8 απλές συμβουλές για να προσελκύσεις πλούτο και ευημερία στη ζωή σου

8 απλά, αλλά πολύτιμα βήματα

8 απλές συμβουλές για να προσελκύσεις πλούτο και ευημερία στη ζωή σου

Οι πολλές συμβουλές για υγεία, πλούτο και καλή ζωή που περιλαμβάνονται στο Feng Shui, ακολουθούνται πιστά από πολλούς ανθρώπους, ενώ άλλοι τις θεωρούν αρκετά περίπλοκες και βρίσκουν δύσκολη την εφαρμογή τους. Κι όμως, υπάρχουν κάποιες στάνταρ συμβουλές που αντλούμε μέσα από την πανάρχαιη αυτή τέχνη, που αποδεδειγμένα οδηγούν τους ανθρώπους στην καλυτέρευση της ζωής τους και την ευημερία. Σταχυολογήσαμε τις πιο απλές αλλά και τις πιο θεμελιώδεις από αυτές και τις παραθέτουμε παρακάτω:

1. Κράτα καθαρή την ηλεκτρική κουζίνα

Στο Φενγκ Σούι, η κουζίνα σου συνδέεται άμεσα με την ικανότητά σου να προσελκύεις χρήματα. Επίσης τα ντουλάπια και το ψυγείο σου πρέπει να διατηρούνται καθαρά και οργανωμένα και να περιέχουν τρόφιμα τα οποία χρειάζεσαι πραγματικά. Η σόμπα ή οποιαδήποτε εστία θέρμανσης πρέπει να διατηρείται καθαρή. Οποιαδήποτε ακαταστασία σε πάγκους και επιφάνειες πρέπει να αποφεύγεται.

2. Διακόσμηση με μωβ, πράσινο ή κόκκινο

Τα χρώματα έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν τη διάθεσή μας αλλά και την ενέργειά μας. Το κόκκινο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο χρώμα και αντιπροσωπεύει τη δύναμη. Το μωβ και το πράσινο κρατούν επίσης τη δόνηση που έλκει την ευημερία.

Οι αποχρώσεις του χρώματος που θα επιλέξεις για να διακοσμήσεις θα πρέπει επίσης να ταιριάζουν με την προσωπικότητά σου και τον τόνο που θέλετε να δώσεις.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

3. Η εξώπορτα

Η κύρια είσοδος του σπιτιού πρέπει να είναι ευδιάκριτη και να μην συγχέεται. Η βασική αρχή εδώ είναι ότι θέλεις να ρέουν εύκολα τα χρήματα προς εσένα και αυτό αντιπροσωπεύεται από την ευκολία πρόσβασης και τη σαφήνεια της εισόδου στο σπίτι σας.

Το κουδούνι της πόρτας πρέπει επίσης να είναι σε καλή κατάσταση και το χαλάκι καλωσορίσματος πρέπει να είναι φωτεινό και φρέσκο. Τα σκαλοπάτια ή το μονοπάτι που οδηγούν στην πόρτα πρέπει να διατηρούνται καθαρά και ένα φυτό σε γλάστρα πρέπει να διατηρείται έξω.

4. Δημιούργησε έναν κήπο ή εγκατάστησε μια βρύση

Τα σιντριβάνια αντιπροσωπεύουν τον πλούτο και συμβάλλουν στην τόνωση της ευημερίας και της ενέργειας.

Η φύτευση λουλουδιών και φυτών προάγει επίσης τη ζωή και την έμπνευση και βοηθά στην εξάλειψη της αρνητικής ενέργειας.

5. Εκκαθάριση περιττών αντικειμένων

Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όταν μιλάμε για τις αρχές του Φενγκ Σούι, επειδή ο χώρος συνδέεται με την ευκαιρία.

Αφαιρώντας πράγματα από το σπίτι σου τα οποία δεν χρησιμοποιείς, προσκαλείς νέες ευκαιρίες για ευημερία.

6. Καθρέφτες και νερό

Στο Φενγκ Σούι, η κατάσταση του νερού στο σπίτι σου αντανακλά τα οικονομικά σου. Οι βρύσες που στάζουν, το στάσιμο νερό γύρω από το σπίτι ή τα σπασμένα σιντριβάνια δεν ευνοούν την ευημερία.

Τα έργα τέχνης με βάση το νερό ή οι καθρέφτες που βρίσκονται ψηλότερα από τη μύτη σου επίσης δεν βοηθούν την ευημερία. Ομοίως, ένας καθρέφτης ή μια εικόνα με βάση το νερό δεν πρέπει ποτέ να κρέμεται πάνω από το κρεβάτι.

7. Το γραφείο του σπιτιού

Ένα γραφείο δεν πρέπει ποτέ να βλέπει στον τοίχο, καθώς περιορίζει την δημιουργική ροή και τις όποιες δυνατότητες.

Ο χώρος μπροστά από το γραφείο σου συμβολίζει τις ευκαιρίες, επομένως συνιστάται να τοποθετήσεις την καρέκλα σου έτσι ώστε να έχεις θέα ή να τοποθετήσεις καρέκλες μπροστά από το γραφείο σου για να προσελκύσεις την αφθονία.

8. Αγάπησε το σπίτι σου

Εάν δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι στο σπίτι σου και το αποφεύγεις με κάθε τρόπο ή αν δεν είσαι ευχαριστημένος/η με τη διάταξη ή το στυλ του σπιτιού, ψάξε να βρεις έναν τρόπο να το κάνεις λειτουργικό για σένα.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι να εκμεταλλευτείς τον χώρο σου με τρόπο ώστε να επιστρέφεις στο σπίτι κάθε μέρα και να ευθυγραμμίζεσαι με τη δόνηση της ευημερίας και της καλής τύχης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved