5 σημαδιακά όνειρα που σχετίζονται με τον έρωτα! Μάθε πώς ερμηνεύονται!

Δεν είναι πάντα καλοί οιωνοί!

5 σημαδιακά όνειρα που σχετίζονται με τον έρωτα! Μάθε πώς ερμηνεύονται!

Η αγάπη είναι το συναίσθημα που υποκινεί τα πάντα, που κάνει τη Γη και γυρίζει! Ένας κόσμος χωρίς αγάπη, δεν θα είχε καμία ουσία για τους περισσότερους από εμάς, αφού η αγάπη, που τρέφουμε για τους ανθρώπους, είναι που μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε στα δύσκολα. Όπως συμβαίνει και με τον έρωτα δηλαδή! Μπορεί όλα να πηγαίνουν στραβά, αλλά αν έχεις τον σύντροφό σου στο πλάι σου, ξέρεις ότι έχεις έναν «σύμμαχο». Για αυτό και κάθε φορά που βλέπουμε στον ύπνο μας ένα όνειρο, με εμάς ερωτευμένες, το επόμενο πρωί ξυπνάμε με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Τα όνειρα στα οποία είμαστε πλημμυρισμένες από συναισθήματα και συγκίνηση, μας κάνουν ανυπόμονες, λες και έχουμε... πεταλούδες στο στομάχι, ενώ όταν υπάρχει και κάποιο πρόσωπο, μια κατάσταση ή ιδέα, στην οποία διοχετεύονται τα συναισθήματα, τότε αυτό είναι σημάδι πως είμαστε έτοιμες να προχωρήσουμε σε μία νέα σχέση ή να περιμένουμε ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση που ήδη βρισκόμαστε!

Όπως και να ‘χει, η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης του Astrology.gr, θα σου λύσει συγκεκριμένα όλες τις απορίες που έχεις για το μέλλον της σχέσης σου, βάζοντας απλά τα στοιχεία του αγαπημένου σου και τα δικά σου, σε μία ηλεκτρονική φόρμα!

Είδες ότι ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά;

Εάν το περιβάλλον στο οποίο βρισκόσουν ήταν οικείο, να ξέρεις πως σύντομα ένα νέο άτομο θα εμφανιστεί στην παρέα σου και θα σου «κλέψει» την καρδιά! Αν είσαι ήδη σε σχέση και είδες πως ερωτεύτηκες έναν άγνωστο με την πρώτη ματιά, τότε πιθανότατα ο σύντροφός σου δεν εκφράζει όσο θα ήθελες την αγάπη του.

Ερωτεύτηκες πάλι τον σύντροφό σου;

Εάν είσαι ερωτευμένη και στον ύπνο και στον... ξύπνιο σου με το ίδιο άτομο, τότε η σχέση σας είναι πιο δυνατή από ποτέ! Ένα όνειρο που είδες, είναι απλά μία υπενθύμιση στον εαυτό σου πως είσαι εκεί που πρέπει. Ακόμη και αν η κατάληξη του ονείρου ήταν άσχημη, δεν πρέπει να το επιτρέψεις να σε αποθαρρύνει για τη σχέση σου, αφού το... ασυνείδητο «παίζει» παράξενα παιχνίδια μερικές φορές.

Ερωτεύτηκες κάποιον άγνωστο;

Ακόμη και αν δεν γνώριζες τη φιγούρα που είδες στο όνειρό σου ή δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρη, το όνειρο προσπαθεί να σε αφυπνίσει για κάποιον καλό σκοπό, που μπορεί να μην σχετίζεται άμεσα με τα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση και σου παρουσιάστηκε κάποιος άγνωστος, καλό θα ήταν να σκεφτείς αν είσαι ακόμη ερωτευμένη με τον σύντροφό σου και αν θες να είσαι σε αυτή τη σχέση.

Ερωτεύτηκες κάποιον διάσημο;

Τότε σημαίνει πως τα όνειρά σου, αντικατοπτρίζουν και τις επιθυμίες σου. Όχι ότι θέλεις να σταθείς στο πλευρό του Brad Pitt, αλλά ότι θα ήθελες μία επαγγελματική πορεία όπως εκείνος ή ότι αναγνωρίζεις κάτι κοινό σε εσάς τους δύο. Εάν ο διάσημος αστέρας σε ερωτευτεί, να ξέρεις πως είναι ένα αισιόδοξο προμήνυμα για όσα θα έρθουν!

Ερωτεύτηκες κάτι που σε τρόμαζε;

Μία φιγούρα, τον χαρακτήρα από μία ταινία που είδες, ακόμη και κάτι πιο μεταφυσικό όπως ένα alien. Ναι, είναι μία άσχημη εμπειρία που σχετίζεται με το άγχος στην καθημερινότητα, αλλά μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά για τις επιλογές που κάνουμε ή για αυτά που μας ελκύουν στους άλλους.





Διάβασε επίσης: Είδες στο όνειρό σου ότι παίζεις παιχνίδια;



Ξέρουμε τι βλέπεις τα βράδια στα όνειρά σου με βάση το ζώδιό σου



6 σημαδιακά όνειρα που πρέπει να δώσεις σημασία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved