρμονία. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο είναι σε πολύ καλή θέση γιατί τονίζει αξίες κυρίως της υλικής πραγματικότητας. Τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα λουλούδια, η κηπουρική, η επαφή με φύση και γενικά πίνακες και τέχνη θα δώσουν μια άλλη διάσταση και καλλιτεχνική αλλά και στην γκρίζα καθημερινότητα. Το φαγητό, το καλό κρασί και η απαλή ρομαντική μουσική θα είναι μια αγαπημένη συνήθεια αυτό το διάστημα.

Κριός

Θα προβάλλεις με κάποιο τρόπο όλες τις προσωπικές σου ανάγκες και ίσως γίνεις πολύ απαιτητικός/η. Σε οτιδήποτε κάνεις, θέλεις να αφήσεις το δικό σου στίγμα, κυρίως σε θέματα ερωτικά και συναισθηματικά. Κληρονομιές, κτήσεις, κέρδη κι οτιδήποτε αφορά σε οικονομική επιτυχία θα είναι για σένα επιδιώξεις που μπορεί να μην ανήκουν στην δική σου σφαίρα ενέργειας και δράσης αλλά τελικά μέσα από όλα αυτά θα λάβεις μοναδικές εμπειρίες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα σταθεροποιήσεις και κάποιες καταστάσεις που ήταν στον αέρα.

Ταύρος

Είναι η δική σου σειρά να κάνεις ό, τι θέλεις και να έχεις επιτυχία. Γι’ αυτό δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και μην φοβηθείς ή δειλιάσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Το ότι θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό. Το ότι αυτές θα αφορούν και σε εσένα είναι το διαφορετικό που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, καθώς πλέον θα καταλάβεις ότι είσαι μοναδικός/η. Από την προσωπική ευχαρίστηση που θα θέλεις να λαμβάνεις μέχρι και οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να περάσεις όμορφα. Το μαγικό άγγιγμα της Αφροδίτης πάντως θα σου δώσει πολλά καλά πράγματα.

Δίδυμοι

Αφήνεις τα όνειρά σου να λειτουργήσουν με ένα μαγικό τρόπο κι αναζητάς περισσότερο τη φαντασία και τον έρωτα σε πλατωνικό επίπεδο. Παρ’ ότι θα υπάρχει απόσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει άμεσα, δεν θα σε ενοχλεί τόσο πολύ πια γιατί θα το έχεις επιλέξει, ίσως επειδή έχεις εσωτερική ανάγκη για μοναχικότητα, με στόχο να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο από μηχανής θεός θα λειτουργήσει άμεσα και θα γίνουν πράγματα από την μια στιγμή στην άλλη. Η συμπόνια και η φιλανθρωπία θα είναι συναισθήματα που θα σε εμπνεύσουν να βοηθήσεις και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που σε έχουν ανάγκη.

Καρκίνος

Θα έχεις πολλές δελεαστικές προσφορές και αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό και νιώθεις ότι κάτι θετικό πάει να γίνει. Οι σχέσεις σου με κόσμο και παρέες θα είναι πολύ καλύτερες και θα ανοιχτείς σε καινούργια ενδιαφέροντα και νέες γνωριμίες. Η ποικιλία των φίλων θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και να περνάς όμορφα και πολύ χαλαρά. Αν δουλεύεις σε ομάδες ή σε οργανισμούς, θα ασχοληθείς περισσότερο με την φιλανθρωπία και γενικά με θέματα που αφορούν σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η προσκόλληση σε μια ιδεολογία αξιών μπορεί να σε κάνει για λίγο απόλυτο/η.

Λέων

Επαναπροσδιορίζεις τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου αξίες και θα κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς περισσότερο, ακόμα και στον οικονομικό τομέα. Οι φιλοδοξίες σου θα αφορούν στην επιτυχία της καριέρας σου και θα προσπαθήσεις να βρεις άτομα που θα σε στηρίξουν στον συγκεκριμένο τομέα. Μπορεί να ακολουθήσεις περισσότερο τη μόδα από άλλες φορές και να γίνεις πιο δημοφιλής κυρίως στο αντίθετο φύλο. Φυσικά οι υπερβολές δεν θα λείψουν από την πλευρά σου. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την κοινωνική σου ανέλιξη και για οφέλη από τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής που όμως θα σε φέρει σε αντίθεση με τον βασικό κομμάτι του χαρακτήρα σου.

Παρθένος

Μπορεί να εμφανίσεις μια καινούργια εικόνα κι αυτό θα είναι μια πολύ καλή κίνηση. Θα νιώθεις καλά και δε θα χρειάζεσαι δεκανίκια ή κάποια συγκεκριμένη εξάρτηση από άτομα ή ιδεολογίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ανεβάσεις τον πήχη της ποιότητας στη ζωή σου γιατί έχεις ανάγκη από κάτι αξιόλογο και διαφορετικό και θα βρεις πόρτα ανοικτή για να το καταφέρεις. Η ζωή θα είναι σαν μια ευχάριστη περιπέτεια η οποία θα σε οδηγήσει σε όμορφα μονοπάτια. Η μελέτη και η μόρφωση πάνω σε θέματα δημιουργικής τέχνης θα σου δώσει μια πολύ καλύτερη και πιο εκλεπτυσμένη εικόνα.

Ζυγός

Οι προσπάθειες για να έχεις οφέλη από κάποιο συνεταιρισμό ή ακόμα από την/την σύντροφο δεν θα πάνε χαμένες. Όμως, θα δημιουργηθούν ιδιόρρυθμες συνθήκες που για να τις ελέγξεις και για να τις προσδιορίσεις σε σχέση με εσένα, θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι και σκέπτεσαι. Κι αυτό γιατί εσύ σαν άτομο είσαι πολύ επικοινωνιακό και αεράτο και πιθανόν να χρειάζεσαι μεγαλύτερη γείωση και λογική σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να τονιστούν οι αισθήσεις σου και να έχεις έντονες επιθυμίες και ρομαντισμό. Θα απογειώσεις το προσωπικό σου κομμάτι αλλά θα πρέπει και να ρισκάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί θα υπάρχει δυσκολία στο να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς.

Σκορπιός

Έχεις την ικανότητα να δημιουργείς ευχάριστο περιβάλλον και εύκολα θα βρίσκεις στιγμές που θα σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία και εσωτερική χαρά. Το ότι θα είσαι δημοφιλής, θα σε βοηθήσει σε οικονομικούς συνεταιρισμούς αλλά κυρίως σε θέματα συντροφικότητας. Η δυνατότητα να αγαπήσεις περισσότερο από άλλες φορές πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους γύρω σου θα σου φέρει μεγάλη εύνοια και ευκαιρίες να ανοίξεις τα φτερά σου. Μια πρόταση γάμου μπορεί να σκάσει ξαφνικά. Σημαντικές συνεργασίες μπορεί να ξεκινήσουν και να σε οδηγήσουν σε προσωπική επιτυχία. Γενικά, θα υπάρχει ένα καλό κλίμα προς το πρόσωπό σου. Το μυστικό είναι ότι εσύ θα είσαι διαφορετικός/η γιατί θα αναζητήσεις την αρμονία, την ισορροπία και την ομορφιά.

Τοξότης

Θέλεις - δεν θέλεις, θα προσανατολιστείς προς την εξυπηρέτηση προς όλους και όλα, χωρίς όμως να βγαίνεις έξω από τα δικά σου όρια ή συστήματα γιατί πλέον έχεις καταλάβει ποιες είναι οι ανάγκες των άλλων ατόμων μέσα στον εργασιακό χώρο σου. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο ποιοτική, ιδίως σε πρακτικό επίπεδο, αφού θα αναζητήσεις λύσεις που θα εξυπηρετούν τις υλικές σου ανάγκες και κυρίως σε σχέση με το σώμα σου και τη γενικότερη βελτίωσή του. Η δίαιτα μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή αλλά μάλλον δε θα την κρατήσεις γιατί θα έχεις και τη διάθεση να τρως καλά και να μην στερείς από τον εαυτό σου αυτό που θέλει. Οπότε οι ισορροπίες δε θα τηρούνται.

Αιγόκερως

Βρίσκεις εύκολα αυτό που θέλεις γιατί δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να φύγουν από τα χέρια σου, δοκιμάζοντας τα πάντα γι’ αυτό κερδίζεις. Το θέμα ενός παιδιού μπορεί να αρχίσει και πάλι να σε απασχολεί, χωρίς όμως να ξέρεις μέχρι που θα σε πάει αυτή η επιθυμία. Μπορεί όμως να δημιουργήσεις ξαφνικά μια σταθερή σχέση και να είναι η κατάληξή της. Αυτό φυσικά θα έρθει γιατί εσύ, χωρίς να το έχεις συνειδητοποιήσει, θα έχεις ρισκάρει. Το αντίθετο φύλο θα σε βρει πολύ ελκυστική/ο όποτε ένας νέος ερωτικός δεσμός είναι πολύ πιθανός εφ’ όσον θα έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις και να δεις ποιος/α σου ταιριάζει. Η αγάπη πάντως είναι το κύριο συστατικό για να πορευτείς.

Υδροχόος

Αναλαμβάνεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, χωρίς να σημαίνει ότι θα σε βαρύνουν πάρα πολύ. Αντίθετα, μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσεις μια δημιουργία η οποία θα αφορά σε διακόσμηση και διαρρύθμιση χώρου με καλλιτεχνικές προεκτάσεις. Ή ακόμα και να φτιάξεις το ίδιο σου το σπίτι γιατί πιθανόν να έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Γενικά, θα κάνεις τα πάντα για να βελτιώσεις και να αλλάξεις τους άχαρους ρυθμούς της ζωής σου. Η αναζήτηση της ομορφιάς μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες γιατί θα ρίξεις βάρος στην εμφάνισή σου, οπότε πιθανόν να κάνεις κάποιες κούρες ή ακόμα και αισθητικές επεμβάσεις.

Ιχθύες

Έχεις μια ιδιαίτερη οικειότητα και άνεση με τον κόσμο που έρχεσαι σε επαφή κι αυτό δημιουργεί καλύτερη επικοινωνία. Το μυστικό είναι να δημιουργήσεις ευχάριστες σχέσεις με τα αδέλφια και με τους συγγενείς σου γιατί θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Θα έχεις τη διάθεση να είναι όλα εκλεπτυσμένα και πολύ αρμονικά γύρω σου. Αν έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο μπορεί τώρα να βγει στην επιφάνεια ή να σου δοθεί η ευκαιρία να το εκφράσεις πιο έντονα. Βιβλία, γνώσεις, ξένες γλώσσες αλλά και μαθήματα ζαχαροπλαστικής θα είναι στην πρώτη γραμμή. Μικρά ευχάριστα ταξίδια που μπορεί να συνδυαστούν και με δουλειά είναι πολύ πιθανά.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved