Κάθε πολύτιμο πετράδι κρύβει ένα ξεχωριστό μήνυμα για σένα!

Διάλεξε έναν κρύσταλλο και θα σου αποκαλύψει κάτι σημαντικό

Κάθε πολύτιμο πετράδι κρύβει ένα ξεχωριστό μήνυμα για σένα!

Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι κρύσταλλοι είναι εξαιρετικά πνευματικά εργαλεία. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ενέργεια μέσα στο σπίτι μας, να ισορροπήσουμε τον εαυτό μας, ενώ μας προσφέρουν προστασία, εξέλιξη και ελευθερία.

Ακόμα όμως κι αν δεν είσαι λάτρης των κρυστάλλων, με αυτό το τεστ μπορείς να λάβεις ένα σημαντικό πνευματικό μήνυμα. Απλώς, διάλεξε ένα από τα έξι πετράδια που βλέπεις στην φωτογραφία και στη συνέχεια διάβασε το μήνυμα που θα σου πει σε τι φάση βρίσκεσαι αυτήν ακριβώς τη στιγμή!

1. Μαύρος τουρμαλίνης

Αυτή η πέτρα θεωρείται ένα προστατευτικό φυλαχτό, το οποίο διώχνει κάθε καταστροφική ενέργεια ή δύναμη που θα βρεθεί στο πέρασμά του. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τις σκέψεις σου και να μετατρέψεις τις συγκρούσεις σε λύσεις.

Αν έχει διαλέξει τον μαύρο τουρμαλίνη, έχει έρθει η ώρα για να αναπτυχθείς και να εξελίξεις τον εαυτό σου. Απελευθερώσου από όλα όσα σε καταθλίβουν και άφησε τη ζωή να σε εκπλήξει με νέους κύκλους αφθονίας και ωριμότητας.

2. Κεχριμπάρι

Το κεχριμπάρι είναι μια προστατευτική ρητίνη που την βρίσκουμε στα δέντρα εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Είναι ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν της φύσης και έχει ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Αν σου τράβηξε την προσοχή αυτός ο λίθος, σημαίνει ότι οι δυνατότητες της εξέλιξής σου είναι πιο δυνατές από ποτέ. Χρειάζεσαι να αναζητήσεις την εσωτερική ισορροπία, αναλύοντας προσεκτικά τις μέχρι τώρα εμπειρίες σου και να δεσμευτείς στο να βελτιώσεις την ευτυχία και την ευημερία σου.

3. Σμαραγδίτης

Ο σμαραγδίτης ή αλλιώς φθορίτης έχει την ιδιότητα να αυξάνει την δύναμη της έλξης και να βάζει τάξη και αρμονία στις καρδιές μας. Αυτός ο κρύσταλλος μας βοηθάει να οργανώσουμε τη ζωή μας και προάγει την εξέλιξή μας.

Εάν επέλεξες τον φθορίτη, στο αμέσως επόμενο διάστημα πρέπει να μάθεις να εστιάζεις στον στόχο σου και να γνωρίζεις το κίνητρό σου. Επικεντρώσου σε όλα όσα πρέπει να επιλύσεις και δούλεψε σκληρά με τον εαυτό σου, γιατί τώρα είναι η ώρα της επιτυχίας.

4. Ζαφείρι

Το ζαφείρι είναι η πέτρα της σοφίας, της πολυτέλειας και της επαφής με το θείο. Μας βοηθά να διατηρήσουμε ισορροπημένα συναισθήματα και να αποκτήσουμε ευημερία. Η ενέργειά του μας συνδέει με τα πιο σοφά μέρη του εαυτού μας και διώχνει την αρνητικότητα.

Εάν διάλεξες το ζαφείρι, σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείς για όλες τις σωστές ενέργειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Είναι η κατάλληλη εποχή για να αναπτύξεις δραστηριότητες που αφυπνίζουν τις πραγματικές σου δυνατότητες. Μην αποθαρρύνεσαι, γιατί θα θερίσεις καλούς καρπούς.

5. Μάτι του τίγρη

Το μάτι του τίγρη είναι ένα κλασσικό φυλαχτό που μας δίνει τη σοφία και την εξέλιξη της διάνοιας, ενώ ενισχύει και τις δράσεις προστασίας. Κρατάει μακριά μας τους αρνητικούς ανθρώπους και τις αρνητικές ενέργειες και μας βοηθάει να χρησιμοποιήσουμε τη σοφία που διαθέτουμε για τη δική μας ευτυχία.

Εάν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή επέλεξες αυτό το πετράδι, έχει έρθει η ώρα να αναλύσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου. Σκέψου όλα όσα σε απασχολούν και ξεκίνα το συντομότερο δυνατό για να πετύχεις τους στόχους σου, έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή.

6. Αχάτης

Ο αχάτης είναι μια πέτρα που φέρνει δύναμη, ενεργειακή ισορροπία και πνευματική προστασία. Ισορροπεί τα τσάκρα μας, δυναμώνει το σώμα και μας γεμίζει σοφία. Όλα αυτά μας βοηθούν να βλέπουμε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Τα δύο μεγαλύτερα οφέλη αυτού του λίθου είναι ότι ηρεμεί τα συναισθήματά μας και επιτρέπει την ανάπτυξη και την πρόοδό μας.

Εάν επέλεξες τον αχάτη, χρειάζεται να αποκτήσεις μεγαλύτερη επαφή με τους στόχους σου. Σταμάτα να σαμποτάρεις τον εαυτό σου και να παρατάς τα όνειρα και τα σχέδιά σου. Αναζήτησε μια ζωή που θα σε κάνει ευτυχισμένο/η σε όλους τους τομείς που σε αφορούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved