Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στην Παρθένο σαν... γυναίκα;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή της

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στην Παρθένο σαν... γυναίκα;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα η Αφροδίτη στην Παρθένο, η εμφάνισή της, το στιλ της η ερωτική της συμπεριφορά και ο τρόπος που ελκύει και ιδού που καταλήξαμε:

Εκεί που μια οποιαδήποτε γυναίκα βλέπει την ομορφιά, τη ρώμη ενός άντρα, η Αφροδίτη στην Παρθένο, βλέπει και μετράει το μυαλό που κρύβεται κάτω από την όψη.

1. Χωρίς εξάρσεις, μετρημένη, αλλά βαθύτατα εξυπηρετική (η αλήθεια να λέγεται), η Αφροδίτη στην Παρθένο δεν θα ανάψει φωτιές, αλλά... θα τις σβήσει! Όσο κι αν αυτό δεν ακούγεται ελκυστικό, είναι απαραίτητο για μια ήσυχη, δίχως εκπλήξεις ή εκρήξεις συμβίωση, που μάλλον καλό κάνει, παρά κακό τελικά.

2. Γνωρίζει τη ρουτίνα της, θέτει (και πολύ σωστά τολμώ να σχολιάσω) τα όρια της και απομακρύνεται από ό, τι δεν αγαπά με κομψό τρόπο. Ίσως να προτιμά καμιά φορά και την απομόνωση, αν αυτή της εξασφαλίζει την ηρεμία των φρένων της!

3. Η συμπαθέστατη αυτή Αφροδίτη δε θα διστάσει να γίνει χαλί για τα αγαπημένα της πρόσωπα, ψάχνοντας πάντα τρόπους για να διευκολύνει τη ζωή τους.

Το μόνο που μας ζητάει είναι να της κάνουμε το χατίρι να ξεσκαρτάρουμε τα συναισθήματά μας, με λογική, πατώντας γερά τα πόδια μας στη γη!

Διάβασε επίσης:

Εσείς ψηφίσατε τα ζωδιακά ζευγάρια που είναι... αχτύπητο δίδυμο

«Η νύφη το έσκασε!» Ποιο ζώδιο πιστεύεις θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved