Με αυτά τα ζώδια μπορείς να συζητήσεις το οτιδήποτε

Δεν έχουν κολλήματα και δεν κρίνουν

Έμμα Ριζοπούλου
Με αυτά τα ζώδια μπορείς να συζητήσεις το οτιδήποτε

Από τη στιγμή που διάβασες τον τίτλο του άρθρου, είναι μάλλον απίθανο να μη σκέφτηκες ότι τα τρία πιο συζητήσιμα ζώδια ανήκουν στο στοιχείο του αέρα, αφού αυτό ευθύνεται κατά κύριο λόγο για τις σκέψεις, τη διανόηση και τις ιδέες. Δεν κάνουν επιφανειακές συζητήσεις, γεγονός που καθιστά τον διάλογο μαζί τους ακόμα πιο συναρπαστικό, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά. Αν ψάχνεις για μια ειλικρινή γνώμη ή απλώς κάποιον για να εκφράσεις μια καινούργια ιδέα ή σκέψη σου, χωρίς να κριθείς ή να αντιμετωπιστείς σαν να είσαι κάπως, αυτά τα ζώδια θα εκπληρώσουν με ευκολία την επιθυμία σου.

Αν θέλεις να καταλάβεις περισσότερα για αυτά τα ζώδια που έχουν τόσα πολλά να πουν, διάβασε παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό ενός Διδύμου είναι πάντα πλημμυρισμένο με ιδέες και ο ενθουσιασμός με τον οποίο μοιράζεται τις σκέψεις του ή τη γνώμη του δεν υποχωρεί ποτέ. Η περίεργη φύση τους βοηθάει τους Διδύμους να μην βαριούνται και οι άλλοι άνθρωποι θεωρούν εύκολη υπόθεση το να ανοίξουν μια συζήτηση μαζί τους, αφού ξέρουν ότι δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις. Η επιθυμία του ζωδίου να είναι ένας αιώνιος μαθητής της ζωής, το σπρώχνει να αναζητά διαρκώς νέους τρόπους μάθησης, οπότε δεν ξεμένει ποτέ από θέματα προς συζήτηση. Βέβαια, η τάση του να καταπιάνεται διαρκώς με νέα και ενδιαφέροντα θέματα, μπορεί μερικές φορές να τον εμποδίζει από το να τελειώσει ό,τι αρχίζει. Αλλά, αρκεί να θυμάται ότι κάθε σκέψη που έχει και κάθε πεδίο που ασχολείται αξίζει τον χρόνο και την επιμονή του, και τότε θα νιώθει πάντα πλήρης. Είναι το ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή και έρχεται να υπενθυμίσει στους άλλους πόσο σημαντικό είναι να υιοθετούν τα νέα δεδομένα, ενώ παράλληλα έχει μια πολύ υγιή σχέση με το να προσαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις και προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη που κυβερνάει τον Ζυγό, δηλώνει ότι η ανθρώπινη επαφή είναι το παν για αυτό το ζώδιο. Μερικοί μπορεί να τον βαφτίσουν αθεράπευτα ρομαντικό, αλλά δεν παύει να είναι ένα επικοινωνιακό ζώδιο του αέρα. Ενθουσιάζεται και αποκτά κίνητρο συμμετοχής σε πνευματικές συνομιλίες, κατά προτίμηση σε έναν δημιουργικό ή καλλιτεχνικό χώρο. Η επιθυμία του Ζυγού να προσεγγίζει τους ανθρώπους για να νιώθει κοντά τους, του επιτρέπει να συνάπτει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, τα αγαπημένα του θέματα προς συζήτηση είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και τα ζητήματα καρδιάς. Μπορεί να δίνει στους φίλους του ερωτικές συμβουλές ή να μιλάει με ενθουσιασμό για το νέο άτομο που γνώρισε ή έκανε σχέση. Η ανάγκη του για ενοποίηση και ταίριασμα με τους άλλους τείνει να εκφράζεται κυρίως προφορικά και η κάθε λέξη ή φράση του Ζυγού συνήθως μοιάζει σαν μια ζεστή αγκαλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως ελεύθερο πνεύμα και ανθρωπιστής, κάθε Υδροχόος έχει ως κύρια προτεραιότητα τη σύνδεσή του με τους ανθρώπους που μοιράζονται μαζί του τις ίδιες πεποιθήσεις και απόψεις. Το να μοιράζεται τη γνώμη του με ανθρώπους οι οποίοι εκτιμούν πραγματικά τη μοναδική του ατομικότητα είναι μια μεγάλη ανάγκη του. Παράλληλα, έχει ανάγκη να ακούγεται η φωνή του σε θέματα με τα οποία παθιάζεται. Το κάλεσμα που νιώθει για να δουλέψει σε ομάδες και συλλογικότητες τροφοδοτεί την έμφυτη επιθυμία του να δημιουργεί νέες και ακατέργαστες συνδέσεις με τους άλλους και αυτό είναι κάτι που πραγματικά τον κάνει να ξεχωρίζει. Ένας Υδροχόος επιθυμεί να ενισχύει τις φωνές εκείνων που σιωπούν, πράγμα που του επιτρέπει να συμμετέχει σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του. Όταν μιλάει, οι άνθρωποι ακούνε, επειδή πάντα έχει μια αυθεντική άποψη ή ιδέα την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν καν σκεφτεί ή λάβει υπόψη. Ο ατρόμητος τρόπος που έχει για να επικοινωνεί όσα βρίσκονται μέσα στο μυαλό του, είναι η κυριότερη ιδιότητα που τον κάνει τόσο αξιοπρόσεκτο και ξεχωριστό άτομο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved