Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Έτσι θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος με εσένα

Άννα Ζαμάνη
Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τα σημάδια που δείχνουν ότι σε καψουρεύτηκε

Βγαίνετε συνέχεια, το κινητό έχει πάρει φωτιά και περιμένεις πώς και πώς να έρθει η ώρα να βρεθείτε. Δείχνει ότι απολαμβάνει το χρόνο που περνά μαζί σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματά του. Πώς θα καταλάβεις ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου ο άντρας του ζωδιακού που ανήκει σε ζώδιο του Αέρα; Διάβασε παρακάτω, τα σημάδια που το φανερώνουν:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταλάβεις πότε ένας άντρας Δίδυμος είναι ερωτευμένος, αν σε αφήνει να μιλάς, ακούει αυτά που λες κι όσο πιο πολύ σε παρακολουθεί τόσο ανακαλύπτει τις χαρές που του προσφέρεις. Αν τον ακούς εσύ να μιλά ακατάπαυστα και απλώς συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του, σημαίνει ότι δεν έχεις ακόμα καταφέρει να κατακτήσεις την ανικανοποίητη φύση του.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλει να είναι διαρκώς μαζί σου ή να επικοινωνείτε κάθε τρεις και λίγο γιατί δεν μπορεί μόνος, μάλλον προσπαθεί ακόμα να βρει την ισορροπία μεταξύ σας αλλά δεν είναι απαραίτητα ερωτευμένος μαζί σου. Αντίθετα, αν ο άντρας Ζυγός σέβεται το δικαίωμά σου να πας οπουδήποτε μόνη σου και δε σε παίρνει τηλέφωνο ανά μία ώρα να δει τι κάνεις, αυτό σημαίνει ότι νιώθει αρκετή αυτοπεποίθηση μέσα στη σχέση, σε εμπιστεύεται και είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άντρας Υδροχόος είναι δύσκολο να ερωτευτεί λόγω της εγκεφαλικής του φύσης, αλλά όταν του συμβεί δεν του αρέσει να παίζει με τα συναισθήματα κανενός. Γι' αυτό δεν θα προφέρει τη φράση «σ' αγαπάω», αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι αισθάνεται. Από τη στιγμή που θα ξεστομίσει αυτές τις δύο μαγικές λεξούλες, σημαίνει πραγματικά πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved