Διάλεξε ένα σύμβολο και μάθε τι φέρνει αυτή η άνοιξη για σένα!

Κοίταξε τη φωτογραφία προσεκτικά και διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο

Διάλεξε ένα σύμβολο και μάθε τι φέρνει αυτή η άνοιξη για σένα!

Η άνοιξη είναι η εποχή των καινούργιων ξεκινημάτων, αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε για να δημιουργηθεί χώρος για το νέο, πρέπει να πετάξουμε ό,τι είναι παλιό και δεν μας εξυπηρετεί πλέον.

Κοίταξε προσεκτικά τα σύμβολα της φωτογραφίας και αφού διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο, μάθε τι σου αποκαλύπτει για αυτή την άνοιξη, τι πρέπει να κάνεις, ποιο είναι το μήνυμά της!

1. Ελάφι

Προφανώς κάτι σε προβληματίζει αρκετά, για να διαλέξεις αυτό το σύμβολο, αλλά η λύση που ψάχνεις είναι συνυφασμένη με τις εμπειρίες σου. Κοιτάξτε πέρα από τις δυσκολίες, τις ατυχίες και τις αδικίες που έχεις βιώσει και θα δεις ότι το κέρδος σου από όλα όσα έχεις περάσει είναι τα μαθήματα που πήρες. Αυτές οι εμπειρίες σε έχουν βγάλει μέχρι τώρα στον αφρό, εφ' όσον γίνεσαι όλο και πιο σοφός/η, με τις γνώσεις που αποκτάς. Αφιέρωσε χρόνο για να κατανοήσεις περισσότερο τη φύση του προβλήματος, που αντιμετωπίζεις, έτσι ώστε να βρεις τις απαντήσεις που αναζητάς. Η σοφία βρίσκεται μέσα σου!

2. Γεράκι

Για να αλλάξουν τα πράγματα, που μάλλον αυτό θέλεις, εφ' όσον επέλεξες αυτό το σύμβολο, θα πρέπει να αλλάξεις εσύ. Όπως είπαμε και παραπάνω χρειάζεται να κάνεις χώρο για να μπει το καινούργιο, που ενδεχομένως να είναι ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων, μια νέα διαδικασία, ένας νέος τρόπος διατροφής ή/και άσκησης, μια άλλη προσωπική ζωή. Μπορεί να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα και όλα έχουν να κάνουν με τις αλλαγές που επιθυμείς να γίνουν. Πιθανότατα γνωρίζεις ήδη τι δεν σε εξυπηρετεί πλέον και εναπόκειται σε σένα να το ξεφορτωθείς. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν να έρχονται οι θετικές επιθυμητές αλλαγές.

3. Κριάρι

Μάλλον έχεις τρομερό άγχος και πίεση αυτές τις μέρες, γι' αυτό διάλεξες και αυτό το σύμβολο. Ενδεχομένως να έχεις προσπαθήσει πολύ για κάτι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις μια ανάσα. Είναι η ιδανική εποχή για να πάρεις κάποιες μέρες άδεια, να ανασυγκροτηθείς, να αλλάξεις παραστάσεις, να ηρεμήσεις και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να αναλογιστεί τα πρόσφατα γεγονότα και να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις, καθώς έχεις ακόμη περισσότερη σαφήνεια. Υπάρχει ένα ακόμη εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να χαλαρώσεις και να επανέλθεις πιο ενεργητικός και προετοιμασμένος για μια ακόμα μάχη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved