Τα ζώδια που «υποφέρουν» με τις κοινωνικές συναναστροφές

Δεν είναι ό,τι καλύτερο να προσπαθείς να τα βγάλεις από το σπίτι τους ή να τα πηγαίνεις με το ζόρι σε πάρτι, μπαράκια κι όλα τα σχετικά!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που «υποφέρουν» με τις κοινωνικές συναναστροφές

Να κάνω ένα ωραίο disclaimer από την αρχή! Αν έχεις Κρόνο στον 5ο ή τον 11ο οίκο, ανήκεις, δεν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, δεν σε κόβω για party animal. Ισχύει επομένως και για εσένα αυτό: δεν είσαι η ψυχή του πάρτι! Πάμε να δούμε τα 4 ζώδια, που αν έχεις Ήλιο, ωροσκόπο, ή Σελήνη σε αυτά, δεν γουστάρεις τον κακό χαμό!

Σκορπιός

Οκ, δεν είναι ότι υποφέρει το παιδί, είναι ότι περισσότερο διαολίζεται όταν βγαίνει από οικείο περιβάλλον, παρά οτιδήποτε άλλο. Εξωστρεφής Σκορπιός είναι εκείνος με Τοξότη ή Λέοντα, ή Δίδυμο (ωροσκόπο ή Σελήνη). Οι υπόλοιποι, δεν θέλουν να τους λες να βγουν. Το ωραίο είναι ότι μπορεί να περάσει υπέροχα αν τον στριμώξεις και τελικά βγείτε, αλλά ΔΕΝ θα το ξανακάνει με χαρά! Τι να κάνουμε; Ο Σκορπιός αγαπάει τις συνήθειες του και τον κλειστό, μικρό, έμπιστο κύκλο του!

Αιγόκερως

Αιγόκερως με πολύ Τοξότη ή Υδροχόο στο ωροσκόπιο του, παρακαλείται να πάει για παρτάρισμα και να πάψει να διαβάζει αυτό το άρθρο, δεν τον αφορά! Ο κλασσικός Αιγόκερως όμως, είναι παιδί των λίγων και καλών. Των εκλεκτών συναθροίσεων. Για να βγει να πάει κάπου, θα υπάρχει λόγος καλός και για να αναμιχθεί με το πλήθος, μια από τα ίδια. Διαφορετικά, αφήστε τον εκεί που τον βρήκατε!

Καρκίνος

Δεν το έχει με τα πολλά πολλά και τα «έλα να τρέχουμε σαν τους παλαβούς από εδώ κι από’ κεί». Αν μιλάμε για Καρκίνο με Ερμή ή Αφροδίτη στους Διδύμους, ή σε Λέοντα, άντε, θα σου πω ότι θα τον πιέσεις λίγο και θα τρέξει. Αν μιλάμε για Καρκίνο-Καρκίνο, άδικα θα προσπαθείς να τον ξεκολλήσεις από τα «αγαπημένα του». Τον καναπέ του, την τηλεόραση του, το σπίτι του. Να σου πω ότι και Λέοντα και Δίδυμο να βρεις με Ερμή ή Αφροδίτη στον Καρκίνο, κι αυτός σπιτόγατος και party pooper θα σου βγει!

Ταύρος

Ναι, σωστά το κατάλαβες. Όλη η Γη είναι μαζεμένη εδώ. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ιδιαίτερα ο Ταύρος, αντιστέκεται σθεναρά σε εξόδους και μαζώξεις που δεν είναι ούτε του γούστου του, ούτε της διάθεσης του. Προτιμάει το σπιτάκι του και 3 φίλους. Από 5 και πάνω, θεωρείται συμμορία, επομένως, μην το συζητάμε καν!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved