Ο Άρης στην Παρθένο έχει υψηλές απαιτήσεις

Να τον πιάσετε με το μαλακό και να δείτε τι ζητάει από εσάς

Ο Άρης στην Παρθένο έχει υψηλές απαιτήσεις

Ο Άρης στην Παρθένο καμιά φορά είναι κομματάκι μονοκόμματος και στεγνός. Λίγο αυστηρός για τα γούστα μερικών. Μερικοί τον αποκαλούν και παραπονιάρη, αφού όταν δεν του βγει εκείνο που έχει στο μυαλό του, κλείνεται στον εαυτό του ή γίνεται ευερέθιστος. Κατά τα άλλα όμως, είναι από τα ήσυχα παιδιά και δεν δημιουργεί προβλήματα από άποψη ή από χόμπι!

Να τον πιάσετε με το μαλακό και να δείτε τι ζητάει από εσάς. Ακόμα κι αν οι απαιτήσεις του είναι υψηλές, εσείς, αρκεί να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα και θα έχετε τον έλεγχο και την αποδοχή του.

Κι αν τον δείτε να γίνεται λίγο σκληρός κι επικριτικός μερικές φορές είναι επειδή... έτσι είναι! Δε θα τον αλλάξετε, και μην προσπαθήστε να τον καταλάβετε. Ναι, είναι αλήθεια ότι μερικές φορές μοιάζει σχεδόν άκαρδος και χωρίς αισθήματα, αλλά για έναν εγκεφαλικό τύπο σαν κι αυτόν, εσείς μάλλον μοιάζετε με ufo (!), παρά εκείνος με παράξενο, ξερό κεφάλι!

Ο καλύτερος τρόπος να συνυπάρξετε με έναν Άρη στην Παρθένο είναι να τον αφήσετε να κάνει το multitasking του με την ησυχία του, μέσα στο όμορφα οργανωμένο χάος του κεφαλιού του.

Όσο για τα ερωτικά του, είναι γνωστός ως ο νευρικός εραστής, ο άνθρωπος που δεν διαθέτει την περίσσια τόλμη ή χάρη για να πλασάρει τον εαυτό του ως εξωτικό είδος πασπαλισμένο με μπόλικη δόση γκλάμουρ και τσαχπινιάς. Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η χάρη του: απλός, λιτός, νευρικός, περιμένει για το κατάλληλο ταίρι και μπορεί να μην βαρέσει τα τύμπανα όταν το βρει, μα ξέρει πώς να το κρατήσει... Με πολλή εργασία πάνω στη σχέση!

Διάβασε επίσης:

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στην Παρθένο σαν... γυναίκα;

Εσείς ψηφίσατε τα ζώδια που δεν θα ξεμείνουν ποτέ από λεφτά

Εσείς ψηφίσατε τα ζωδιακά ζευγάρια που είναι... αχτύπητο δίδυμο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved