Το δράμα του Δίδυμου

Είμαι Δίδυμος και ζω ένα δράμα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Το δράμα του Δίδυμου

Μα πόσο περισσότερο πχια, θα με αδικήσετε και θα με κάνετε να αναφωνήσω «δεν αντέχω, πάρτε με από δω!» Αν έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στους Διδύμους, συνέχισε να διαβάζεις!

Είμαι Δίδυμος και ζω ένα δράμα επειδή:

  • Έχω το πιο γρήγορο μυαλό που υπάρχει και πρέπει να ζω και να αναπνέω ανάμεσα στα όχι και πιο γρήγορα μυαλά που υπάρχουν (κι επειδή είμαι κύριος, δεν λέω ονόματα, δεν θίγω υπολήψεις!)
  • Βλέπω τον άλλο στις πραγματικές του διαστάσεις, τον αποδέχομαι όπως είναι, του συμπεριφέρομαι ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του (κοινώς προσαρμόζω την συμπεριφορά μου στα μέτρα του) και με λέτε και υποκριτή. Βρε δεν πάτε να πνιγείτε ομαδικώς;
  • Το φλερτάκι, παιδιά, δεν είναι κολλητική αρρώστια. Χαρά της ψυχής και του έρωτα, είναι! Επομένως, μην με παίζετε για ελαφρόμυαλο, χάρη σας κάνω. Σας ανεβάζω τον εγωισμό, τη διάθεση και τις μετοχές σας, στο χρηματιστήριο του έρωτα, κι αντί να χαίρεστε, μου κολλάτε τη ρετσινιά. Βρωμιάρηδες!
  • Επειδή χαμογελάω στις λαλακίες που λέτε και κάνετε, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν τις αντιλαμβάνομαι, μήτε ότι δεν θα τις θυμάμαι. Επομένως, μην με παίζετε για ευκολάκι και δεδομένο, γιατί δεν είμαι τίποτα από τα δυο.
  • Βαρέθηκα να με λέτε ψεύτη, όταν τις περισσότερες φορές που θα πω ψέματα, είναι για να καλύψω τον δικό σας τον πωπό και να αποφύγω κακοτοπιές από τις υπερβολικές αντιδράσεις σας. Δεν είμαι ψεύτης. Μέγας διπλωμάτης είμαι κι ας έχει ο Ζυγός την φήμη. Εγώ, έχω την χάρη!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved