Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου σύντροφος;

Ανακάλυψέ τον ιδανικό σύντροφο με βάση τις πληροφορίες που δίνει το ζώδιό σου

Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου σύντροφος;

Παρ' όλες τις προόδους και τις ανακαλύψεις στο πέρασμα των αιώνων που έκαναν την καθημερινότητα και γενικά τη ζωή μας πιο εύκολη, για να μην πούμε καλύτερη, το ζητούμενο των πετυχημένων σχέσεων συνεχίζει ακόμα να μας απασχολεί και να μας ταλαιπωρεί.

Οι σχέσεις που είναι ιδανικές, επιτυχημένες, ταιριαστές, ευτυχισμένες, αυτές που διαρκούν μια ζωή αποτελούν στην ουσία ένα μύθο μιας και κανείς δεν ξέρει τη μαγική συνταγή ή τη σωστή φόρμουλα για να τις πετύχει. Ισχύει ότι τα αντίθετα έλκονται γιατί αλληλοσυμπληρώνονται; Μήπως κάτι κάνουμε λάθος; Μήπως είμαστε άτυχοι; Μήπως η επιλογή μας γίνεται κάτω από κοινωνικά ή άλλα δεδομένα κι όχι με βάση τα προσωπικά μας «θέλω»; Ή μήπως απλά δεν υπάρχουν ιδανικές σχέσεις; Τόσα ερωτήματα που παραμένουν όμως εκκρεμή!

Η αστρολογία θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό εργαλείο, ώστε να κάνουμε ένα βήμα μπρος και να ξεκολλήσουμε. Όχι όμως μόνο βασιζόμενοι στη συναστρία που δείχνει το αποτέλεσμα του «δεσίματος» μεταξύ δύο ανθρώπων αλλά στο γενέθλιο ωροσκόπιο και τα στοιχεία που μας παρέχει για το τι θέλουμε, τι έχουμε ανάγκη, τι επιθυμούμε εμείς πρωτίστως να έχουμε στη ζωή μας, προκειμένου να καταφέρουμε το στόχο μας! Από εκεί μπορούμε να αντλήσουμε πάμπολλες πληροφορίες, βασιζόμενοι σε συγκεκριμένους δείκτες και συνδυασμούς και να έχουμε μια όσο το δυνατόν σφαιρική εικόνα του που πάμε και το τι είναι ιδανικό για μας.

Σε ένα γυναικείο λοιπόν ωροσκόπιο υπάρχουν δύο βασικοί δείκτες που θα μπορούσαν να δώσουν μια πρώτη γεύση για τον άντρα που θεωρείται ιδανικός σύντροφος ή εραστής και είναι ο Ήλιος και ο Άρης. Αντίστοιχα, στους άντρες υπάρχει η Σελήνη και η Αφροδίτη.

Η θέση αυτών των πλανητών, το ζώδιο δηλαδή που βρίσκονται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας είναι ενδεικτική για το τι έλκει και τι προκαλεί το ερωτικό μας ενδιαφέρον.

Εδώ να κάνουμε και μια σημείωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Οι συγκεκριμένοι πλανήτες σαφώς και δηλώνουν ιδιότητες και χαρακτηριστικά για το ίδιο το άτομο και δεν είναι μόνο οδηγός για να βρει το ιδανικό του ταίρι. Όπως επίσης ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που ενισχύουν ή διαφοροποιούν αυτά τα στοιχεία όπως ο 5ος, 8ος ή 7ος οίκος κι οι όψεις μεταξύ των πλανητών αλλά ας μην επεκταθούμε παραπάνω!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον Ήλιο της κάθε γυναίκας, το ζώδιό της δηλαδή, να δούμε τι πληροφορίες μπορούμε να αντλήσουμε για τον σύντροφο που είναι ιδανικός για εκείνη.

ΚΡΙΟΣ
Καταρχήν χρειάζεστε ένα σύντροφο που δε σας καταπιέζει. Δεν σας τρελαίνει με τη ζήλεια ή την κτητικότητά του αλλά να είναι δίπλα σας στα δύσκολα. Κάποιον που να είναι γρήγορος σε αντιδράσεις και να μην αμφιβάλει ή κιοτεύει να κάνει πράγματα. Επίσης βασικό, κάποιον που να συγκρατεί τον παρορμητισμό σας ή την τρέλα της στιγμής, να έχει τον τρόπο του να σας καλμάρει όταν σας πιάνουν τα νεύρα σας και να μην βάζει το εγώ του πάνω από σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας είναι σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς, συναισθηματικά ή υλικά. Χρειάζεστε κάποιον που θα σας ξεκουνάει όταν σας πιάνουν οι φοβίες ή οι δεύτερες σκέψεις σας, θα σας δείχνει την αγάπη του και θα φροντίζει να μη σας λείπει τίποτα. Κάποιον που δε θα δυσανασχετεί με τη ζήλεια που σας πιάνει ορισμένες φορές ή την κτητικότητά σας και θα είναι πρόθυμος να τα βάλει με την επιμονή και την ξεροκεφαλιά σας για να σας αποδείξει ότι ίσως... και να έχετε άδικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το παν για σας και το ξέρετε είναι η επικοινωνία στη σχέση. Θέλετε κάποιον να συζητάτε να παίρνετε μαζί αποφάσεις και να έχει δικά του ενδιαφέροντα ή χόμπι. Κάποιον που δε σας θεωρεί αποκλειστικά δική του ή να νιώθει ότι απειλείται αν εσείς βγαίνετε και με τις φίλες σας ή να σας γκρινιάζει και να αρχίζει τη μουρμούρα με το παραμικρό. Κάποιον επίσης που θα σας οργανώνει όταν εσείς καταπιάνεστε με πολλά και θα σας επαναφέρει σε τάξη όταν αρχίζετε να σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παν για σας είναι η δημιουργία οικογένειας και επειδή έχετε συχνά την τάση να κολλάτε σ' αυτό και μόνο είναι ιδανικός ένας σύντροφος που θα έχει τον ίδιο σκοπό στη ζωή του. Επίσης, επειδή είστε περισσότερο του σπιτιού, κατάλληλος είναι αυτός που είναι πρόθυμος να απολαύσει τη στοργή τη θαλπωρή και τη φροντίδα που του παρέχετε, αρκεί να δεχτεί ότι η κεφαλή του σπιτιού είναι η γυναίκα. Όσο κι αν σας ξενίζει δεν θέλετε κάποιον που να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός ή ευαίσθητος για να μπορεί να κρατάει τα ίσα. Να είναι σταθερός σε διάθεση και αντιδράσεις και να μπορεί να παίρνει αποφάσεις βασιζόμενος στη λογική.

ΛΕΩΝ
Σας έλκει η χλιδάτη ζωή και το πρώτο που θα αναζητήσετε είναι να την αποκτήσετε, όχι απαραίτητα μέσω ενός συντρόφου. Παρά ταύτα, σας έλκουν άτομα πετυχημένα οικονομικά ή δυναμικά στη ζωή τους, που εκπέμπουν μια σιγουριά μαζί με την αίγλη τους. Δεν μπορείτε τη μιζέρια και θέλετε κάποιον που θα σέβεται και θα εκτιμά τόσο την προσωπικότητα όσο και τη γνώμη σας. Να είναι πρόθυμος να σας παραδώσει τα ηνία αλλά και με αρκετό σθένος να σας κοντράρει ή να σας προσγειώσει σε μια πραγματικότητα που δεν περικλείει μόνο εσάς, όταν σας πιάνει η υπεροψία ή ο εγωκεντρισμός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας που έχετε μάθει να κινείστε βάσει προγράμματος και οργάνωσης ο κατάλληλος σύντροφος είναι αυτός που μπορεί να σας εμπνεύσει πρωτίστως τη σταθερότητα. Θέλετε ένα αμετάβλητο περιβάλλον και οποιαδήποτε απότομη αλλαγή σας αποσυντονίζει. Παρόλα αυτά, έχετε ανάγκη να ξεκολλάτε που και που από την πεπατημένη γι' αυτό χρειάζεστε κάποιον που θα σας πείσει να ζήσετε μια περιπέτεια ή να κάνετε μια τρέλα, ώστε να πάψετε να αγχώνεστε ή να λειτουργείτε ψυχαναγκαστικά.

ΖΥΓΟΣ
Είστε οι σχεσάκηδες του ζωδιακού. Δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι σας και θέλετε συνεχώς να βρίσκεστε με κόσμο, αν δεν έχετε κάποιο σύντροφο. Ο κατάλληλος για σας είναι αυτός που θα σας κυκλοφορεί, θα έχει κάποιο στυλ και σίγουρα δε θα περνάει αδιάφορος. Θέλετε όμως και κάποιον που θα παίρνει αποφάσεις ή πρωτοβουλίες μιας και είστε αναποφάσιστες, που θα σας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και δε θα νιώθετε ότι απλά υπάρχει για να σας κάνει τα χατίρια, υποκύπτοντας στα νάζια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει μια πλευρά σας που θέλει κάποιον αποκλειστικά δικό σας, με βούλα και υπογραφή και δεν αποδέχεται τίποτα λιγότερο. Οποιοσδήποτε πολυλογάς, ανεύθυνος ή σαλταδόρος σαφώς διαγράφεται οριστικά από τη λίστα. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και την απόλυτη πίστη και αφοσίωση από τον σύντροφο. Παρόλα αυτά, έλκεστε από άτομα που σας δείχνουν μια άλλη πλευρά της ζωής, πιο φιλελεύθερη ή πιο χύμα ίσως γιατί σας κάνουν πιο χαρούμενους ή γιατί σας βάζουν σε διαδικασία να τους κατακτήσετε, εφόσον είναι πιο δύσκολοι στόχοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ζωή για σας είναι μια βόλτα, ένα ταξίδι ή μια περιπέτεια. Αν κάποιος σύντροφος προσπαθήσει να σας στερήσει αυτή την διάθεση θα έχετε ήδη φύγει. Δεν μπορείτε να περιοριστείτε και δε θέλετε να δείτε τη σοβαρή πλευρά της ζωής, οπότε θέλετε έναν σύντροφο που δε θα σας κάνει τη ζωή ποδήλατο με τα «μην» και τα «δεν» κι οπωσδήποτε να έχει χιούμορ. Όμως για να μπορέσετε να παραμείνετε σε μια σχέση χρειάζεστε κάποιον να σας συμμαζεύει, να σας βάζει κάποιους κανόνες ή να σας δίνει τροφή για σκέψη, όταν σας πιάνει ο υπερβολικός ενθουσιασμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σοβαρές και μετρημένες ψάχνετε το έτερο ήμισυ σε άτομα έμπειρα, συνετά και προπάντων με σταθερές αξίες. Δεν μπορείτε να μείνετε στο πλευρό κάποιου που είναι σαλταπήδας ή λέει πολλά και σας εκθέτει. Έλκεστε όπως γνωρίζετε άλλωστε από την εικόνα του δυναμικού, πετυχημένου άντρα αλλά κακά τα ψέματα για να μείνετε δίπλα σε κάποιον πρέπει να βασανίζεστε λίγο από την αδιαφορία του. Άτομα με χιούμορ ή κατά τι ανεύθυνα ή στον κόσμο τους σας τραβούν γιατί θέλετε να τα βάλετε στον ίσιο δρόμο και σας παρέχουν τη δυνατότητα να αποδείξετε το σθένος της προσωπικότητάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ναι είστε ασυνήθιστες, σας έλκει το περίεργο και το πρωτότυπο ή άντρες διαφορετικής κουλτούρας ή φυλής και γενικώς θέλετε να ξεφεύγετε από τα στάνταρ και τις νόρμες της κοινωνίας. Όμως καλώς ή κακώς, συνήθως ένα άτομο που είναι ίδιο με σας δε σας προκαλεί κανένα ενδιαφέρον ούτε τραβάει την προσοχή σας, εκτός κι αν το θέλετε για φίλο σας. Για να μείνετε σε μια σχέση το ιδανικό άτομο είναι αυτό που θα είναι τελείως προσγειωμένο στο τώρα, θα σας προκαλεί να κάνετε πράξη τις θεωρίες σας και θα σας υπενθυμίζει ότι αλλάζετε άποψη, όποτε σας βολεύει, βολοδέρνοντας στην αντίφαση.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ευαίσθητες και αγαπησιάρες του ζωδιακού, ρομαντικές και ονειροπόλες που μεγαλώνουν με το παραμύθι της Σταχτοπούτας ή της Ωραίας κοιμωμένης ψάχνετε διακαώς έναν πρίγκιπα ραφινάτο και αισθηματία που θα έρθει να σας σώσει και να σας πάρει μαζί του στο βασίλειό του όπου θα ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή. Όσο όμως κι αν δεν θέλετε να το αποδεχτείτε, ο κατάλληλος σύντροφος είναι ο αποφασιστικός, ευθύς και κοφτός που θα μπορέσει να σας φέρει σε επαφή με την πραγματικότητα και που θα γείρετε στον ώμο του, όταν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα.

Σχετικά άρθρα:

Ζώδια: Τι θέλουν οι γυναίκες στον έρωτα και το σεξ;

Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved