Αυτά τα ζώδια θα σου πουν μόνο αυτά που... θέλεις να ακούσεις

Αποφεύγουν να σου πουν την σκληρή αλήθεια

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια θα σου πουν μόνο αυτά που... θέλεις να ακούσεις

Μην περιμένεις από εκείνα να σου μιλήσουν με αλήθειες ή να σου πουν πράγματα που δεν θέλεις και δεν μπορείς να αντέξεις. Θα σου χαϊδέψουν τα αφτιά, θα σου χρυσώσουν το χάπι και θα σου πουν πως έχεις δίκιο σε… όλα. Αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν αντέχεις την σκληρή αλήθεια και έχεις ανάγκη την ψυχολογική στήριξη και το πατ πατ στην πλατούλα, τότε αυτά τα ζώδια είναι ο άνθρωπός σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν λέει την αλήθεια ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ώρες ώρες, θα την πει σε εσένα; Δεν είναι ο άνθρωπος που θα σου πει ευθέως αυτό που σκέφτεται. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει απλά αυτά που θέλεις και έχεις ανάγκη να ακούσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ειδικά αν έχει να κερδίσει κάτι από εσένα ή αν θέλει να σου ζητήσει κάποια χάρη ή εξυπηρέτηση, τότε είναι που θα σου χαϊδέψει τα αφτιά και θα σου δώσει δίκιο σε όλα όσα λες και κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ιχθύ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Ιχθύς ως άνθρωπος από μόνος του δεν αντέχει τη σκληρή αλήθεια ούτε κάνει ποτέ αυστηρή κριτική. Πώς θα πάει λοιπόν να "την πει" σε κάποιον άλλο; Ο ίδιος έτσι λειτουργεί στη ζωή του. Προτιμά να βλέπει την πραγματικότητα που εκείνος θέλει και που κυρίως τον… βολεύει και τον κάνει να νιώθει καλά. Όταν λοιπόν έχει να κάνει με τους άλλους, αφενός θα τους μιλήσει γλυκά, ήρεμα και θα είναι εμψυχωτικός και αφετέρου -ειδικά αν έχει να κερδίσει κάτι- θα είναι υποστηρικτικός και θα πάρει το μέρος τους δίνοντάς τους σε όλα δίκιο και φυσικά έναν ώμο για να παρηγορηθούν.

Bonus: ΖΥΓΟΣ

Τον Ζυγό στο συγκεκριμένο άρθρο τον βάλαμε ως bonus και αυτό γιατί ούτως ή άλλως είναι ένα άτομο που το έχει σαν συνήθεια να κολακεύει τους γύρω του. Τους λέει κομπλιμέντα, τους χρυσώνει το χάπι και θέλει να τους κάνει να νιώθουν καλά. Κυρίως επειδή θέλει να είναι αγαπητός από όλους και να τα πηγαίνει καλά με όλους. Άρα μην περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο να έρθει να σου πει σκληρές αλήθειες ή να σε ταρακουνήσει με κάποιο τρόπο. Θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις και όλα καλά!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved