Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που «το άλλο σου μισό» είναι ήδη σε σχέση!

Στην πραγματικότητα, ίσως είναι το καλύτερο και για τους δυο σας

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που «το άλλο σου μισό» είναι ήδη σε σχέση!

Όταν το άτομο που πίστευες ότι είναι το απόλυτο ταίρι για σένα ανήκει ήδη σε κάποιον άλλον/η, δικαιολογημένα μπορείς να σκεφτείς ότι η ζωή είναι ένα μεγάλο παράδοξο. Είναι κάπως σαν τραγωδία. Γιατί συμβαίνει αυτό, αφού λογικά το άλλο σου μισό έπρεπε να είναι μαζί σου; Μήπως έχει γίνει κάποιο συμπαντικό λάθος;

Όταν γνωρίζεις ότι κάποιος/α είναι το ιδανικό ταίρι για σένα, αλλά βρίσκεται με κάποιον άλλον, είναι φυσικό να κατακλύζουν τη σκέψη σου ένα σωρό ερωτήματα. Ωστόσο, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως δεν είναι γραφτό να συμβεί ακόμα; Στην πραγματικότητα, ίσως να είναι το καλύτερο και για τους δυο σας, στην παρούσα φάση.

Παρακάτω, θα διαβάσεις 3 λόγους για τους οποίους «το άλλο σου μισό» είναι πιθανό να βρίσκεται σε σχέση με άλλο άτομο.

1. Δεν είναι έτοιμος/η για μια σχέση μεταξύ σας

Το άλλο σου μισό ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμο να ενωθεί μαζί σου με την ψυχή και το σώμα του. Πρέπει να περάσει από εμπειρίες, μέσα από τις οποίες θα εξελίξει το κάρμα που πρέπει να διευθετηθεί.

Μόνο μέσω της εμπειρίας των σχέσεων μπορεί να έρθει σε επαφή με την κρυμμένη πλευρά του εαυτού του και να διαπραγματευτεί τα εσωτερικά θέματα που τον/την εμποδίζουν να ενωθεί μαζί σου. Μαθαίνοντας μέσα από τις εμπειρίες, θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με την εσωτερική του φλόγα, η οποία στην ουσία είναι αυτό που θα τραβήξει εσάς τους δυο μαζί.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου.

2. Έχει χάσει τον αυθεντικό του εαυτό

Η βαθιά ενασχόληση με τις κοινωνικές σχέσεις μπορεί να έχει κάνει το άλλο σου μισό να φοράει «μάσκες», προκειμένου να νιώθει ασφαλής και να επιβιώνει. Όμως, φορώντας μάσκες για να ταιριάξει σε μια κοινωνία, μπορεί να έχει ξεχάσει ποιος/α είναι στην πραγματικότητα.

Αν και η ζωή του μπορεί να είναι δυστυχής ή αξιοθρήνητη, πιθανότατα έχει συνηθίσει στη ζώνη ασφαλείας από την οποία περιβάλλεται, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι έτσι είναι η ζωή. Απλά, πρέπει να τον/την σέβεσαι αρκετά και να πιστεύεις βαθιά μέσα σου ότι κάποια στιγμή θα θυμηθεί ποιος/α είναι πραγματικά.

3. Χρειάζεται να του υπενθυμίζεις τι είναι η πραγματική αγάπη

Οι δυστυχισμένες σχέσεις κάνουν το άλλο σου μισό να νιώθει ότι έχει κολλήσει, ειδικά όταν παρουσιάζεσαι μπροστά του, επειδή του θυμίζεις υποσυνείδητα τον/την σύντροφο που θα επιθυμούσε πραγματικά. Τα συναισθήματα δυσαρέσκειας εισέρχονται σιγά-σιγά στη συνείδησή του/της προκαλώντας του την ανάγκη να κοιτάξει βαθιά μέσα του, από όπου προέρχεται το βασικό πρόβλημα. Αυτό είναι το πρώτο μέρος της αφύπνισης.

Εξάλλου, οι αποτυχημένες σχέσεις, αναπόφευκτα, θα του/της δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβει τι είναι η πραγματική αγάπη, ενώ η παρουσία σου θα πυροδοτεί τη σοφία της αγάπης στην ταλαιπωρημένη ψυχή του. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε και οι δύο πάνω στη γη: να φέρετε ξανά την αγάπη στον κόσμο μέσω της σχέσης σας.

Από τη στιγμή που θα καταλάβει τι του λέει η καρδιά του/της, θα ακούσει τη φωνή της διαίσθησής του που είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε άλλο. Καθώς ευθυγραμμίζεται με τον πραγματικό του εαυτό, θα μπορεί πλέον να ξεφύγει από την περιοριστική σχέση του και να αναπτύξει μια σχέση μαζί σου.

Διάβασε επίσης:

Οι 5 κρύσταλλοι που σε βοηθούν να προσελκύσεις την αγάπη και τον έρωτα!

Με αυτούς τους κρυστάλλους θα προσελκύσεις το χρήμα

Ποιο είναι το έμφυτο ταλέντο σου; Το τοπίο που θα διαλέξεις το φανερώνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved