Πώς θα ήταν ο Ερμής στον Λέοντα σαν... άνθρωπος;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή του

Πώς θα ήταν ο Ερμής στον Λέοντα σαν... άνθρωπος;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Ερμής στον Λέοντα, ποια θα ήταν η στάση του, ποια η συμπεριφορά και ο τρόπος που σκέπτεται και ιδού που καταλήξαμε! Αυτός συστήνεται κι εμείς τον παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

1. Είμαι πιστοποιημένος (με βούλα και σφραγίδα παρακαλώ!) DramaQueen (King!)! Τα λέω ωραία, τα λέω παχιά, κάνε πως δεν εντυπωσιάζεσαι, να βρεθείς ανάποδα στο κοντάρι, παλιοπατσαβούρα!

2. Ποσώς θα ασχοληθώ με τις λεπτομέρειες. Αυτές είναι για άλλους παρατρεχάμενους. Εμένα, αγάπη μου, με νοιάζουν οι ιδέες οι grand, αυτές που είναι μεγαλύτερες και από τη ζωή την ίδια! Το πώς και το γιατί και η πρακτική εφαρμογή μου είναι παγερά αδιάφορα. Πιφ!

3. Ναι, το μάντεψες σωστά: έχω πάντα δίκιο, σιχαίνομαι την αδιαφορία και αν τολμήσεις να μου γυρίσεις την πλάτη, αντιδρώ χειρότερα κι από τη CerseiLannister όταν παίρνει κεφάλια για πρωινό. Καλύτερα να μην μου πηγαίνεις πολύ κόντρα και επιτέλους δέξου την αυθεντία των λόγων μου, ακόμα κι όταν δεν έχω ιδέα τι στα κομμάτια λέω… Ave, moi!

Διάβασε επίσης:

Εσείς ψηφίσατε τα ζωδιακά ζευγάρια που είναι... αχτύπητο δίδυμο

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στην Παρθένο σαν... γυναίκα;

Ψήφισε και πες μας: Τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι ο... γαμπρός της φωτογραφίας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved