Διάλεξε ένα ζώο και θα αποκαλυφθεί η πιο σκοτεινή πτυχή του χαρακτήρα σου!

Όλοι έχουμε την σκοτεινή μας πλευρά μας!

Διάλεξε ένα ζώο και θα αποκαλυφθεί η πιο σκοτεινή πτυχή του χαρακτήρα σου!

Οι άνθρωποι έλκονται συνήθως από πράγματα που ταιριάζουν με τη σκέψη και την προσωπικότητά τους. Είναι κάτι που δεν το ελέγχουν, όμως το μυαλό τους καθοδηγεί σε αυτά. Για παράδειγμα, ένα άτομο που είναι εσωστρεφές θα παρατηρήσει πρώτα μια ήσυχη γωνιά, ακόμα κι αν στο ίδιο δωμάτιο γίνεται ένα πάρτι.

Σε προσκαλούμε, λοιπόν, να κοιτάξεις προσεκτικά την φωτογραφία του παρόντος άρθρου και να διαλέξεις (αυθόρμητα) ένα από τα ζώα που απεικονίζονται. Στη συνέχεια, μπορείς να διαβάσεις την ερμηνεία που αντιστοιχεί σε κάθε ζώο και να μάθεις για ποιον λόγο σε τράβηξε το συγκεκριμένο, ανακαλύπτοντας έτσι μερικά χαρακτηριστικά της σκοτεινής σου πλευράς.

Κι ας μην ξαφνιάζονται κάποιοι. Όλοι έχουμε την σκοτεινή πλευρά μας!

Λύκος

Εάν ο λύκος ήταν η πρώτη σου επιλογή, πιθανότατα η προσωπικότητά σου είναι τόσο περίπλοκη, μυστηριώδης και σκοτεινή, όσο αυτή ενός λύκου. Και εσύ, όπως ο λύκος, δεν επιτίθεσαι ποτέ απρόκλητα και είσαι ευγενικός στη ζωή σου, αλλά μπορείς να γίνεις βάναυσος αν ωθηθείς στα άκρα. Όταν απειλείσαι, δεν αντιδράς. Περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Σχεδιάζεις την επίθεσή σου με υπομονή και ακρίβεια και όταν ο αντίπαλός σου νιώσει σίγουρος ότι είναι ασφαλής, εξαπολύεις την οργή σου!

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν σε κοιτάνε θα σκεφτούν ότι είσαι άκακος και ότι μπορούν να σε εκμεταλλευτούν, αλλά εσύ, όταν δεχτείς απειλές ή προκλήσεις, ενεργείς έξυπνα και γρήγορα. Η αφοσίωσή σου, όπως και του λύκου, είναι ισόβια, αλλά το ίδιο είναι και η οργή σου όταν προκληθείς.

Νυχτερίδα

Εάν το ζώο της επιλογής σου ήταν η νυχτερίδα, τότε έχεις μια περίπλοκη προσωπικότητα που αποτελείται από πολλαπλά στρώματα. Αρχικά, ο κόσμος δεν είναι ποτέ άσπρο ή μαύρο για σένα, αλλά γκρίζος. Οι ηθικές ανησυχίες της κοινωνίας δεν σε περιορίζουν, δεν συμβιβάζεσαι και δεν συμμορφώνεσαι ποτέ, ό,τι κι αν γίνει.

Ο τρόπος που βλέπεις τον κόσμο είναι διαφορετικός από τους άλλους. Τα πάντα, από την αίσθηση του χιούμορ μέχρι τις απόψεις σου για τη ζωή τείνουν προς τη σκοτεινή πλευρά. Αυτό είναι κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις πραγματικά, καθώς δεν μπορούν όλοι να δουν τις αποχρώσεις του κόσμου, όπως τις βλέπεις εσύ. Είσαι σκεπτικιστής και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Γεγονός είναι πάντως ότι έχεις μια προσωπικότητα που σε έχει βοηθήσει να αναπτυχθείς πέρα από τα πλαίσια του σωστού και του λάθους, του δίκαιου και του άδικου, και γενικότερα πέρα από το απόλυτα καλό ή το απόλυτα κακό.

Κοράκι

Γιατί αλήθεια σε τράβηξε το κοράκι; Με βάση την επιλογή σου, η προσωπικότητά σου μπορεί να είναι τόσο σκοτεινή όσο αυτή του κορακιού. Είσαι από τους ανθρώπους που κρατούν κρυφή τη σκοτεινή τους πλευρά. Επίσης, είσαι καλός στο να παρατηρείς τους άλλους από απόσταση και να κατανοείς τις σκέψεις τους.

Μπορείς να δεις καθαρά το σκοτάδι που κρύβεται στις καρδιές των ανθρώπων. Σαν κοράκι, περιμένεις μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να απελευθερώσεις την σκοτεινή σου πλευρά. Προσαρμόζεσαι, μετατοπίζεσαι και αλλάζεις, τοποθετώντας τον εαυτό σου στη σωστή θέση για να χτυπήσεις. Είσαι επίμονος/η στην επίτευξη του στόχου σου. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό σου που προσομοιάζει με τη συμπεριφορά του κορακιού είναι ότι ποτέ δεν κάνεις κακό, εκτός αν προκληθείς και σε αυτήν την περίπτωση το χτύπημά σου θα είναι αδυσώπητο!

Μαύρος Πάνθηρας

Αν επέλεξες τον μαύρο πάνθηρα, πιθανότατα είσαι ένα άτομο που διαθέτει μια εξίσου μυστηριακή προσωπικότητα με αυτό το περήφανο πλάσμα. Έχεις ένα πολύπλοκο μείγμα χαρακτηριστικών που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους άλλους ανθρώπους.

Από τη μια πλευρά, προστατεύεις υπερβολικά αυτούς που αγαπάς, ενώ από την άλλη μπορείς να γίνεις βάναυσος/η με όσους σε απειλούν. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους συνοψίζεται στο μότο «Παίρνεις αυτό που αξίζεις». Εάν είναι εντάξει μαζί σου, μπορείς να είσαι ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος τους. Στην αντίθετη περίπτωση όμως, έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να επιβιώσουν από τον θυμό σου. Εν ολίγοις, είσαι ευγενικός ως άτομο αλλά τρομακτικός ως αντίπαλος και οποιοσδήποτε ενεργοποιήσει τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σου, θα πρέπει να αναλάβει το ρίσκο του θανάσιμου κινδύνου που διατρέχει.

Μαύρη Χήρα

Η επιλογή της μαύρης χήρας δηλώνει ότι έχεις μια προσωπικότητα που μπορεί να γίνει πραγματικά τρομακτική. Όταν προκληθείς ή σε ωθήσουν σε μια κατάσταση όπου δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να αναδείξεις τη σκοτεινή σου πλευρά, μπορείς να μετατραπείς σε ένα θανατηφόρο πλάσμα.

Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να αποκοιμίζεις τον αντίπαλό σου δίνοντάς του μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Μόλις ο αντίπαλος ρίξει τις άμυνες του, αρχίζεις σιγά-σιγά να πλέκεις τον ιστό σου γύρω του, ενώ εκείνος δεν έχει ιδέα ότι έχει παγιδευτεί. Αφού γίνει εντελώς υποτονικός και δεν μπορεί πλέον να σου αντιταχθεί, προχωράς στην τελική «δολοφονία», χρησιμοποιώντας τα θανατηφόρα όπλα σου. Όταν τελειώσεις με τον… φόνο, συνήθως δεν αφήνεις κανένα ίχνος πίσω σου.

Παρόλο που δείχνεις ότι είσαι ένα αβλαβές και ήρεμο άτομο, αυτοί που θα σε πληγώσουν ή έχουν σκοπό να σε βλάψουν είναι πολύ πιθανό να βιώσουν από πρώτο χέρι την οργή σου και να μετανιώσουν πικρά τη στιγμή που αποφάσισαν να τα βάλουν μαζί σου.

Μαύρη Γάτα

Εάν αυτή που τράβηξε πρώτα την προσοχή σου ήταν η μαύρη γάτα, έχεις μια προσωπικότητα που είναι αληθινά μυστηριώδης και δυναμική. Το θέμα είναι ότι ως άτομο είσαι τόσο παιχνιδιάρικο όσο ένα γατάκι, αλλά αυτό αληθεύει μόνο στην περίπτωση που κανείς δεν σε απειλεί. Από τη στιγμή που αυτό συμβεί, μπορείς πράγματι να βγάλεις τον… διάβολο που κρύβεις μέσα σου και να γίνεις η μετενσάρκωση του ίδιου του σατανά! Είσαι υπομονετικός/ή, οξυδερκής και πολύ καχύποπτος τόσο στις σκέψεις όσο και στις πράξεις σου.

Όταν επιλέξεις να δράσεις, κινείσαι εξαιρετικά αθόρυβα και το υποψήφιο θύμα σου δεν είναι καν προετοιμασμένο για την οργή που θα εξαπολύσεις. Ενεργείς ήρεμα, αφιερώνοντας το χρόνο σου στο να παρατηρείς. Όταν κρίνεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, θα ορμήσεις και το αποτέλεσμα θα είναι από δραματικό έως θανατηφόρο. Με μια προσωπικότητα σαν τη δική σου, όποιος επιλέξει να τα βάλει μαζί σου, είναι πολύ πιθανό να μετανιώνει μια ζωή που τόλμησε να σε βλάψει.

Γύπας

Εάν ο γύπας ήταν αυτός που τράβηξε την προσοχή σου, είναι πιθανό να έχεις μια τρομακτική προσωπικότητα που βρίσκεται σε λήθαργο, ακριβώς κάτω από την ήρεμη και ευγενική στάση σου. Το θέμα είναι ότι οι γύπες επιτίθενται μόνον όταν πρέπει και παίρνουν μόνον ό,τι χρειάζονται. Όπως λοιπόν του γύπα, έτσι και η δική σου προσωπικότητα έχει βαθιά θαμμένα τα σκοτεινά της σημεία.

Όταν προβαίνεις σε συναλλαγές οποιουδήποτε τύπου είσαι πολύ οξυδερκής. Έχεις κοφτερή ματιά και αταλάντευτη εστίαση σε αυτό που θέλεις να πάρεις. Είσαι πανούργος και ύπουλος, αλλά μόνο προς εκείνους που το αξίζουν. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν θα βλάψεις μια ψυχή, αλλά αν κάποιος πυροδοτήσει τη σκοτεινή σου πλευρά, μόνον ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει.

Για εκείνους που αξίζουν, θα εκτοξεύσεις την οργή σου… από τους ουρανούς, σαν τη μανία των θεών, έως ότου εκμηδενίσεις εντελώς την ύπαρξή τους. Είσαι σκοτεινή προσωπικότητα μόνον όταν χρειάζεται, όμως συνήθως είσαι ικανοποιημένος/η με τη ζωή σου, «πετώντας» ψηλά στον ουρανό, μακριά απ’ όλους και απαλλαγμένος/η από κάθε τι μικρό, «γήινο» και ασήμαντο.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 3 είδη έρωτα που θα βιώσεις στη ζωή σου!

Τα σημάδια της διαίσθησής σου που δεν πρέπει ποτέ να αγνοείς!

Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved