Τα ζώδια που όταν τελειώσουν με το «γλείψιμο» της πληγής τους, επιστρέφουν και μοιράζουν πόνο

Αυτά είναι τα ζώδια που όταν πληγωθούν, αποσύρονται, μαζεύονται στην φωλιά τους, γλείφουν τις πληγές τους κι επιστρέφουν δριμύτερα με άγριες διαθέσεις

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που όταν τελειώσουν με το «γλείψιμο» της πληγής τους, επιστρέφουν και μοιράζουν πόνο

Μην ψάχνεις για τα μεγάλα ονόματα της πίστας σε αυτή την λίστα μας (Σκορπιό ή Ταύρο, ή Λέοντα). Θα σε εκπλήξω με τα ζώδια που περιλαμβάνω σε αυτό το άρθρο!

Καρκίνος

Δείχνει πληγωμένος μετά από γερό καυγά (και είναι), φεύγει και κλείνεται στον εαυτό του (αγαπημένο χόμπι). Δυστυχώς για όλους όμως, τους εμπλεκόμενους, όσο ο Καρκίνος αποσύρεται, φορτώνει και μετά από λίγο, ξεκινάνε τα γλέντια. Μα πόσες φορές, βρε μάλαμα, θα σου πω ότι το συγκεκριμένο ζωδιάκι, είναι τρομερά και φοβερά, εκδικητικό; Φυσικά και τα επιστρέψει και φυσικά θα τα κάνει όλα ρημαδιό. Γιατί ο θυμός των πληγωμένων συναισθημάτων του, είναι ακραίος και απρόβλεπτος.

Παρθένος

Μην την υποτιμάς την Παρθένο. Δεν είναι ούτε αθώα, ούτε υπεράνω εκδίκησης. Ξέρει απλώς πότε να τα μαζέψει από έναν καυγά και να σηκωθεί να φύγει. Το ότι φεύγει, δεν σημαίνει ότι ξεχνάει (έχει κάτι από Σκορπιό η Παρθένος, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω επιστημονικά ακόμα!). Επιστρέφει. Ανοίγει το στόμα της. Χαρίζει πόνο. Γυρνάει πλάτη. Φεύγει. Δεν ξεχνά. Δεν επιστρέφει στα άτομα που την πλήγωσαν. Τέλος.

Ζυγός

Δεν είναι μυστικό ότι σιχαίνεται τους καυγάδες και γενικώς δεν θέλει να χαλάει το ζεν του. Αν πιεστεί πολύ, θα κάνει πίσω (αν έχει πολύ Σκορπιό στο ωροσκόπιο του, ΔΕΝ θα κάνει πίσω) και θα σκεφτεί την επόμενη κίνησή του. Ο Ζυγός μετράει τα πράγματα στο μυαλό του και συνήθως καταλήγει να αποσύρει την χάρη του. Προσωρινά. Ανασκουμπώνεται και μετά από λίγο καιρό, στην πιο χαλαρή στιγμή, αρχίζει να βαράει αλήθειες που πονάνε και δεν χαρίζεται. Μετά, σκάει χαμόγελο και φεύγει!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved