Τρία ζώδια που θεωρούν απαραίτητο το συναίσθημα για να λειτουργήσουν στο κρεβάτι

Αν ψάχνεις για κάτι δυνατό, που θα αντέξει στο χρόνο, αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να σε προσελκύσουν

Έμμα Ριζοπούλου
Τρία ζώδια που θεωρούν απαραίτητο το συναίσθημα για να λειτουργήσουν στο κρεβάτι

Τα τρία ζώδια της λίστας μας εκτιμούν αφάνταστα το συναισθηματικό δέσιμο και όλα όσα φέρνει σε μια σχέση και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που συχνά αναζητούν τα σημάδια αυτού του δεσίματος από τις πρώτες μέρες που συνδέονται με ένα άτομο. Και θα βρουν τρόπο να συνεχίσουν να χτίζουν όλο και περισσότερο αυτούς τους δεσμούς καθώς περνάει ο καιρός. Η ψυχική προσέγγιση και η αγάπη για τον/την σύντροφό τους είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Αν ψάχνεις για κάτι δυνατό, που θα αντέξει στο χρόνο, αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να σε προσελκύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύριος στόχος στη ζωή ενός Ταύρου είναι να δημιουργήσει σταθερότητα τόσο στην εργασία του όσο και με τους φίλους ή τις σχέσεις του. Οπότε, όταν μιλάμε για τον/την σύντροφο της ζωής του, δεν θέλει εκπλήξεις, απλώς εμπιστοσύνη και συναισθηματική εγγύτητα.

Ενώ μπορεί να είχε στη ζωή του ένα-δύο πρόσκαιρες περιπετειούλες, προτιμάει περισσότερο τις μακροχρόνιες σχέσεις που του δίνουν χρόνο να γνωρίσει καλύτερα το ταίρι του. Του αρέσουν οι μακροσκελείς συζητήσεις, κατά προτίμηση εκ του ασφαλούς, καθώς και το συναίσθημα που έρχεται μετά, όταν δηλαδή συνδεθεί με κάποιο άτομο και άρχισε να δημιουργείται ένας δεσμός μεταξύ τους.

Ο Ταύρος δίνει μεγάλη σημασία στο να βρίσκεται με έναν σύντροφο ο οποίος επενδύει εξίσου στην ιδέα της δέσμευσης μαζί του. Νιώθει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια με το να ξέρει ότι έχει κάποιον στον οποίο μπορεί να βασίζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγα ζώδια που είναι γνωστά για τον υπερβάλλοντα συναισθηματισμό τους και ο Καρκίνος βέβαια είναι στην κορυφή αυτής της κατηγορίας. Αυτός είναι ο λόγος που για να νιώσει άνετα και να ανοιχτεί σε μια σχέση, πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί με το ταίρι του, σε σημείο που να γίνουν ένα σώμα και μια ψυχή.

Ψάχνει για κάποιον που ειλικρινά θα τον «πάρει» μαζί του, που θα τον ρωτάει πως πέρασε τη μέρα του, θα είναι δίπλα του όταν η ζωή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, θα ακούσει τον πόνο του και τα παράπονά του και θα δείξει κατανόηση στη συμπεριφορά του που μπορεί να γίνει αρκετά αλλοπρόσαλλη μερικές φορές.

Ο Καρκίνος λατρεύει τις περιποιήσεις και την φροντίδα εκ μέρους του/της συντρόφου του, αλλά έχει επίσης την ικανότητα να ανταποδίδει ό,τι παίρνει και μάλιστα με το παραπάνω. Είναι η δεύτερη φύση του να φροντίζει τον σύντροφό του και να του προσφέρει την αίσθηση ότι κάποιος τον αγαπάει πολύ. Είναι το ζώδιο που θα μιλήσει για γάμο και οικογένεια και το στήσιμο ενός σπιτικού, όλα δηλαδή εκείνα που του επιτρέπουν να θέσει τα θεμέλια και να ριζώσει σε μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη σέξι πλευρά του και δεν θα έχει αντίρρηση για μια ερωτική συνεύρεση χωρίς ιδιαίτερους δεσμούς, όταν είναι εκτός σχέσης. Όμως όταν πρόκειται να μπει σε μια σοβαρή σχέση, δίνεται ολοκληρωτικά στο να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται με τον/την σύντροφό του. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν εκτιμά τίποτα περισσότερο από μια βαθιά αίσθηση εμπιστοσύνης.

Θέλει να αισθάνεται ασφαλής μέσα σε μια σχέση που δεν θα του επιφυλάσσει εκπλήξεις και απρόοπτες εξελίξεις και δεν μπορεί να νιώσει άνετα ή να μείνει ψύχραιμος αν διαισθανθεί ότι ο/η σύντροφός του κρύβει κάτι ή αποτραβιέται στον εαυτό του. Αν «πιάσει» περίεργες ή ασαφείς δονήσεις στην ατμόσφαιρα, θα χάσει τον ύπνο του τα βράδια και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει με τίποτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved