Τα τρία κοχύλια που αναδεικνύουν την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου!

Κάθε όστρακο έχει κάτι να σου πει!

Τα τρία κοχύλια που αναδεικνύουν την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου!

Όλοι έχουμε δυνάμεις στην προσωπικότητά μας που δεν τις έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως. Αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά μας προορίζονται για να χρησιμοποιηθούν στο δικό μας μονοπάτι ζωής, αλλά και για να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Διάλεξε ένα από τα τρία κοχύλια της φωτογραφίας και διαβάζοντας την ερμηνεία ανακάλυψε μια πτυχή της προσωπικότητάς σου που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου. Μόλις αποκαλυφθεί αυτή η πτυχή, κάνε την κτήμα σου και μην φοβηθείς να την χρησιμοποιήσεις.

1. Έχεις δυνατή διαίσθηση, αλλά δεν το γνωρίζεις

shell 1

Η διαίσθησή σου βρίσκεται στα ύψη και είναι επιτακτική ανάγκη να δώσεις προσοχή, να ακούσεις, να εμπιστευτείς και να ενεργήσεις σύμφωνα με τις ωθήσεις που σου παρέχει ο διαισθητικός εαυτός σου.

Στη ζωή συχνά ζητάμε συμβουλές από άλλους όταν γνωρίζουμε ήδη την απάντηση και ποιο είναι το καλύτερο για μας. Κι όμως, οι ευκαιρίες που σου παρέχονται είναι ολοφάνερες.

Εάν, για παράδειγμα, λάβεις το ίδιο μήνυμα 3 φορές στη σειρά, σημαίνει ότι η διαίσθησή σου έχει αναλάβει δράση και σε σπρώχνει σε κάτι που θα είναι σταθερό και αξιόπιστο.

Να θυμάσαι ότι, δίνοντας προσοχή στα όνειρά σου και σε όσα εντυπώνονται στο μυαλό και την ψυχή σου, θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη.

2. Είσαι γεννημένος ηγέτης

shell 2

Η επιρροή σου πάνω στους άλλους είναι πολύ περισσότερη απ’ όσο μπορείς να καταλάβεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν καθοδήγηση και σοφία σε εσένα.

Είναι καιρός πια να μπεις με αυτοπεποίθηση σε ένα ρόλο τον οποίο μπορείς να τιμήσεις με εντιμότητα και σοφία.

Καθώς οι άλλοι θα σε παρατηρούν σε αυτόν τον ρόλο, θα οδηγήσεις πολλούς με το παράδειγμά σου και θα τους εμπνεύσεις.

Ίσως να πας εκεί που κανένας άλλος δεν έχει πάει στο παρελθόν, ενώ μπορεί ν’ ανοίξεις τον δρόμο και για άλλους που ίσως φοβούνται πολύ για να το κάνουν.

3. Είσαι στα καλύτερά σου όταν μαθαίνεις νέα πράγματα

shell 3

Το μυαλό σου λειτουργεί καλύτερα όταν βιώνεις προκλήσεις μέσω της εκπαίδευσης ή της εκμάθησης πάνω σε κάτι καινούργιο.

Οι πηγές γνώσης που σου προσφέρονται είναι άπειρες και το μυαλό σου απαιτεί τη διέγερση με το να λαμβάνει νέες πληροφορίες σε τακτική βάση. Η εκπαίδευση που λαμβάνεις μπορεί να προέρχεται από ένα βιβλίο, από ένα online σεμινάριο ή από την παρακολούθηση μιας διάλεξης σε μια αίθουσα.

Εάν λοιπόν αισθάνεσαι στάσιμος ή κολλημένος σε μια κατάσταση, το πιθανότερο είναι ότι ήρθε η ώρα να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, μαθαίνοντας κάτι νέο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved