Οι ατσίδες του ζωδιακού

Δεν τους ξεφεύγει τίποτα

Σοφία Ανδρικοπούλου
Οι ατσίδες του ζωδιακού

Γιατί πολύ απλά, το καθένα έχει τον τρόπο του να πιάνει πουλιά στον αέρα!

Δίδυμοι

Καθόλου μεγάλη έκπληξη: τα Διδυμάκια, παιδιά του Ερμή, μπορούν να κάνουν τα πάντα, γιατί, μια ζωή ολόκληρη, μαζεύουν πληροφορίες! Το μάτι τους κόβει και το αυτί τους, δεν χάνει λέξη. Συνήθως είναι οι πρώτοι που τα μαθαίνουν όλα, αλλά πίστεψε με κι οι τελευταίοι να είναι, ξέρουν πως να επεξεργαστούν την πληροφορία καλύτερα από τον καθένα.

Κριός

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένα από τα πιο γρήγορα μυαλά του ζωδιακού. Ιδιαίτερα ο Ερμής στον Κριό, τα σπάει! Στροφάρει επικίνδυνα γρήγορα. Φυσικά και θα συμφωνήσω ότι όσο γρήγορα σκέφτεται, αλλά τόσο βιαστικά βγάζει και συμπεράσματα, αλλά το ζητούμενο παραμένει το ίδιο: ο Κριός είναι πολύ έξυπνος και πολύ ακαριαίος στις αντιδράσεις του!

Σκορπιός-Καρκίνος

Πάρτους ως combo αυτούς τους δυο. Στο έχω ξαναπεί ότι μοιάζουν πολύ. Ο Καρκίνος είναι ένας Σκορπιός με κρυμμένο το κεντρί. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Μυαλό που στροφάρει, αλλά κυρίως, μάτι που «κόβει». Πρόσθεσε και το ένστικτο του κι έχεις ωραίο πακέτο. Βλέπουν, ακούν, κρύβουν λόγια, κόβουν κινήσεις, μορφασμούς, γλώσσα του σώματος και δεν αφήνουν τίποτα που να μην καταλαβαίνουν και να μην έχουν αρχειοθετήσει στα πονηρά μυαλά τους!

Παρθένος

Δεν θέλει σκέψη, παιδιά το θέμα: Δίδυμοι και Παρθένος, είναι αμφότεροι παιδιά του Ερμή κι άρα, το μυαλό, η σκέψη, η παρατήρηση κι η ικανότητα της ανάλυσης, είναι απίστευτα ανεπτυγμένες σε αυτούς τους χαρακτήρες. Να το πω κι άλλη μια εδώ: ότι ζώδιο κι αν είσαι, αν έχεις Ερμή στην Παρθένο, έχεις χτυπήσει ζωδιακό jack pot! Σκέφτεσαι σφαίρα, απαντάς με στιλάκι, στέλνεις κόσμο στο σπίτι να κάνει τα μαθήματα του από την αρχή και να παρουσιαστεί μπροστά σου, με τον κηδεμόνα του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved