Αυτά τα ζώδια δε θα αγόραζαν ποτέ κάτι που να είναι second hand

Ούτε να το πλησιάσουν!

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια δε θα αγόραζαν ποτέ κάτι που να είναι second hand

Μην σου περάσει ποτέ η ιδέα από το μυαλό να πας να κάνεις δώρο σε ένα από αυτά τα ζώδια κάτι που βρήκες σε τιμή ευκαιρίας σε ένα μαγαζί με vintage ρούχα. Ούτε να το κοιτάξουν δεν θα θέλουν, όχι να το φορέσουν κιόλας. Είναι εντελώς αντίθετα με την ιδέα της αγοράς second hand αντικειμένων και δεν το κρύβουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει για τον εαυτό του μόνο ό,τι είναι καλύτερο και φυσικά κάτι που το έχει εκείνος πρώτος. Είναι δυνατόν να καταδεχτεί να έρθει... δεύτερος; Για ποιον τον πέρασες; Φυσικά και δεν δέχεται να φορέσει ρούχα από δεύτερο χέρι και κριντζάρει ακόμα και με την ιδέα και μόνο. Αν του κάνεις ένα τέτοιο δώρο, θα γίνει έξαλλος και θα νιώσει προσβεβλημένος.

ΛΕΩΝ

Τη ζωούλα σου τη θες να ή όχι; Την ψυχική σου υγεία; Γιατί αν πας έστω και να υπονοήσεις σε έναν Λέοντα ότι η αγορά second hand αντικειμένων είναι μια καλή εναλλακτική λύση, δεν σε βλέπουμε να τη βγάζεις καθαρή με αυτά που έχεις να ακούσεις. Θα πήγαινες ποτέ σε έναν βασιλιά να του πεις να αγοράσει μεταχειρισμένο στέμμα; Για τον Λέοντα μιλάμε. Που ζει και αναπνέει για την πολυτέλεια. Σιγά που θα καταδεχόταν οτιδήποτε... δεύτερο.

ΖΥΓΟΣ

Στην ίδια κατηγορία με τον Λέοντα είναι και ο Ζυγός, απλά εκείνος θα σου έριχνε το άκυρο με πιο ευγενικό και γλυκό τρόπο, δεν θα σε έπαιρνε από τα μούτρα. Θα σε κοίταζε όμως με μισό μάτι που διανοήθηκες έστω να του κάνεις κουβέντα για second hand αντικείμενα. Ο Ζυγός είναι η προσωποποίηση της πολυτέλειας, του ακριβού και του ξεχωριστού. Το δεύτερο είναι για τους δεύτερους θα σου πει με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Δεν τα βλέπει όπως ο Κριός, ο Λέοντας ή ο Ζυγός. Αρχικά να πούμε ότι σιχαίνεται και κατά δεύτερον, αρνείται να δώσει τα λεφτά του για κάτι που μπορεί να είναι σκισμένο, παλιό, κακομεταχειρισμένο ή που μπορεί να του χαλάσει γρήγορα. Τα θεωρεί πεταμένα λεφτά αυτά και δεν υπάρχει περίπτωση να τα σπαταλήσει έτσι. Θα πάει να πάρει κάτι ίσως πιο φθηνό, αλλά θα ξέρει ότι είναι λειτουργικό και καινούργιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved