Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Εύκολα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θελήσουν

Άννα Ζαμάνη
Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τα κουσούρια τους και πώς να τα διορθώσουν

Κανένας δεν είναι τέλειος. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Το κάθε ζώδιο αντικειμενικά, έχει θετικά και αρνητικά στοχεία στο χαρακτήρα του, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανή. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω τα κουσούρια των ζωδίων του Νερού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε το καθένα να τα διορθώσει και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ συχνά, υποθέτεις ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για σένα ή ότι έχουν κακές προθέσεις. Θα βοηθούσε πολύ να μη βγάζεις συμπεράσματα εκ των προτέρων και να τους ρωτάς τι σκέφτονται ή τι νιώθουν, πριν καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι δεν δίνουν δεκάρα για σένα ή για μια συγκεκριμένη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία σου συνοδεύεται συχνά από μια αφόρητη ένταση. Ειδικά όταν υπάρχει μια διαφωνία ή αναπτύσσονται κάποια επιχειρήματα, θα βοηθούσε πολύ αν άρχιζες να μετράς μέχρι το δέκα, όταν νιώθεις το θυμό να σε πλημμυρίζει. Θυμήσου επίσης να αναπνέεις για να μην εκραγείς. Δεν είναι όλοι συνηθισμένοι σε αυτήν τη συμπεριφορά και μπορεί να τους τρομάξεις, γι’ αυτό πρόσεξε όταν νιώθεις πως «πνίγεσαι» από την οργή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μερικές φορές φορτίζεσαι συναισθηματικά πολύ περισσότερο από ό,τι πρέπει. Το καλύτερο θα ήταν να βγείς εντελώς έξω από μια κατάσταση που σου προκαλεί απογοήτευση. "Απορροφάς" με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα των άλλων και πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι πάντα εκεί για όλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved