Ξέρουμε τι βλέπεις τα βράδια στα όνειρά σου με βάση το ζώδιό σου

Τι ονειρεύεται κάθε ζώδιο;

Ξέρουμε τι βλέπεις τα βράδια στα όνειρά σου με βάση το ζώδιό σου

Τα όνειραείναι σαν μικρά «παράθυρα» στην ψυχή ενός ατόμου. Ακόμη και τα πιο δυσνόητα από αυτά, εκείνα που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα, θα εμπεριέχουν πάντα έστω ένα μικρό κομμάτι αλήθειας. Μπορεί τα περισσότερα να περιλαμβάνουν εικόνες παράξενες, καταστάσεις ασαφείς και συγκεχυμένες, όμως είναι μία καλή αφορμή μέσα από αυτά να μπορέσουμε να πάρουμε απαντήσεις γύρω από ζητήματα που μας απασχολούν.

Κάθε ζώδιο ονειρεύεται κάτι διαφορετικό όταν κοιμάται. Ακριβώς όπως τα όνειρα μπορούν να μας δείξουν ποιοι είμαστε και τι πραγματικά αισθανόμαστε, έτσι και το ζώδιό μας ενδέχεται να μας δείχνει γιατί βλέπουμε τα συγκεκριμένα όνειρα.

Παρότι η επιστήμη έχει εξηγήσει με πολλές μελέτες τον λόγο που οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα όταν κοιμούνται, μερικοί άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν πως οι εικόνες αυτές είναι ο τρόπος του εγκεφάλου μας να εξωτερικεύσει δικές μας βαθύτερες επιθυμίες. Ωστόσο, αν θες να μάθεις τι ακριβώς θέλουν να σου πουν τα όνειρα που βλέπεις κάθε βράδυ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μελετήσεις το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα των Κριών δεν απέχουν πολύ από την πραγματική τους ζωή, ίσως είναι μονάχα λίγο πιο περιπετειώδη. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία μεγεθυμένη οπτική της ίδια της πραγματικότητας. Μέσα στο όνειρο, ένας Κριός έχει την τάση να διερευνά ή να αναθεωρεί το συμπέρασμα ή το επιχείρημα που μπορεί να ακούστηκε στη συζήτησή του με κάποιον. Όταν δεν αναπαράγει αληθινές καταστάσεις, ονειρεύεται πως εξερευνάει ένα μέρος το οποίο θέλει πολύ να επισκεφθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο για τους Ταύρους να χαλαρώσουν ακόμη και όταν ονειρεύονται. Συνήθως θα δουν πολύ περίεργα και απίθανα πράγματα, όπως ότι πάνε να αγοράσουν μία καμηλοπάρδαλη από τον ζωολογικό κήπο αλλά τελικά είναι πολύ κοντή. Μπορεί επίσης να ονειρευτούν ότι περνάνε χρόνο με κάποιον που τους ενδιαφέρει πολύ ή με κάποιον που τους λείπει. Σίγουρα, όποιον δουν στον ύπνο τους είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο γι' αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως συμβαίνει στην πραγματική ζωή, έτσι και τα όνειρα ενός Δίδυμου παραμένουν το ίδιο χαοτικά! Η τεχνολογία και η επικοινωνία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του και δεν είναι τυχαίο που ένας από τους χειρότερους εφιάλτες του είναι πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους ανθρώπους. Εξίσου συχνά έρχεται αντιμέτωπος με καταστροφικά όνειρα, όπως τη συντριβή κάποιου αεροπλάνου στο οποίο επιβαίνει, αν και ευτυχώς δεν καταφέρνει ποτέ να τα θυμάται τις περισσότερες φορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που κυριαρχεί και στα όνειρά του. Για παράδειγμα, θα ονειρευτεί πως προσφέρει σε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς του βοήθεια σε μία δύσκολη στιγμή, ενώ εξίσου πιθανό είναι να αντιμετωπίσει και συναισθηματικούς εφιάλτες που θα τον κάνουν να ξυπνήσει με μάτια γεμάτα δάκρια. Ακριβώς επειδή είναι ένα ζώδιο με μεγάλη ενσυναίσθηση, είναι πολύ πιθανό πως όλα αυτά τα όνειρα θέλουν κάτι να του πουν. Καλό θα ήταν να μην τα αγνοήσει λοιπόν.

ΛΕΩΝ

Οτιδήποτε κι αν κάνει ένας Λέων, κρύβει από πίσω κάποια πρόθεση. Αυτό από μόνο του σημαίνει πως δεν αφήνει την επαγγελματική αλλά ούτε την προσωπική του ζωή εκτός των ονείρων του. Όταν κοιμάται, συνήθως βλέπει στο όνειρό του κάποια σημαντική συνάντηση ή συνομιλία που έχει με κάποιον. Από την άλλη, υπάρχουν και φορές που τα όνειρά του είναι απλά και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που κάνει στην πραγματικότητα, όπως το να πίνει σαμπάνια σε ένα παλάτι βικτωριανής εποχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα όνειρα ενός Παρθένου δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Συνήθως, θα δει πως προσφέρει βοήθεια ή συμβουλές σε κάποιον, αφήνοντας έτσι την εξυπηρετική φύση του να κυριαρχεί στα όνειρα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Άλλες φορές πάλι, μπορεί να παρασυρθεί από το χάος ενός εφιάλτη ή να βλέπει επαναλαμβανόμενα όνειρα που αφορούν την ανάγκη του να θέλει να γίνεται όλο και καλύτερος. Στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι εικόνες, προκύπτουν από το ότι θέλουν να μάθουν καλύτερα τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ

Όταν ένας Ζυγός είναι ξύπνιος, είναι πολύ εύκολο για εκείνον να βάλει όλες τις δυσκολίες κάτω από το «χαλί». Όταν κοιμάται όμως, όλα αυτά που θέλει να αποφύγει έρχονται πάλι στην επιφάνεια και τον στοιχειώνουν. Αυτό είναι και ο λόγος που υπό αυτές τις συνθήκες τα πάντα μεγεθύνονται. Παράδειγμα, μπορεί να ονειρευτεί ότι έχει παντρευτεί το άτομο από το χειρότερο ραντεβού που βγήκε ποτέ ή το ότι χρειάζεται να πάρει μία απόφαση που καιρό τώρα αναβάλλει. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και όταν ξυπνήσει πάλι δεν θα ξέρει τι να κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο απογοητευτικά κι αν είναι τα όνειρα που βλέπει ένας Σκορπιός τις περισσότερες φορές, άλλες τόσες «κρύβονται» μέσα σε αυτά απαντήσεις για την πραγματική ζωή. Ναι, τις περισσότερες φορές ένας Σκορπιός δεν θέλει να θυμάται πόσο αγχωτικό ήταν το τελευταίο όνειρο που είδε, από την άλλη όμως κάλο θα ήταν να το κρατήσει στο πίσω μέρος του μυαλού του γιατί σίγουρα θα του χρειαστεί αργότερα. Πολύ συχνά, θα ονειρευτεί ότι λαμβάνει μία απάντηση που είχε ανάγκη πάνω σε κάποιο ζήτημα ότι πραγματοποιεί μία τελευταία συζήτηση για το πως θα αποκόψει κάποιον από τη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το όνειρα ενός Τοξότη μπορεί να είναι πραγματικά τρελά, γεμάτα ανατροπές που ούτε εκείνος μπορεί να καταλάβει! Φυσικά γνωρίζει πως δεν είναι ποτέ ξεκάθαρα, αλλά κρατάει όλα αυτά που είδε και ελπίζει να του φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον. Τα όνειρά του είναι βαθιά, θυμίζουν πολλές φορές παραμύθι και μοιάζουν να μην έχουν κανέναν νόημα αλλά πάντα αφιερώνει λίγο επιπλέον χρόνο να τα σκεφτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα του να είναι κάποιος Αιγόκερως, είναι το γεγονός ότι μάλλον είναι ένας workaholic που δεν έχει χρόνο να χαλαρώσει πριν πέσει για ύπνο. Έτσι, όταν πρόκειται για τα όνειρά του, συνήθως και αυτά περιστρέφονται γύρω από την απασχόλησή του. Άλλες φορές το όνειρο θα έχει να κάνει με εμπειρίες και λάθη που έκανε στο παρελθόν και τώρα τα χειρίζεται με άλλον τρόπο, άλλες ότι έχει φτάσει σε σημείο εξάντλησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα όνειρα ενός Υδροχόου είτε δεν θα έχουν κανένα απολύτως νόημα είτε θα του «ανοίξουν» τα μάτια. Το καλό με τα τρελά όνειρα των Υδροχόων, είναι πως ακριβώς επειδή είναι άτομα που μπορούν και σκέφτονται έξω από το κουτί, πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να τα ερμηνεύουν. Εκτός από τα όνειρα… επιστημονικής φαντασίας, πολλές φορές αισθάνονται πράγματα στα όνειρά τους τα οποία στην πραγματική ζωή τους κάνουν να νιώθουν άβολα. Όπως και να έχει, ξυπνώντας είναι πολλά αυτά που έχουν να κάτσουν να σκεφτούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν ένας Ιχθύς θα πέσει για ύπνο, θα ονειρευτεί τη ζωή που θέλει να ζήσει. Έτσι κι αλλιώς, το μέλλον γι' αυτόν είναι γεμάτο πιθανότητες από όλα εκείνα τα πράγματα που μπορεί να κάνει και τα μέρη που θα πάει. Όταν δεν ονειρεύεται το μέλλον, ονειρεύεται πως θα επιλύσει κάποιο από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, αλλά χωρίς να γνωρίζει πως θα εξωτερικεύσει όλα αυτά που σκέφτεται ή αισθάνεται.

Διάβασε επίσης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου; Μάθε την ερμηνεία τους στον πληρέστερο Ονειροκρίτη

Σου «ζαλίζουν τον έρωτα»; Έτσι θα αντιμετωπίσεις τους ενοχλητικούς!

Πόσο «σατανικό» άτομο είσαι με βάση το ζώδιό σου;

Αυτή είναι η αιτία που σε εμποδίζει να βρεις την ευτυχία, με βάση το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved