Έξι πολύτιμοι λίθοι αποκαλύπτουν τον αληθινό σου χαρακτήρα

Οι πολύτιμες πέτρες που «μιλάνε» για την αληθινή προσωπικότητά σου

Έξι πολύτιμοι λίθοι αποκαλύπτουν τον αληθινό σου χαρακτήρα

Οι άνθρωποι πίστευαν πάντοτε στη δύναμη των πολύτιμων λίθων. Προέρχονται από τα βάθη της γης και συμβολίζουν τη σύνδεση με τη φύση. Πολλοί ισχυρίζονται ότι κάθε πολύτιμος λίθος εκπέμπει ορισμένους τύπους ενέργειας και αυτή η ενέργεια μας επηρεάζει με διάφορους τρόπους.

Το να νιώθεις έλξη για κάποιον συγκεκριμένο λίθο και όχι για όλους ανεξαιρέτως δείχνει κάτι ξεχωριστό για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Ρίξε μια ματιά στην φωτογραφία με τους έξι πολύτιμους λίθους και κοιτώντας προσεκτικά, αποφάσισε ποιος από όλους σε «τραβάει» και θα ήθελες να αποκτήσεις.

Στη συνέχεια, διάβασε παρακάτω, γιατί κάθε λίθος έχει να πει κάτι πολύ σημαντικό για το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου, αλλά και για το πώς σε βλέπουν οι άνθρωποι γύρω σου.

1. Ταπεινότητα

gem1

Είσαι ένα αξιοπρεπές, πνευματικό άτομο με βαθιά αίσθηση αυτοπεποίθησης. Η ειρήνη είναι η ενέργεια που σε ελκύει και, ενώ μπορεί να μην το ξέρεις, οι άνθρωποι θαυμάζουν πόσο ταπεινός και ευγενικός είσαι. Έχεις επίσης πολύ ανοιχτό μυαλό και πάντοτε καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία. Η ευελιξία και η εξυπνάδα σου επιτρέπουν να συνδεθείς με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που έχουν εντελώς διαφορετικές κοσμοθεωρίες ζωής.

2. Πάθος

gem2

Η προσωπικότητά σου είναι παθιασμένη, έντονη και διαθέτεις πολύ ζωντάνια. Έχεις ξεκάθαρη κατανόηση για το τι θέλει η καρδιά σου και ο σκοπός της ζωής σου είναι πολύ όμορφος και ευγενής. Δίνεις λιγότερη σημασία στα υλικά αγαθά και εκτιμάς πάνω από όλα την αγάπη. Η ισχυρή σου ορμή επιτρέπει να επιτύχεις αυτά στα οποία επικεντρώνεσαι και επιμένεις να τα επιδιώκεις. Όταν ακούς την καρδιά σου και ενεργείς με την καρδιά σου, ο κόσμος είναι δικός σου.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

3. Ηρεμία

gem3

Έχεις μια ηρεμία ψυχής που αντανακλάται γύρω σου. Εκτιμάς τις ήσυχες στιγμές και τη γαλήνη στη ζωή. Έχεις μάθει ότι η ευτυχία υπάρχει περισσότερο στην κάθε στιγμή, παρά σε φαντασιακές απόψεις για το μέλλον ή το παρελθόν και χρησιμοποιείς το χρόνο σου με σύνεση. Αντί να σκέφτεσαι υπερβολικά και να αγχώνεσαι ή να ανησυχείς, προσπαθείς σκληρά να διατηρείς το μυαλό σου χαλαρό και ήρεμο. Ένα από τα δυνατά σου σημεία είναι η συναισθηματική νοημοσύνη, κάτι που όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο και θα μπορούσαν να μάθουν πολλά από σένα.

4. Δημιουργικότητα

gem4

Είσαι ένα θετικό, δημιουργικό πνεύμα με αληθινό κέφι για ζωή. Επιδεικνύεις μεγάλη περιέργεια σε διάφορους τομείς και αναζητάς πάντα το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Παρόλο που τα ενδιαφέροντά σου δείχνουν να είναι διασκορπισμένα παντού, έχεις συγκεντρώσει πληθώρα γνώσεων που σου επιτρέπουν να είσαι ημι-ειδικός σε πολλούς τομείς. Είσαι εκ φύσεως χαρισματικό άτομο, με έντονη αίσθηση του χιούμορ και πιθανότατα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή σου που εκτιμάς και σου αρέσουν.

5. Ισχυρή θέληση

gem5

Διαθέτεις αποφασιστικότητα, ισχυρή θέληση και ένα υγιές επίπεδο αυτοεκτίμησης. Η αφοσίωσή σου δεν έχει όρια και θα μείνεις δίπλα στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Εκτιμάς πολύ την ειλικρίνεια και δεν προσπαθείς ποτέ να πληγώσεις εσκεμμένα κάποιον που αγαπάς. Ο λόγος σου είναι ένα από τα πιο δυνατά σου σημεία και έχεις οικοδομήσει τις απόψεις σου με ορθή έρευνα, κάτι που φυσικά κάνει τους συνομιλητές σου να σε σέβονται. Είσαι γεννημένος ηγέτης και, όταν ηγείσαι από καρδιάς, επιτυγχάνεις λαμπρά και θαυμαστά αποτελέσματα.

6. Συμπόνια

gem6

Είσαι μια ευγενική, στοργική, ευαίσθητη και συμπονετική ψυχή. Τα επίπεδα κατανόησης και ενσυναίσθησης που διαθέτεις είναι ασυναγώνιστα. Έχεις μάθει να είσαι ευγενής και συμπονετικός με τον εαυτό σου, κάτι που σε έχει μετατρέψει σε μια δύναμη αγάπης που απλώνει πάντα το χέρι της για να βοηθήσει τους γύρω. Συχνά μπορείς να νιώσεις τα συναισθήματα των άλλων σαν να ήταν δικά σου και, όταν υποφέρουν, φτάνεις στο σημείο να δίνεις ακόμα και τα ρούχα ή τα παπούτσια που φοράς για να τους βοηθήσεις. Αν και δεν επιθυμείς διακρίσεις και θέσεις εξουσίας, ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν και σένα που θα παίρνουν σημαντικές αποφάσεις μέσα στην κοινωνία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved