Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι του κάθε ζωδίου για να έχει τύχη και προστασία

Ποιος ταιριάζει στο δικό σου και τι ιδιότητες έχει;

Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι του κάθε ζωδίου για να έχει τύχη και προστασία

Στο κάθε ζώδιο αντιστοιχεί κι ένας πολύτιμος ή ημιπολύτιμος λίθος που λειτουργεί ευεργετικά, επιδρά βελτιώνοντας όχι μόνο την ψυχική, αλλά και τη σωματική ευεξία, φέρνει θετική ενέργεια, τύχη και προστασία.

Ας δούμε, ποιος ταιριάζει στο ζώδιό σου και τι ιδιότητες έχει:

ΚΡΙΟΣ

Ο μαχητικός και πάντα ετοιμοπόλεμος. Κριός έχει για πέτρες του τον ΑΙΜΟΣΤΑΤΗ, Ένας λίθος βαθυπράσινος, με σκούρες κόκκινες ίνες στο εσωτερικό του και ιδανικός για κατάπαυση των ενδοοικογενειακών συγκρούσεων αλλά και για περιορισμό της επιθετικότητας.

Επίσης το ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ που είναι πέτρα σε μελί χρώμα με χαρακτηριστικό διαχωρισμό στην κόρη του "ματιού", κάτι που έχουν όλα τα αιλουροειδή. Προσδίδει καλοτυχία και βοηθάει τον κάτοχό της στο να γίνουν τα σχέδιά του αποδεκτά πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως γνήσια τέκνα της Αφροδίτης οι αρκετά εμφανίσιμοι και γοητευτικοί Ταύροι έχουν για πέτρες τους την ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ, η οποία προσδίδει μια σιγουριά ενώ είναι ιδανική για άτομα που ασχολούνται με υπολογισμούς, μαθηματικά ή το επάγγελμα τους είναι καλλιτεχνικής φύσεως. Λίθος του Ταύρου είναι και η ΙΑΣΠΙΣ, που έχει χρώμα πράσινο και δίνει την ικανότητα σε αυτόν που την φορά να έχει πιο διαυγή αντίληψη, ενώ τον κάνει να διαισθάνεται ποια άτομα τον εξαπατούν. Επίσης ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ που το χρώμα του είναι κάπως πορφυρό και προσδίδει στον κάτοχό του ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης και ασφάλειας. Συνιστάται μόνο εάν είχατε στο παρελθόν προβλήματα με αυτά τα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επικοινωνιακοί και χαρισματικοί Δίδυμοι έχουν για πέτρες τους την ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ. Το χρώμα της είναι ένα κράμα του μπλε του ουρανού με το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και προσφέρει στον κάτοχό της ευκολότερη επίτευξη των προσδοκιών του, αλλά και βοήθεια στην ταξινόμηση της σκέψης. Επίσης, η ΠΕΡΛΑ που έχει ένα ροζ απαλό χρώμα και προσδίδει γενναιότητα και συνάμα καρτερικότητα, καθώς και ο ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ, που συνιστάται σε όσους έχουν εμπλακεί σε νομικές διαμάχες, ενώ παράλληλα φέρνει και μια αύξηση της δημοτικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εσωστρεφείς και σπιτόγατοι Καρκίνοι έχουν ως πέτρα τους την ΖΙΡΓΚΟΝ που είναι σκληρή, γυαλιστερή, διαφανής και προσδίδει σεβασμό και ευγένεια. Επίσης, το ΣΜΑΡΑΓΔΙ το οποίο με το πράσινο χρώμα του βοήθα στην καλή συμπορευση ενός ζευγαριού στην ζωή, ενώ παράλληλα βγάζει στην επιφάνεια τις απιστίες (προσέχετε λοιπόν ποίοι θα το φορέσετε). Στο ζώδιο αυτό ταιριάζει και ο ΡΑΒΔΩΤΟΣ ΑΧΑΤΗΣ ο οποίος βοηθά πολύ στην κοινωνική αποδοχή.

ΛΕΩΝ

Οι βιρτουόζοι Λέοντες αναζητούν την άνευ όρων παραδοχή και αποδοχή και έχουν για πέτρα τους τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΑΖΙΑ, που δημιουργεί έντονο μαγνητισμό, ενώ τους δίνει την απαραίτητη υπομονή. Επίσης, το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ που είναι η ιδανική πέτρα για επαγγελματικούς στόχους και το ΔΙΑΜΑΝΤΙ, που εκτός από καλύτερος σύντροφος της γυναίκας, έχει ερωτικές ιδιότητες και φέρνει την ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υπεραναλυτικοί και θεωρητικοί Παρθένοι έχουν ως πέτρα το ΖΑΦΕΙΡΙ, το οποίο διεγείρει την εγκεφαλική δραστηριότητα, ενώ αποκαλύπτει πάντα το ψέμα. Επίσης, στην Παρθένο ταιριάζει ο ΚΟΡΝΕΑΛΙΟΣ που σε συνδυασμό με κρύσταλλα φτιάχνει υπέροχα κολιέ και περιδέραια, ενώ προστατεύει από φθόνους και κακοτυχίες και τους βοηθάει να διατηρούν την ψυχραιμία τους.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Για τους όμορφους και σικάτους Ζυγούς το ΣΜΑΡΑΓΔΙ είναι η πέτρα η οποία τους προσδίδει ικανότητα της προβλεπτικότητας, ιδίως σε επενδύσεις κεφαλαίων, ενώ αυξάνει πολύ και τη διαίσθησή τους όσον αφορά στα ερεθίσματα που δέχονται από το περιβάλλον τους. Επίσης ο ΧΡΥΣΟΛΙΤΗΣ που φέρνει τύχη, αλλά φτιάχνει και τη διάθεσή τους, ιδίως τις "γκρίζες" μέρες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γοητευτικούς και ερωτικούς Σκορπιούς το ΤΟΠΑΖΙ ενισχύει την ψυχική δύναμη και βοηθά σκέψεις και καταστάσεις να ψαχθούν σε βάθος ενώ παράλληλα κατευνάζει, τα πολλές φορές απάνθρωπα, αισθήματα των Σκορπιών. Επίσης, ο ΓΡΑΝΑΤΗΣ που διώχνει την δυσπιστία και την αμφιβολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προληπτικοί και καλότυχοι Τοξότες ουσιαστικά έχουν ως πέτρα τους το ΤΟΥΡΚΟΥΑΖ, μια πέτρα ιδανική για την βασκανία (ή αλλιώς για το μάτι). Επίσης έχουν την ΟΠΑΛΙΝΑ που είναι άρρητα συνδεδεμένη με τη θεϊκή βοήθεια, ενώ τους προστατεύει στα ρίσκα που παίρνουν. Σε όσους Τοξότες ανακατεύονται με δίκες, κεφάλαια κ.λπ., το ΤΟΠΑΖΙ είναι ιδανικό, γιατί φέρνει διαύγεια και "κρυστάλλινη" κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δύσκολοι και ώρες-ώρες "γκρίζοι" Αιγόκεροι έχουν ως πέτρα τον ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΙΤΗ, ο οποίος βοηθάει σε θέματα αϋπνίας και γενικότερα φέρνει ηρεμία. Επίσης, το ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ που φέρνει τύχη στις επαγγελματικές διεκδικήσεις, και ο ΟΝΥΧΑΣ που διώχνει την υστεροβουλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους εκκεντρικούς Υδροχόους η ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ φαντάζει μοναδική, αφού τους προσφέρει την ικανότητα να μεταδίδουν τα μηνύματά τους και αυτά να γίνονται κατανοητά από το ευρύ κοινό. Επίσης, ο ΣΑΡΔΟΝΙΟΣ που τους βοηθάει να ξεπεράσουν τις φοβίες τους, μιας και συνεχώς κινούνται εκτός ορίων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεχώς μεταβαλλόμενοι Ιχθύες κανονικά θέλουν να κουβαλούν μαζί τους ένα φορτηγό πέτρες. Πάντως, η πέτρα που τους αρμόζει είναι ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ο οποίος τους βοηθάει να κατευνάζουν τη ροπή τους στις καταχρήσεις. Ακόμα, η ΜΑΥΡΗ ΟΠΑΛΙΝΑ που φέρνει αξιοσημείωτη ψυχραιμία σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς και το ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ που συμβάλλει στην οικογενειακή γαλήνη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved