Κάνε το τεστ που αποκαλύπτει τη «θαμμένη» πλευρά του χαρακτήρα σου!

Τα αποτελέσματα είναι αδιαμφισβήτητα στην ακρίβειά τους

Κάνε το τεστ που αποκαλύπτει τη «θαμμένη» πλευρά του χαρακτήρα σου!

Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για τον εαυτό σου; Λάθος!

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να μιλάμε ασταμάτητες ώρες για την προσωπικότητα ενός ατόμου. Υπάρχουν όμως ορισμένες κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς μας που μερικές φορές δεν τους δίνουμε σημασία ή δεν θέλουμε να τις δούμε, κάτι που τελικά είναι εις βάρος μας.

Η κεντρική φωτογραφία αυτού του άρθρου μπορεί να βοηθήσει στο να αποκαλυφθούν μυστικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου που είναι δύσκολο να παρατηρηθούν στην καθημερινή ζωή. Είναι ένα πολύ απλό τεστ και η ακρίβεια των αποτελεσμάτων του είναι αδιαμφισβήτητη, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν οι περισσότεροι που το έχουν κάνει.

Κοίταξε λοιπόν την φωτογραφία και χωρίς να διστάσεις, απάντησε στην εξής ερώτηση: «Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που είδες;». Στη συνέχεια, διάβασε την ερμηνεία που δίνεται παρακάτω:

Αν είδες πρώτα το Κηροπήγιο

candlestick

Έχεις μια πολύ ευρεία άποψη για τον κόσμο και τα σχέδια που καταστρώνεις είναι πάντα μεγαλεπήβολα. Αυτό είναι καλό, αλλά συχνά ξεχνάς ή «χάνεις» τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις των καταστάσεων.

Είσαι ένα ευγενικό άτομο με μεγάλη καρδιά. Πολύ συχνά οι άλλοι σε χρησιμοποιούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/ή και να επιλέγεις τους φίλους σου προσεκτικά. Έτσι, θα αποφύγεις πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Αν είδες πρώτα τη γυναικεία μορφή

woman figure

Είσαι ένα λεπτό και αισθησιακό άτομο. Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τη ζωή και μερικές φορές δεν δίνεις σημασία στον πραγματικό κόσμο και τα πράγματα που σε περιβάλλουν.

Γενικά είσαι ένα άτομο που αιωρείσαι κάπου ανάμεσα στα σύννεφα. Από μια άποψη αυτό δεν είναι κακό, γιατί υπάρχουν τόσοι λίγοι ρομαντικοί σε αυτόν τον πλανήτη πλέον. Από την άλλη πλευρά, πίσω από όλον αυτόν τον ρομαντισμό, δεν βλέπεις και πολύ καθαρά ποιος είναι ο πραγματικός κόσμος με την πολυπλοκότητά του και τις απογοητεύσεις του.

Μην ξεχνάς πάντως να επιστρέφεις στην πραγματικότητα, έστω και περιστασιακά. Διαφορετικά η ζωή σου θα μετατραπεί σε ένα διαρκές άλμα μετ’ εμποδίων.

Αν είδες πρώτα την ανδρική φιγούρα

man figure

Είσαι ένα πολύ ήρεμο άτομο και όσοι βρίσκονται κοντά σου νιώθουν άνετοι και ασφαλείς, σαν να τους προστατεύει ένας πέτρινος τοίχος. Είσαι λακωνικός/ή, στοχαστικός/ή και δημιουργικός/ή, ενώ είναι μάλλον δύσκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου.

Υπάρχει όμως κάτι το οποίο μπορείς να βελτιώσεις. Πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν προσέχεις αρκετά τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Για να διορθώσεις την κατάσταση, μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και τις πιο ασήμαντες χειρονομίες που θα δείχνουν νιάξιμο και προσοχή για τα πρόσωπα που αγαπάς. Έτσι, θα πετύχεις να ζήσεις μαζί τους μια πολύ πιο ευτυχισμένη ζωή.

Αν είδες πρώτα τη φωτιά

fire

Βρίσκεσαι σε διαρκή αντίθεση με τους άλλους ανθρώπους, επειδή νιώθεις διαφορετικός/ή και η σκέψη σου είναι πολύ μακριά από την τυπική σκέψη. Έχεις το δικό σου όραμα για τον κόσμο και οι κοντινοί σου άνθρωποι μερικές φορές δεν σε καταλαβαίνουν.

Το κύριο ζητούμενο δεν είναι να αλλάξεις τον εαυτό σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να διατηρήσεις ή ακόμα και να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν το έχεις αυτό διαρκώς στο μυαλό σου, τότε όλα θα πάνε καλά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved