Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει ένας γνήσιος Δίδυμος!

Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή Ερμή στους Διδύμους, τότε, έλα στην παρέα μας και κάτσε να διαβάσεις το άρθρο. Σε αφορά κι εσένα!

Άννα Ζαμάνη
Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει ένας γνήσιος Δίδυμος!

Το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει ένας Δίδυμος, είναι η αδυναμία του να ψάχνει τους ανθρώπους που γνωρίζει λιγάκι παραπάνω και να τους δέχεται ή ακόμα χειρότερα, να τους εμπιστεύεται, χωρίς να τους έχει δοκιμάσει.

Δεν είναι χαζός, ο Δίδυμος. Ακριβώς το ανάποδο: επειδή έχει προικιστεί με ένα εξαιρετικά γρήγορο και αποτελεσματικό λογισμικό (το μυαλό του), βασίζεται σε αυτό και την πρώτη «ανάγνωση», που κάνει, με αποτέλεσμα, να μην προχωράει σε περεταίρω ανάλυση.

Ο Δίδυμος, σου κάνει ένα γρήγορο σκανάρισμα και μετά σε αποδέχεται, σχεδόν βλακωδώς, έτσι όπως είσαι. Πολλές φορές, στην πορεία, το μετανιώνει και, κοιτώντας πίσω, θα ήθελε να είχε εμφανιστεί πολύ πιο κουμπωμένος και επιφυλακτικός.

Επειδή όμως είναι από τα πιο ακομπλεξάριστα ζώδια, ο Δίδυμος συγχωρεί κι εσένα και τον εαυτό του και προχωράει με τη ζωή του. Προτιμάει να παίζει και χάνει, παρά να μην συμμετέχει, να δειλιάζει και να μένει χωρίς δράση η ζωή του. Καλά κάνει.

Δίδυμε, αν χρειάζεται να κάνεις ένα πράγμα, αυτό είναι να αποδέχεσαι τους άλλους, αλλά να μην ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου. Κοίταξε τον Ταύρο, τον γείτονα σου, ή τον Σκορπιό. Σχηματίζουν –εν τέλει- δυνατές και πάγιες σχέσεις, ΑΦΟΥ έχουν σιγουρευτεί ότι μπορούν να εμπιστευτούν το άλλο πρόσωπο.

Μην χάσεις το χαμόγελο ή την ορμή σου. Ξεφορτώσου όμως γρήγορα όσους είναι φύρα στην ζωή σου και γίνε λίιιιιιγο πιο επιφυλακτικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να πιάσεις το άλλο άκρο!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved