Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δε διακρίνονται για την αισιοδοξία τους

Ωστόσο, το πώς βλέπουν τα πράγματα δε θα το μοιραστούν με κανέναν

Έμμα Ριζοπούλου
Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δε διακρίνονται για την αισιοδοξία τους

Τις γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, θα τις έλεγες και απαισιόδοξες, καθώς δεν τρέφουν προσδοκίες και μεγάλες ελπίδες, ούτε περιμένουν περιμένουν ένα θαύμα, που θα αλλάξει τη ζωή τους προς το καλύτερο. Ωστόσο, το πώς βλέπουν τα πράγματα το κρατούν για τον εαυτό τους και δεν το μοιράζονται με κανέναν. Δεν θα τις ακούσεις να κλαίγονται για την τύχη τους, ούτε και χαλάνε τη χαρά των άλλων. Αντίθετα, είναι πολύ καλές φίλες και ενθαρρύνουν τον οποιοδήποτε και πάντα πρόθυμες να σε βοηθήσουν και φυσικά να σε προστατεύσουν. Για ποιες μιλάμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι στην κορυφή της λίστας και όχι άδικα, καθώς είσαι επιρρεπής στον αρνητισμό. Πιστεύεις ότι αργά ή γρήγορα θα στη «φέρουν», βλέπεις το κακό κι όχι το καλό, ενώ τα σενάριά σου έχουν μόνιμα μια προδοσία, μια στενοχώρια κι ένα δυσάρεστο τέλος. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου όμως κι από εκεί πηγάζει κι η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχεις. Τίποτα δεν αφήνεις στην τύχη κι είσαι έτοιμος να πιστέψεις το χειρότερο, αν κάτι σου «χτυπήσει» κάπως. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου και την πάτησες από εκεί που δεν το περίμενες. Αλλά, ό,τι κι αν σου πουν, πάντα μα πάντα το ίδιο θα κάνεις και γνώμη δε θα αλλάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ευγενική, καλοσυνάτη και χαλαρή πλευρά σου, αλλά δε γνωρίζουν ότι έχεις και μια άλλη, αρκετά απαισιόδοξη, που σου μαυρίζει την ψυχή. Αρκετές φορές σε παίρνει από κάτω, χάνεις την ελπίδα σου, πέφτει το ηθικό σου και συναισθηματικά βρίσκεσαι στα πατώματα. Αυτό συμβαίνει, όποτε κατεβαίνεις από το ροζ συννεφάκι σου -ηθελημένα ή αθέλητα- και έρχεσαι σε επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα. Αν προσπαθούσες να συγκρατηθείς και να μην τρέφεις τόσο υψηλές προσδοκίες ούτε για τον εαυτό σου, ούτε για τους άλλους, δε θα απογοητευόσουν τόσο συχνά και δε θα έχανες το χαμόγελο και την πίστη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα περιμένεις το χειρότερο να συμβεί, είτε στη δουλειά σου είτε στα προσωπικά σου, εξ αιτίας των αρνητικών βιωμάτων σου. Ενδεχομένως να έχεις προσπαθήσει αρκετά στη ζωή σου και οι δυσκολίες να σε έκαναν έτσι απαισιόδοξη ή να έχεις πληγωθεί, οπότε είναι σαν να αυτοπροστατεύεσαι, πιστεύοντας στο χειρότερο σενάριο κάθε φορά για να μην απογοητευτείς στο τέλος. Ο λόγος που είσαι τελευταία στη λίστα είναι ότι θες με τα χρόνια, θες με την εμπειρία που έχεις αποκτήσει, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, καθώς ξέρεις πια ότι ό,τι κατεβαίνει, ξανανεβαίνει αρκετά σύντομα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved