Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Είναι σημαντική, γι΄αυτό δεν πρέπει να την αγνοήσεις

Άννα Ζαμάνη
Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Λίγο ή πολύ, όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και ότι αγαπιόμαστε από το άλλο άτομο και κανείς δε χρειάζεται να μας το πει. Μερικές φορές όμως από φόβο μη χάσουμε αυτόν/η που αγαπάμε ή παρασυρόμενοι από τους άλλους και το τι κάνουν στα ερωτικά τους μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να υπομένουμε μια κατάσταση χωρίς να παίρνουμε αυτό που επιθυμούμε. Έτσι όμως δεν είμαστε ευτυχισμένοι και στο τέλος θα αρχίσουν «τα όργανα» και στη σχέση.

Πάμε να δούμε ποιο είναι για τα ζώδια του Αέρα το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ερωτική σχέση:

Δίδυμοι: Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω στη σχέση σου, ακόμα κι αν είναι με την αφή, τη μυρωδιά ή τη γεύση. Προτιμάς ένα απλό «γεια» από το τίποτα και θέλεις ένα τηλεφώνημα, e-mail, ή μήνυμα κάθε μέρα. Αν δεν υπάρχει επαφή, τρελαίνεσαι και στο τέλος εγκαταλείπεις.

Ζυγός: Η ειρήνη και η αρμονία μπορεί να σπανίζουν στον κόσμο, αλλά εσύ οπωσδήποτε τα χρειάζεται στην προσωπική σου ζωή. Το ταίρι σου πρέπει να είναι ευπροσάρμοστο, ήρεμο, συζητήσιμο και να ταράζει όσο το δυνατό λιγότερο τα νερά σου. Άλλωστε εσύ εκτιμάς πολύ την προσπάθεια και ανέχεσαι τις αδυναμίες.

Υδροχόος: Ο ενθουσιασμός και ο πειραματισμός σε ελκύουν αλλά η μεγαλύτερη ανάγκη σου στο άλλο άτομο είναι να έχει ένα βασικό αίσθημα της δικαιοσύνης και ευρύτητα σκέψης. Οι μικροαστικές αντιλήψεις σε ξενερώνουν τελείως όπως επίσης το να συμφωνεί κάποιος/α σε ό, τι λες.

Διάβασε επίσης;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved