Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Έτσι θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα

Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνουμε, αν μη τι άλλο, για να μη μένεις ρέστη και ταπί πριν τις 20 του μήνα

Άννα Ζαμάνη
Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Έτσι θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα

Φίλη αγαπημένη, οι καιροί είναι δύσκολοι και η ακρίβεια μεγάλη... Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν πάρει την ανηφόρα, το σουπερμάρκετ είναι πλέον... μπουτίκ κι ενδεχομένως ο μισθός σου δε φτάνει για να περάσεις ούτε μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε τραβάς ζόρι μεγάλο. Κάτι πρέπει να κόψεις ή να περιορίσεις βόλτες και εξόδους μπας και σου μείνει κανά ευρώ στην τσέπη.

Εμείς ξέρουμε πού ξοδεύεις τα λεφτά σου, από το ζώδιό σου. Αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς, ανήκεις δηλαδή στα ζώδια του Νερού, σου προτείνουμε λύσεις για να καταφέρεις να εξοικονομήσεις έστω και λίγα χρήματα για να καταφέρνεις να βγάζεις το μήνα, χωρίς να είσαι ρέστη και ταπί.

Καρκίνος

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε δεν αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα με τα οικονομικά σου. Ξέρεις πώς να κάνεις οικονομία και η αποταμίευση για εσένα είναι μια εύκολη και σε πολλές περιπτώσεις διασκεδαστική υπόθεση. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να απολαμβάνεις πού και πού την… καλή ζωή. Ξόδεψε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου ή το σπίτι σου!

Σκορπιός

Είσαι άτομο πειθαρχημένο, εργάζεσαι αρκετά και συνήθως δεν σπαταλάς αλόγιστα τα χρήματα που κερδίζεις. Το ένστικτό σου σε βοηθά αρκετά και «μυρίζεσαι» το χρήμα, όμως, εμπιστεύσου τους ειδικούς και κάνε μα «έξυπνη» οικονομική κίνηση, αν θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Ιχθύς

Είσαι ευαίσθητη και νοιάζεσαι για πολλά πράγματα. Δυστυχώς για εσένα, όμως, τα χρήματα δε βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Το γεγονός ότι δείχνεις μηδαμινό ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά ζητήματα σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς με τρόπο πρακτικό τα χρήματά σου. Φρόντισε, λοιπόν, να αρχίσεις να δίνεις σιγά σιγά βάση στα οικονομικά σου, ακόμη και αν δε σε ενδιαφέρουν πολύ, κάνοντας «έξυπνες» επενδύσεις και αγορές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved