Τα ζώδια που, άθελά τους, εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και σου χαλάνε τη μέρα

Δεν το καταλαβαίνουν, αλλά με την συμπεριφορά τους δημιουργούν ένα πολύ άσχημο και αρνητικό κλίμα γύρω τους

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που, άθελά τους, εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και σου χαλάνε τη μέρα

Δεν το κάνουν επί τούτου, αλλά με τις αντιδράσεις τους φορτίζουν αρνητικά τον χώρο στον οποίο κινούνται. Προφανώς έχεις νιώσει και εσύ τα αρνητικά vibes όταν βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με αυτά τα ζώδια. Είναι πολύ πιθανό να έχεις την αίσθηση ότι η ατμόσφαιρα γίνεται αυτόματα πιο βαριά. Δεν λέμε ότι είναι κακά, όμως, ασκούν έντονη επίδραση στους γύρω τους και συχνά φορτίζεται τόσο το περιβάλλον που δε μπορείς να λειτουργήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για την Παρθένο όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην ασταμάτητη γκρίνια της. Το ζώδιο αυτό παραπονιέται για όλα χωρίς λόγο. Είναι υπερβολικό στις αντιδράσεις του και πολλές φορές μίζερο. Επικρίνει τους πάντες και τα πάντα και αυτή η συμπεριφορά το μόνο που κάνει είναι να φέρνει τους άλλους σε δύσκολη θέση, να χαλιούνται και να εκνευρίζονται. Με το να συμπεριφέρεται έτσι η Παρθένος σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρεθεί, εκπέμπει τόση αρνητική ενέργεια που σε ορισμένους είναι δυσβάσταχτη και μη αποδεκτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί δεν σταματούν να ελέγχουν τον κόσμο γύρω τους. Και επειδή οι αισθήσεις τους είναι πάντα σε εγρήγορση, τους είναι δύσκολο να χαλαρώσουν ή να φαίνονται φιλικοί. Το ζώδιο αυτό βασίζεται στο ένστικτό του και είναι συχνά επιφυλακτικό. Εάν κάτι πάει στραβά, τείνει να «βγάζει το κεντρί» του για να προστατευθεί και να κρυφτεί. Ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσει λίγο, να χαλαρώσει και να ανοιχτεί περισσότερο. Να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς και να εκπέμπει τόση αρνητική ενέργεια χωρίς να το καταλαβαίνει. Αν το κάνει αυτό, θα μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη εντύπωση στους άλλους και φυσικά να μην τον φοβούνται τόσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και αυτό πολλές φορές κάνει την κρίση του αυστηρή και τα λόγια του σκληρά. Αυτό βέβαια γίνεται, επειδή βλέπει τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν, ωμά, ρεαλιστικά και όχι όπως οι άλλοι ίσως θα ήθελαν να είναι. Ωστόσο, ο τρόπος που εκφράζει την άποψή του είναι τέτοιος που τους κάνει να «μπλοκάρουν». Οι άλλοι δεν νιώθουν άνετα με την παρουσία του. Αντιθέτως, νιώθουν πιεσμένοι και υπό συνεχόμενο τεστ. Όλη αυτή η αρνητική ενέργεια που λαμβάνουν οι γύρω του από τον Αιγόκερω, τους πνίγει. Ίσως θα έπρεπε ως ζώδιο να μάθει να εκφράζεται με περισσότερη ευγένεια και διπλωματία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved