Διάλεξε μια σκούπα και ανακάλυψε τι είδους μάγισσα είσαι!

Κοίταξε τη φωτογραφία και διάλεξε τη σκούπα που σου ταιριάζει

Διάλεξε μια σκούπα και ανακάλυψε τι είδους μάγισσα είσαι!

Κάθε γυναίκα έχει μέσα της μια μυστική μαγική δύναμη. Κάποιες από εσάς ίσως το αρνούνται κατηγορηματικά, κρύβοντας τη... σκούπα στο ντουλάπι. Υπάρχουν όμως και κάποιες που δεν τις πειράζει να καυχιούνται για τις μαγικές τους ικανότητες.

Διαλέγοντας μία από τις σκούπες της φωτογραφίας, θα ανακαλύψεις και εσύ τι είδους μάγισσα κρύβεις μέσα σου!

Προσοχή: Κοίταξε πρώτα προσεκτικά τη φωτογραφία και, αφού διαλέξεις τη σκούπα που σου ταιριάζει, διάβασε την ερμηνεία παρακάτω.

1. Η μάγισσα επιχειρηματίας

Έχεις την ικανότητα να προσδιορίζεις ξεκάθαρα ποιες είανι οι δικές σου δυνατότητες. Δεν σε πειράζει να δοκιμάζεις νέα πράγματα και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στην εργασία σου, συχνά συμπεριλαμβάνεις το «μαγικό σου ταλέντο», το οποίο σου επιτρέπει να αποφύγεις κινδύνους και απώλειες.

Περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου ενεργά: οι... πτήσεις με σκουπόξυλο και τα δυναμικά αθλήματα δεν είναι ξένα για σένα. Και φυσικά ανυπομονείς να κανονίζεις κάθε Παρασκευή βράδυ τι θα κάνεις με τους φίλους σου.

2. Η μάγισσα αρχηγός

Έχεις εκφραστικό πρόσωπο και μαγική ευγλωττία. Πιθανότατα, οι άλλοι έχουν παρατηρήσει ότι έχεις τη δυνατότητα να προβλέπεις διάφορα γεγονότα και να προετοιμάζεσαι για αυτά εκ των προτέρων.

Είσαι ένα εξαιρετικά ευφυές άτομο και μπορείς γρήγορα να αντιληφθείς την ασυνέπεια στα λόγια και στα συναισθήματα των άλλων, χωρίς να χρειαστεί να ρίξεις τα χαρτιά ή να κοιτάξεις τη μαγική σου σφαίρα!

3. Η μάγισσα Δύναμη

Έχεις την ικανότητα να επηρεάζεις τους ανθρώπους μέσω της συναισθηματικής πίεσης και παράλληλα να έχεις καλές σχέσεις μαζί τους.

Παρά τα δυνατά ηγετικά χαρακτηριστικά σου, είσαι μια μάγισσα που συχνά θυσιάζει τα δικά της συμφέροντα για χάρη των άλλων.

4. Η τελειομανής μάγισσα

Ξέρεις που βρίσκεται κάθε σκεύος και κάθε... σκούπα μέσα στο σπίτι. Σου αρέσει η άψογη τάξη και απαιτείς να την διατηρούν και οι άλλοι.

Είτε βρίσκεσαι στη διαδικασία προετοιμασίας ενός... φίλτρου είτε έχεις αναλάβει την οργάνωση μιας σημαντικής συνάντησης, σίγουρα θα ολοκληρώσεις τα πάντα στην εντέλεια. Οι άλλες μάγισσες, κάθε φορά που σε συναντούν φτερουγίζουν μπροστά σου, δείχνοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό τους!

5. Η μάγισσα μέντορας

Μπορείς να αντιληφθείς τα πάντα για τους άλλους ανθρώπους με πολύ διακριτικό τρόπο. Η εμπιστοσύνη σε μια σχέση είναι το πιο σημαντικό κριτήριο για σένα.

Δεν θα συγχωρήσεις ποτέ και για κανένα λόγο έναν άπιστο... μάγο. Το σύμπαν σου έδωσε το δώρο του μέντορα και του δασκάλου. Σου αρέσει να δουλεύεις με νεαρούς μαθητευόμενους... μάγους, οι οποίοι σε βλέπουν ως πραγματικό πρότυπο.

6. Η μάγισσα με το σιδερένιο χαρακτήρα

Μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις το ψέμα και τις μεθοδεύσεις σε μια σχέση. Στις εξόδους και τις συναθροίσεις με δικούς σου ανθρώπους, καταφέρνεις πάντα να παρουσιάζεις και να υπερασπίζεσαι τις απόψεις και τις αρχές σου.

Δυστυχώς, αυτό που δεν αντέχεις είναι η ανωτερότητα των άλλων μάγων ή μαγισσών, οπότε μερικές φορές μπορεί να είσαι λίγο σκληρή.

7. Η μάγισσα πρωτοπόρος

Διαφέρεις από τις άλλες μάγισσες σε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Προσαρμόζεσαι στις νέες συνθήκες και στις αλλαγές στη ζωή με ευκολία.

Είσαι η μάγισσα που δεν θα περιμένει μια βολική στιγμή: λύνεις μόνη σου όλα τα σημαντικά προβλήματα και δεν φοβάσαι να είσαι η πρώτη που θα ετοιμάσει ένα νέο φίλτρο!

8. Η ονειροπαρμένη μάγισσα

Είσαι ένας ονειροπόλος και λυρικός άνρωπος. Έχεις μια σχέση εμπιστοσύνης με τις άλλες μάγισσες, επειδή είσαι καλή στο να διαβάζεις τους ανθρώπους και μπορείς να τους νιώσεις.

Δίνεις μεγάλη σημασία στην εμφάνιση και γενικότερα σε αυτά που θα φορέσεις για να... μαγέψεις τους άλλους. Το αποτέλεσμα βέβαι είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να εξοικονομήσεις χρήματα.

9. Η εσωστρεφής μάγισσα

Είσαι το άτομο που μπορεί να απολαμβάνει μια συνηθισμένη ζωή και να υπομένει ήρεμα τα καθήκοντα ρουτίνας: να καθαρίζεις το σπίτι, να κατεβάζεις τις κουρτίνες, να ετοιμάζεις ένα... φίλτρο κλπ. Δεν χρειάζεται να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους μάγους. Σου αρκεί να βοηθάς τους γύρω σου και να νιώθεις ότι έπραξες σωστά.

Τις περισσότερες φορές, προτιμάς να είσαι μόνη. Απολαμβάνεις να τρέχεις στην εξοχή, όπου χάνεσαι στις σκέψεις σου, χωρίς να υπάρχει κανένας να σε ενοχλεί.

10. Η μάγισα ταξιδιώτης

Δεν ανέχεσαι τη ρουτίνα, ενώ οι συχνές αλλαγές στον χώρο σου ή στην εργασία είναι κάτι συνηθισμένο. Η εργασία είναι για σένα ένα δημιουργικό εφαλτήριο. Συχνά καβαλάς τη σκούπα σου και κατευθύνεσαι προς ένα νέο άγνωστο εργασιακό τοπίο.

Ενδιαφέρεσαι για τους άλλους μάγους, γιατί δεν έχεις αντίρρηση να μοιράζεσαι μαζί τους τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει μέσω των αιώνων!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved