Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Θέλεις ο Ταύρος που έχεις στην ζωή σου, να τρώει από το χεράκι σου και να σε κοιτάζει στα μάτια και να λιώνει; Τότε πάτησε τα 3 κουμπιά που θα σου πω!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Υπάρχουν όμως και δύο κουμπιά, που αν τα πατήσεις, έστω και χωρίς κακή πρόθεση, θα ξυπνήσεις το ζώο μέσα του κι αυτό, δεν είναι καλό!

Τα καλά κουμπιά!

  • Μίλα του ήπια, σαν να μιλάς με παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα του μιλάς, λες κι είναι ηλίθιος. Θέλει γλύκα στην προσέγγιση του, ο Ταύρος (κι ο Καρκίνος, θα προσθέσω εγώ), για να ανταποκριθεί και να σου δώσει σημασία.
  • Ζήτα του ό,τι θέλεις, αρκεί να μην τον πιέσεις. Εκεί πρόσεξε, γιατί έχουμε θέμα. Αν του ζητήσεις κάτι, το αφήσεις, δεν το κάνει και το επαναλάβεις με τρόπο ήπιο κι απλώς αναφορικό, κι ουχί δεικτικό ή επιθετικό, τότε ναι, θα το κάνει!
  • Παιδιά, πάμε στα βασικά: έχεις Ταύρο απέναντί σου. Τάϊσέ τον, πότισε τον, άστον να χαλαρώσει, κάνε του μασαζάκι, πήγαινέ τον για ψώνια (αν είναι γυναίκα), μην τον πας για ψώνια (αν είναι άντρας), άστον να ξεκουραστεί, δώσε βάση στο ερωτικό κομμάτι (μην γίνω γραφική κι ακατάλληλη, κατάλαβες τώρα) και θα σε κάνει Βασίλισσα ή Βασιλιά!

Τα κακά κουμπιά (που δεν πρέπει να πατήσεις ποτέ)

  • Όταν λες κάτι σε Ταύρο, το δέχεται ως αληθές. Όχι γιατί είναι αφελής, αλλά γιατί σε εμπιστεύεται. Κάνε ότι δεν κρατάς το λόγο σου, ότι δεν ισχύει αυτό που του είπες, ή ότι δεν κάνεις αυτό που είπες ότι θα κάνεις και θα δεις πώς θα αλλάξει η στάση του απέναντί σου. Θα το αφήσει να περάσει μια-δυο φορές. Μετά, η εμπιστοσύνη του θα χαθεί και τέλος
  • Μην κάνεις ψυχολογικό πόλεμο σε Ταύρο. Μην προσπαθήσεις να τον «σπάσεις», κάνοντας του μικρές και συχνές επιθέσεις, προσπαθώντας να βγάλεις τον τρόπο που κάνει τα πράγματα που κάνει, λάθος. Απλώς, θα χάσεις το χρόνο σου: θα σε βάλει απέναντί του και στο τέλος, θα περάσει κι από πάνω σου σαν οδοστρωτήρας!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved