Τα ζώδια που προτιμούν να φεύγουν από μια σχέση, παρά να... περισσεύουν

Όταν υπάρξει τρίτο πρόσωπο στην σχέση, εκείνα απλά αποχωρούν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που προτιμούν να φεύγουν από μια σχέση, παρά να... περισσεύουν

Και μάλιστα με το κεφάλι ψηλά. Χωρίς εντάσεις, καβγάδες, ζήλειες και διαπληκτισμούς. Σε διαγράφουν μονοκονδυλιά και πάνε παρακάτω στη ζωή τους. Δεν γυρίζουν να κοιτάξουν πίσω, για εκείνα είσαι παρελθόν και δεν θα γίνεις ποτέ ξανά παρόν. Όλα τα άλλα ζώδια θα αντιδρούσαν εντελώς διαφορετικά. Μπορεί να θέλανε να εκδικηθούν, να σε πονέσουν ή και να σε διεκδικήσουν ξανά. Όχι όμως αυτά τα τρία για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν παρακαλά. Αν στην σχέση σας έχει μπει τρίτο πρόσωπο, τότε να ξέρεις ότι θα φύγει, δεν θα κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω και θα σε διαγράψει από τη ζωή της. Μην περιμένεις από την Παρθένο ζήλεια ή καβγάδες ή γενικότερα σκηνικά. Το αντίθετο. Θεωρεί πως δεν αξίζεις ούτε το σάλιο της, ούτε το δάκρυ της και γι' αυτό απλά σε πετάει στο καλάθι των αχρήστων σαν στημένη λεμονόκουπα. Δεν έχεις κάτι άλλο να της δώσεις και επίσης δεν πιστεύει ότι το γυαλί που έχει ραγίσει, μπορεί να ξανακολλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτσι και προδώσεις τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως είσαι τελειωμένη υπόθεση. Ο Αιγόκερως σε έχει σκοτώσει μέσα του. Κάθε συναίσθημα που μπορεί να είχε για σένα το έχει νεκρώσει και πάει παρακάτω. Δεν θα σου πει ούτε μια κουβέντα, ούτε αντίο. Απλά θα σε πετάξει από τη ζωή του και δεν θα τον ξαναδείς ποτέ. Κάτσε με την νέα σου περιπέτεια θα σου πει και βγάλε τα μάτια σου. Και να ξέρεις ότι όντως δεν θα τον νοιάζει τι θα απογίνεις γιατί για εκείνον απλά δεν υπάρχεις. Αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά και πάει γι’ άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίδραση ενός Υδροχόου στην απιστία είναι πιο ψυχρή και από τον βόρειο πόλο. Μην περιμένεις εντάσεις, ζήλειες και καβγάδες. Ούτε καν. Έκανες την επιλογή σου, τον πρόδωσες και αυτό του δείχνει πολλά. Τελείωσες για εκείνον και πάει παρακάτω. Δεν καταδέχεται να… περισσεύει σε μια σχέση, ούτε να είναι το τρίτο πρόσωπο, ούτε καν το δεύτερο. Ήρεμα και όμορφα, σε παρατάει και προχωράει τη ζωή του κανονικά χωρίς εσένα. Δεν θα γυρίσει να σου ρίξει ούτε ένα βλέμμα, γιατί πολύ απλά θα έχει νεκρώσει μέσα του κάθε συναίσθημα που είχε για σένα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved