Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Έτσι θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος με εσένα

Άννα Ζαμάνη
Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Βγαίνετε συνέχεια, το κινητό έχει πάρει φωτιά και περιμένεις πώς και πώς να έρθει η ώρα να βρεθείτε. Δείχνει ότι απολαμβάνει το χρόνο που περνά μαζί σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματά του. Πώς θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου ο άντρας του ζωδιακού που ανήκει σε ζώδιο του Νερού; Διάβασε παρακάτω, τα σημάδια που το φανερώνουν:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας αυτού του άντρα δεν μπορεί να κρυφτεί. Αν πράγματι την έχει πατήσει μαζί σου, θα φροντίσει να σε καλέσει σπίτι του και το επόμενο βήμα θα είναι να σε γνωρίσει στη μαμά του, ακόμα και με κάποιο πρόσχημα, γιατί λαχταρά έστω και έμμεσα να πάρει την έγκρισή της. Αν συμβεί το αντίθετο, δηλαδή ξεγλιστράει, βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και αποφεύγει να σε πάει σπίτι του, σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμος συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο άντρας Σκορπιός είναι πολύ ερωτευμένος, τότε θα το νιώσεις βαθιά στο μεδούλι σου. Δεν θα διστάσει να απομυθοποιηθεί και να σου αποκαλύψει ακόμα και τις πιο σκοτεινές πλευρές του, γιατί μια σοβαρή σχέση κατά την άποψή του σημαίνει να είστε μαζί και στα πάνω και στα κάτω, ό, τι κιαν συμβεί. Αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν ανοίγεται. Θα προστατεύσει τον εαυτό του και δεν θα σου φανερώσει τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν σκεφτείς ότι ο άντρας Ιχθύς δεν είναι και ο πιο ακριβής, καθώς συχνά χάνει την αίσθηση του χρόνου, ενώ μαζί σου είναι απίκο και «εγγλέζος» σε όλα, τότε σε έχει ερωτευτεί παράφορα και ανυπομονεί να σε δει. Αν όμως, μέσα στην αφηρημάδα και το χάσιμό του, ξεχνάει τα ραντεβού μαζί σου ή έρχεται πάντα καθυστερημένος, δεν είναι και τόσο... ζεστός απέναντί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved