Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Είναι σημαντική, γι΄αυτό δεν πρέπει να την αγνοήσεις

Άννα Ζαμάνη
Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Λίγο ή πολύ, όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και ότι αγαπιόμαστε από το άλλο άτομο και κανείς δε χρειάζεται να μας το πει. Μερικές φορές όμως από φόβο μη χάσουμε αυτόν/η που αγαπάμε ή παρασυρόμενοι από τους άλλους και το τι κάνουν στα ερωτικά τους μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να υπομένουμε μια κατάσταση χωρίς να παίρνουμε αυτό που επιθυμούμε. Έτσι όμως δεν είμαστε ευτυχισμένοι και στο τέλος θα αρχίσουν «τα όργανα» και στη σχέση.

Πάμε να δούμε ποιο είναι για τα ζώδια του Νερού το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ερωτική σχέση:

Καρκίνος: Θέλεις να προστατεύεις αλλά πολύ περισσότερο να αισθάνεσαι ότι προστατεύεσαι από το σύντροφό σου. Αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια και εκφράζει για σένα την πραγματική έννοια της αγάπης. Πίστη, αφοσίωση, προστασία και μια αγκαλιά για να χωθείς είναι απαραίτητα.

Σκορπιός: Χωρίς εντιμότητα και ακεραιότητα, θα αισθανθείς κενός/η περιεχομένου και προδομένος/η. Το καλό σεξ σαφώς το εκτιμάς πολύ όπως επίσης και την εχεμύθεια. Το να νιώθεις ότι στο ταίρι σου μπορείς να εμπιστευτείς τα μυστικά σου είναι το πρωταρχικό στοιχείο για μια στενή, ειλικρινή σχέση.

Ιχθύες: Εύκολα παρασύρεσαι και βάζεις τον εαυτό σου σε ερωτικές περιπέτειες. Αυτό όμως που δεν αντέχεις είναι το να εισπράττεις συνεχώς αρνητικά συναισθήματα. Χρειάζεσαι κάποιον άνθρωπο που είναι ανοιχτός και ευαίσθητος και να σου εκφράζει τον έρωτά του. Θα πρέπει, επίσης, να μπορεί να σε παρηγορεί όταν το έχεις ανάγκη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved