Οι σχέσεις των Διδύμων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Δίδυμοι

Οι σχέσεις των Διδύμων με τα 12 ζώδια

Η ερωτική ταυτότητα των Διδύμων

Καλείστε η πεταλούδα του Ζωδιακού, αφού όπως αυτή πετάει από ανθό σε ανθό έτσι και εσείς γυρίζετε από τη μια καρδιά στην άλλη.

Άπιαστοι, αέρινοι και μεταβλητοί λοιπόν διακρίνεστε για την πνευματώδη γοητεία σας και την άμεση, επιδέξια ερωτική σας προσέγγιση. Στα πεταχτά, γρήγορα και αξιοποιώντας την γρήγορη σας σκέψη και την επικοινωνιακή σας δεινότητα, ξεκινάτε συνήθως ένα φλερτ, μια γνωριμία, μια σχέση που για να προχωρήσει χρειάζεται να σας προσφέρει τουλάχιστον νοητική διέγερση.

Η ενέργεια του «νοώ», αποτελεί για εσάς την ανωτάτη ψυχική δύναμη ενώ η πληροφορία το ύψιστο αγαθό. Η σύζευξη με πρόσωπα που αγαπούν την παρέα, την επαφή, την κίνηση, τη ζωή αποτελεί μια ζωηρή επιθυμία που κάποιες φορές πετυχαίνετε αλλά συνήθως, επειδή στη ζωή τα ετερώνυμα έλκονται, συμπορεύεστε και συνενώνεστε με πρόσωπο που εστιάζει κατά κόρον στο συναίσθημα.

Ακριβώς επειδή εσείς θεωρείτε τον κόσμο των συναισθημάτων μια απροσπέλαστη ακτή και δεν μπορείτε να ζυγώσετε ή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ενστικτωδώς οδηγείστε σε σχέσεις που καλύπτουν και σας φέρνουν κοντά στη συγκινησιακή σας πτυχή.

Τέλος, να πούμε ότι τα βασικά γνωρίσματα ενός συντρόφου που θα μπορέσει να συμπορευτεί και να δεχτεί την αιώνια ήβη σας είναι: καμία αίσθηση ηθικής, αντικομφορμισμός, ανεξιχνίαστο μυστήριο και με έτοιμη την βαλίτσα αναχώρησης ανά πάσα στιγμή.

Ανάλογα με τον τύπο του Ζωδιακού με τον οποίου συνδέεστε η μαγεία του έρωτα αποκτά το δικό της χρώμα και τη δική της ξεχωριστή μορφή. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γνωρίσματα της ερωτικής σας σχέσης με κάθε τύπο ξεχωριστά.

Οι 12 συνδυασμοί

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης που συμβολίζει την προθυμία και την καινοτομία αλλά και την επιθυμία για αγώνα και επικράτηση. Η σεξουαλική του ορμή είναι ασυγκράτητη και η ανάγκη του για περιπέτεια, εναλλαγή και πρόκληση ανυπέρβλητη.

Ο αυθορμητισμός, η εξωστρέφεια και το πάθος για τη ζωή αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά που σας φέρνουν κοντά και σας οδηγούν στον κήπο της αγάπης και του έρωτα.

Συχνά βέβαια η σχέση θα περνά από ταραχώδη κύματα καθώς η ζήλια και η ανάγκη για επιβεβαίωση δεν επιτρέπει στον εκπρόσωπο Κριό να επιθυμεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία που θέλει για τον εαυτό του για το σύντροφο του.

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Είναι παιδί της Αφροδίτης και διακρίνεται για την ομορφιά, την τρυφερότητα και τον αισθησιασμό του. Η σταθερότητα, η επιμονή και η αξιοπιστία είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ενώ η κτητικότητα, η αδράνεια και το πείσμα συγκαταλέγονται στα αρνητικές εκδηλώσεις του χαρακτήρα του.

Η δύναμη, η αφοσίωση και η πίστη του εκπρόσωπου Ταύρου είναι στοιχεία πρωτόγνωρα για εσάς και ως εκ τούτου γοητευτικά αλλά και επίφοβα συνάμα. Ο αισθησιασμός, και η σεξουαλικότητα αποτελούν τα δυνατά θέλγητρα του Ταύρου που σας γοητεύουν και συγκινούν.

Από την άλλη, η επιθυμία να αποτελείτε ιδιοκτησία του σας ξενίζει η ανάγκη του για αποκλειστικότητα σας περιορίζει ενώ οι εκρήξεις θυμού σας απογοητεύουν και ως εκ τούτου εν τέλει κουράζεστε.

Με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο φτερωτός Ερμής αποτελεί τον κυβερνήτη του και του χαρίζει επικοινωνιακό ταλέντο, πνευματικότητα και κινητικότητα. Άτομο με ανώτερη σκέψη, αγαπά τη μάθηση, έχει παιχνιδιάρικη έκφραση και αρέσκεται στις κοινωνικές και νοητικές επαφές.

Ανοιχτοί, προσαρμοστικοί και ανεκτικοί και οι δυο θα θελήσετε να χαρείτε έναν έρωτα που η εναλλαγή, η ποικιλία , η χαρά και η διασκέδαση θα είναι τα βασικά γνωρίσματα της. Ίσως η λέξη παιγνίδι να είναι το συνώνυμο αυτής της σύζευξης, αφού και οι δυο αιώνιοι έφηβοι αρέσκεστε σε ένα ανάλαφρο, ρομαντικό δεσμό χωρίς να σας απασχολεί η περίπτωση ενός άρρηκτου.

Για να αποφευχθεί η απομάκρυνση χρειάζεται ο ένας από τους δύο να αναλάβει ευθύνες, να δείξει αποφασιστικότητα και να αποφύγει να πέσει στην παγίδα της σχετικότητας της γνώσης και της αλήθειας.

Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Σημειοδότης του είναι η Σελήνη που συμβολίζει την οικογένεια, την ευαισθησία, τη φαντασία. Από τη φύση του συναισθηματικό άτομο, επιθυμεί συναισθηματική και υλική ασφάλεια ενώ ανεξάρτητα από την ηλικία, παραμένει παιδί και επιθυμεί την στοργή και την προστασία από κάποιο σημαντικό άλλο.

Αμφότεροι είστε ενήλικα παιδιά, εσείς με την εφηβική διάθεση και ο εκπρόσωπος Καρκίνος με την προσκόλληση στην παιδική ηλικία που αναζητείτε την ανεμελιά, τη διασκέδαση και τη χαρά. Η νοητική επιδεξιότητα και η φαντασία ενώνονται και μπορούν να οδηγήσουν στην υπέρβαση της καθημερινότητας.

Τέλος, σε μία σχέση με τον εκπρόσωπο Καρκίνο θα βιώσετε την κατανόηση, την αφοσίωση και τη φροντίδα, μιας και διαισθάνεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας χάρτη στην υδάτινη, υπομονετική και ευαίσθητη φύση του.

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του και του χαρίζει γενναιοδωρία, περηφάνια και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Από τη μία, έχει το χάρισμα να φτάνει ψηλά παρόλο που συχνά δοκιμάζει την τύχη του και από την άλλη έχει την τάση να δίνει διαταγές καθώς πιστεύει ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τους άλλους.

Ο αντιπρόσωπος του βασιλιά του ζωδιακού θα σας δείξει γενναιοδωρία, εγκαρδιότητα και η περήφανη του καρδιά του θα σας αγκαλιάσει για να σας δείξει το πάθος και τη φλόγα του έρωτα.

Βέβαια, πρωτίστως έχει υποκινηθεί διακριτικά από την κινητικά και λεκτικά δεξιοτεχνία σας και έχει γοητευθεί από την εγκεφαλικότητα και τη φτερωτή σας προσωπικότητα. Τέλος, το γεγονός ότι δεν μπορεί να σας υποτάξει θα αποτελεί πάντα το πραγματικό θέλγητρο σας.

Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι ο Ερμής αλλά και ο Χείρωνας, που συμβολίζει την πορεία από τα χαμηλά και τα ταπεινά σε ανώτερα επίπεδα ανθρωπιάς.

Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο της Παρθένου τονίζοντας τα στοιχεία της ορθοφροσύνης, της οξυδέρκειας και της παρατηρητική ικανότητας που το χαρακτηρίζουν.

Η εγκεφαλική επικοινωνία αποτελεί το μεγάλο ατού σε αυτή τη σχέση, αφού εσείς με την πολύπλευρη αντίληψη σας και ο σύντροφος Παρθένος με την λεπτομερειακή του σκέψη αποτελείται ένα δίδυμο νοητικής διέγερσης που εξιτάρει το είναι σας.

Μεταβλητά ζώδιο και οι δυο σε καμία περίπτωση δεν φημίζεστε για την πιστότητα σας όμως, αν και εσείς προβαίνετε σε παρασπονδίες (Ο Ερμής= Θεός των κλεφτών και των ψευτών), τουλάχιστον ο εκπρόσωπος Παρθένος παραμένει στο φλερτ.

Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, αγαπάει την αρμονία, την ομορφιά και θέλει η ζωή του να διέπεται από αγάπη, ειρήνη και δικαιοσύνη. Δίνει μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία και την ισορροπία, στοιχεία που αναζητά να έχει και σε μια ερωτική συνένωση.

Αμφότεροι, αέρινοι, κοινωνικοί και με αγάπη στη διανόηση ζείτε έναν ευχάριστο, ρομαντικό και ανάλαφρο έρωτα που η σύντομη ή μακρά διάρκεια του δεν σας απασχολεί στο ελάχιστο.

Ο εκπρόσωπος Ζυγός είναι μαζί σας ρομαντικός, εκφραστικός, ευγενικός και επιθυμεί να συμβάλει στη λύση θεμάτων που συνδέονται με την πολύπλευρη προσωπικότητα σας ώστε να υπάρχει αρμονική και συντροφική συνύπαρξη.

Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο κυβερνήτης πλανήτης του, ο Πλούτωνας του χαρίζει βαθύ μυστήριο και ασυναγώνιστο πάθος. Οι ερωτικές του επιδόσεις και ο περίφημος αισθησιασμός του είναι συνυφασμένα με την βαθιά σεξουαλική του ορμή και λίμπιντο.

Ο εκπρόσωπος Σκορπιός λοιπόν με τη ψυχή στο βλέμμα, από την πρώτη στιγμή σας δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να σας μυήσει σε ένα ανεξερεύνητο, μυστηριώδες ταξίδι με προορισμό το άγνωστο, τον έρωτα και τη ηδονή.

Ο συνδυασμός Δίδυμος – Σκορπιός είναι συχνός αν και ριψοκίνδυνος, καθότι σας φέρνει σε επαφή με κάτι που προκλητικά αγνοείτε ή δεν αναγνωρίζετε δηλαδή τη συγκινησιακή σας πτυχή που αναζητά προσοχή και μέσα από αυτή τη σχέση αντανακλάται στο σύντροφο σας, όσο και αν συχνά σας τρομάζει αυτό.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της διεύρυνσης, του χαρίζει πλατιά νοητική σκέψη, αστείρευτη αισιοδοξία και ασυγκράτητο ενθουσιασμό.

Στον έρωτα αναζητεί την ψυχική, διανοητική και σαρκική ελευθερία, ώστε να ζήσει την ιδανική ερωτική ένωση όπως υπάρχει στο κόσμο της φαντασίας και τον υπερβατικού του κόσμου.

Η αυτονομία, η χαρούμενη διάθεση και ελεύθερη φύση του Τοξότη ταιριάζει με το πρότυπο του συντρόφου που αναζητείτε ενώ αμφότεροι είστε εξωστρεφείς, ευμετάβλητοι, μοιράζεστε κοινές επιθυμίες και ζείτε μαζί εμπειρίες που και οι δύο θέλετε.

Το γέλιο, το παιχνίδι, το χιούμορ, τα ταξίδια και οι νέες εμπειρίες αποτελούν τη ρουτίνα αυτή της σχέσης που μπορεί να αποδειχθεί η πιο ξεχωριστή της ζωής σας.

Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Η κυριαρχία του από τον Κρόνο, τον κάνει επιφυλακτικό, συνεπή, υπομονετικό και υπεύθυνο. Ο εραστής Αιγόκερως είναι σοβαρός και θα προχωρήσει σε δέσμευση, αφού πρώτα εξασφαλίσει την επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση. Τον ενδιαφέρει να κρατά τα προσχήματα ενώ δείχνει ακράτητη επιθυμία για την ικανοποίηση του ερωτικού ενστίκτου.

Στον εκπρόσωπο Αιγόκερω αναζητάτε, την κατανόηση, την μεθοδικότητα που θα αντισταθμίσει την παιχνιδιάρικη, χιουμοριστική και χαρούμενη φύση σας. Με την υπομονή και την σταθερότητα που τον χαρακτηρίζει θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε.

Η προστατευτική του διάθεση και οι εκρήξεις τρυφερότητες σας συγκινούν ενώ η σωστή διαχείριση ή αποταμίευση εισοδημάτων σας προσφέρουν μια τάξη στον ανήσυχο τρόπο ζωής σας.

Τέλος, όταν ο εκπρόσωπος Αιγόκερως είναι βέβαιος για τα αισθήματα σας αποκαλύπτει και κάτι που ίσως δεν περιμένατε, δηλαδή το μικρό παιδί που κρύβει μέσα του.

Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτη τους είναι ο Ουρανός που του προσδίδει πρωτοτυπία, εφευρετικότητα και ανεξαρτησία. Ασυμβίβαστος από τη φύση του, χρειάζεται αφθονία ελευθερίας και απουσία προκαταλήψεων και περιορισμών. Η εκκεντρικότητά του τον ωθεί σε περίεργες και αντί-συμβατικές ερωτικές επιλογές.

Με το σύντροφο Υδροχόο νιώθετε ο εαυτός σας, αφού δεν υποχρεώνεστε να ακολουθείτε τις κοινωνικές φόρμες και τους ηθικούς κανόνες, αντίθετα η ανήσυχη και πολυδιάστατη φύση σας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και άνετα μέσα σε μια σχέση που η ευπροσηγορία και η ανεξαρτησία συνθέτουν ένα ασυνήθιστο και πρωτοποριακό έρωτα.

Η διανοητική ζωηράδα που διαπερνά όλες τις πτυχές της σχέσης, εναλλάσσεται από το απρόβλεπτο στο χιουμοριστικό και από το πρωτότυπο στο πολυδιάστατο. Ταυτόχρονα, η αμοιβαία περιέργεια και επιθυμία για νέες εμπειρίες προδιαγράφουν ένα ακατάλυτα στέρεο δεσμό.

Με Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του χαρίζει ρομαντική και λυρική διάθεση και ταυτόχρονα ευγένεια, ευαισθησία και φαντασία.

Επίσης, συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την τρυφερότητα και την ιδιαίτερη ικανότητα να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα τη δεδομένη στιγμή.

Το φευγάτο και διορατικό του ύφος γοητεύει την ανήσυχη και περίεργη φύση σας και σας καλεί σε ένα μυστηριώδες χορό με πολλές εναλλαγές και φανταστικές περιπέτειες.

Μαζί του νιώθετε ανεκτίμητοι και ιδιαίτεροι, διατηρώντας τη διαθεσιμότητα και την ελευθερία σας. Η αοριστία και η αβεβαιότητα που επικρατεί στη σχέση στην πραγματικότητα αποτελούν το αλατοπίπερο της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved