Ταύρος: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον άντρα Ταύρο

Έμμα Ριζοπούλου
Ταύρος: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον άντρα Ταύρο, όσο πιο αναίμακτα γίνεται (ΑΝ γίνεται...).

Φτάνει ότι τον ξεβολεύεις από μια κατάσταση που είχε συνηθίσει, μην είσαι και σκληρή μαζί του. Το ότι δεν έκανε (ή άργησε πολύ να κάνει) αυτά που περίμενες, καλό θα ήταν να το αναφέρεις, αλλά με μέτρο, για να μην δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Απόφυγε να του πεις ότι βρήκες σε άλλο πρόσωπο τον έρωτα γιατί η ζήλια κι η κτητικότητα θα φουντώσει μέσα του και θα ακούσεις τα εξ αμάξης, αφού θα θεωρήσει ότι τόσο καιρό τον κορόιδευες και έκανες παράλληλα το παιχνίδι σου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι άπαξ και χωρίσετε, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved