Οι 5 κρύσταλλοι που σε βοηθούν να προσελκύσεις την αγάπη και τον έρωτα!

Πέραν του ότι έχουν πανέμορφη εμφάνιση!

Οι 5 κρύσταλλοι που σε βοηθούν να προσελκύσεις την αγάπη και τον έρωτα!

Αν τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλος των γυναικών, τότε οι κρύσταλλοι είναι ο φύλακας άγγελός τους! Είτε είσαι μόνος/η και αναζητάς μια σχέση, είτε είσαι δεσμευμένος/η και θέλεις να διατηρήσεις τη φλόγα στη σχέση σου, αξίζει να σκεφτείς το να προσθέσεις κρυστάλλους στις επιλογές σου. Άσε που ποτέ δεν βλάπτει να έχεις λίγη έξτρα τύχη στην τσέπη σου ή σε μια γωνιά του μπάνιου σου!

Κάθε κρύσταλλος έχει μια ταυτότητα και μια ενέργεια μοναδική. Με τον ίδιο τρόπο που η ενέργεια που βρίσκεται εντός των κρυστάλλων μπορεί να μεταφερθεί στα τσάκρας σου για να θεραπεύσεις ασθένειες και πόνους, έτσι και οι ενέργειες συγκεκριμένων κρυστάλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν πράγματα μέσα στο σύμπαν, όπως η αγάπη, η επιτυχία και ο πλούτος. Πολλοί μελετητές ασχολούνται με τις μοναδικές ιδιότητες των κρυστάλλων και κάποιοι έχουν ασχοληθεί περισσότερο με την σχέση που έχουν αυτοί οι λίθοι με την αγάπη και τον έρωτα. Στην αρχαιότητα, άλλωστε, τα κοσμήματα ήταν κάτι περισσότερο από ενισχυτικά της ομορφιάς. Οι όμορφες πέτρες ήταν συχνά αφιερωμένες στη θεά της αγάπης στην Αφροδίτη και θεωρούνταν ότι όποιος τα φορούσε μπορούσε να προσελκύσει την αγάπη και την αφοσίωση.

Ειδικότερα, οι ροζ, πράσινες και μπλε πέτρες ανήκαν παραδοσιακά στη Θεά της Αγάπης, οπότε αν θέλεις να έλξεις, να διατηρήσεις ή να αξιοποιήσεις την αγάπη στη ζωή σου, μην διστάσεις να αποκτήσεις τους 5 κρυστάλλους που αναφέρονται παρακάτω:

Ροζ Χαλαζίας (Rose Quartz)

rose quartz

Το ροζ κουάρτζ θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο «κρύσταλλος για όλες τις χρήσεις» ή μάλλον ως «η πέτρα για αρχαρίους». Ως λίθος, φέρει την θηλυκή ενέργεια της συμπόνιας και της ειρήνης και είναι η πιο δημοφιλής της οικογένειας των κουάρτζ. Παραδοσιακά, ονομάζεται «Πέτρα της Καρδιάς» και χρησιμοποιείται ως σύμβολο της αγάπης ήδη από το 600 π.χ. 

Είναι η πιο απαλή και ευγενής πέτρα που θα μπορούσες να αποκτήσεις, αν ψάχνεις για άνευ όρων αγάπη σε πολλές πτυχές της ζωής σου. Αν τη φοράς κοντά στην καρδιά, ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς και προάγει την αγάπη προς τον εαυτό σου που ακτινοβολεί και βοηθά στο να περιηγηθείς στα περίπλοκα συναισθήματα πολλών τύπων αγάπης.

Ίσως χρειάζεσαι να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου ή να επιθυμείς να υπάρχει αγάπη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Μπορεί ακόμα να ψάχνεις την αδελφή ψυχή σου. Όποιον τύπο αγάπης και αν αναζητάς, είναι μια καλή πέτρα για να υπάρχει ως κόσμημα στο σπίτι σου.

Σύμφωνα με τους ερμηνευτές, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις την αγάπη μέσω αυτού του κρυστάλλου είναι να κρατάς ένα κομμάτι στο χέρι σου, ενώ επαναλαμβάνεις: «Ελκύω στη ζωή μου αγάπη. Η ζωή μου είναι γεμάτη αγάπη αυτήν τη στιγμή. Η ζωή μου είναι γεμάτη άφθονη αγάπη. Είμαι ένας μαγνήτης για την αγάπη, αυτήν τη στιγμή».

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου.

Πράσινος Χαλαζίας (Green Aventurine)

Green Aventurine1

Ο πράσινος αβεντουρίνης ή αλλιώς πράσινος χαλαζίας είναι η πέτρα που θα έπρεπε να αποκτήσεις, αν θέλεις να αλλάξεις την τύχη σου γενικά, αλλά ειδικότερα στο… κρεβάτι σου! Το όνομά του προέρχεται από τον ιταλικό «ventura», που σημαίνει «κατά τύχη».

Ενώ πολλοί συνδέουν το ροζ χρώμα με τον ρομαντισμό και την αγάπη, το πράσινο είναι στην πραγματικότητα η πιο ακριβής αντιπροσώπευση του τσάκρα της καρδιάς. Ο πράσινος χαλαζίας θεωρείται επίσης ως πέτρα επιτυχίας και πλούτου, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλούς τομείς της ζωής σου για να φέρει την «επιτυχία», συμπεριλαμβανομένης της… κρεβατοκάμαρας!

Σύμφωνα με ειδικούς στην ερμηνεία των κρυστάλλων, πρόκειται για μια πιο «ώριμη» πέτρα που προορίζεται και για πιο ώριμα στάδια της αγάπης. Προσκαλεί το πάθος στη ζωή εκείνων που είναι αρκετά χρόνια μαζί, επιτρέποντας έτσι στην αγάπη να είναι συνεχής. Θα μπορούσε να θεωρηθεί η πέτρα που είναι κατάλληλη για ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει την εκπαιδευτική διαδικασία της ζωής και βρίσκονται σε φάση δημιουργίας. Με τον ίδιο τρόπο που ο χαλκός γίνεται πράσινος όταν έρθει είναι ο καιρός του, έτσι και αυτή η πέτρα είναι κατάλληλη να αντιμετωπίσει τα πάνω και τα κάτω μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Ροζ Τοπάζι (Pink Topaz)

PinkTopaz 640x640

Αν επιθυμείς να συγκεντρώσεις την προσοχή σου και να σοβαρευτείς στην προσπάθειά σου για την αναζήτηση της αγάπης, είναι καιρός να επενδύσεις σε ένα ροζ τοπάζι. Θεωρείται «πολυτελής πέτρα», το χρυσό πρότυπο ανάμεσα στους λίθους. Είναι πιο σπάνια από το ροζ κουάρτζ, αφού περιέχει ένα επίπεδο πολυπλοκότητας και πολυτέλειας, δηλαδή κάτι σαν κι αυτό που πιθανότατα αναζητάς στην επόμενη σχέση σου.

Οι ειδικοί επί των κρυστάλλων πιστεύουν ότι έχει σεληνιακές συνδέσεις, αφού το χρώμα και η δύναμή του έχουν αύξουσα και φθίνουσα λάμψη, όπως ακριβώς και ο κύκλος του φεγγαριού. Όπως και η Σελήνη κατά τις διάφορες φάσεις της, έτσι και κάθε χρώμα του τοπάζ μπορεί να εκπέμψει διαφορετική ενέργεια και για διαφορετικό σκοπό κάθε φορά.

Το ροζ τοπάζι μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια «ρεαλιστική» συμφωνία στον τομέα της αγάπης, αφού θα είναι πιο χρήσιμο να βρεις μια πραγματική αγάπη που δεν θα είναι φευγαλέα ή δεν θα ξεθωριάσει με το πέρασμα του χρόνου. Βασικά, είναι «το δέκα το καλό» ανάμεσα στους κρυστάλλους. Είναι η πέτρα που θα επενδύσεις σε αυτήν, όταν θα είσαι έτοιμος/η να σοβαρευτείς και να σταματήσεις να προσελκύεις όλους τους αρνητικούς και τοξικούς ανθρώπους, που πιθανόν συνηθίζεις.

Ρουμπίνι (Ruby)

Ruby 5

Είναι η πιο κατάλληλη πέτρα για όσους αναζητούν ένα πολυτελές, απολαυστικό ειδύλλιο. Τα ρουμπίνια γενικά πιστεύεται ότι προκαλούν μια αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης σε όσους τα φορούν. Ίσως είναι ένας από τους λόγους που τα προτιμά συχνά και η βασίλισσα της Αγγλίας! Σε αντίθεση με τον ροζ ή τον πράσινο χαλαζία, αυτή η πέτρα δεν ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς, αλλά το πρώτο τσάκρα που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης.

Επηρεάζοντας το συγκεκριμένο τσάκρα, δίνει ώθηση στις αισθησιακές απολαύσεις, προάγοντας την αυξημένη επιθυμία και τη σεξουαλική ενέργεια. Όταν λοιπόν φοράς επάνω σου ρουμπίνια, θα νιώσεις ότι είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, ενώ η σεξουαλική ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις δεν θα περνούν απαρατήρητα.

Είναι η καλύτερη πέτρα για να προσελκύσεις εκείνο το καυτό, ερωτικό πλάσμα που έχεις βάλει στο μάτι για να περάσεις μαζί του μια βραδιά, που όμως μπορεί να μετατραπεί ακόμα και σε σχέση. Μάλιστα, σε κάποιους πολιτισμούς, το ρουμπίνι είναι η πέτρα που προτιμούν στις γαμήλιες τελετές.

Αμέθυστος (Amethyst)

AMETHYST

Οι κρύσταλλοι του αμέθυστου υπάρχουν σε εντυπωσιακές αλλά και καταπραϋντικές αποχρώσεις του μωβ, οι οποίες τον καθιστούν μια ισχυρή πέτρα για την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης, σύμφωνα με τους ειδικούς στην κρυσταλλοθεραπεία. Είναι μια ιδανική πέτρα για να την κρατάς, όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σου.

Ο αμέθυστος, πέρα από την πνευματική δύναμη, μπορεί να φέρει ειρήνη και θεραπεία. Είναι μια απίστευτα ιδανική πέτρα για να στραφείς, όταν νιώθεις τον άγριο πόνο ενός πρόσφατου χωρισμού. Ο χρυσός κανόνας είναι: «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, δεν πρόκειται να σε αγαπήσει κανένας άλλος». Αυτός ο κρύσταλλος θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτήν τη βαθιά αγάπη προς τον εαυτό σου - ακόμα και αν είναι θαμμένη κάτω από τις ανασφάλειές σου.

Διάβασε επίσης:

Με αυτούς τους κρυστάλλους θα προσελκύσεις το χρήμα

Ποιο είναι το έμφυτο ταλέντο σου; Το τοπίο που θα διαλέξεις το φανερώνει!

Διάλεξε 1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας και μάθε τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved