Τα ζώδια που δεν θα έλεγαν όχι σε ένα ερωτικό τριγώνο

Είναι «ανοιχτά» στην ιδέα

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που δεν θα έλεγαν όχι σε ένα ερωτικό τριγώνο

Μπορούμε να σου πούμε κάπου εδώ ότι όχι μόνο δεν θα ήταν αρνητικά στην ιδέα ενός ερωτικού τριγώνου, αλλά ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε φαντασίωση για εκείνα και θα ήταν κάτι που θα τα ενθουσίαζε και θα τα εξίταρε. Και αυτό γιατί μιλάμε για άτομα που δεν έχουν ταμπού, είναι ανοιχτόμυαλα και φυσικά περίεργα στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα από τη φύση του. Είναι για να την ακρίβεια ο χίπης του ζωδιακού. Ένα ερωτικό τρίγωνο θα τον έκανε να νιώθει ακόμα πιο ελεύθερος και χαλαρός. Θα του έδινε χαρά χωρίς να τον «πνίγει» και δεν θα ένιωθε ότι εγκλωβίζεται σε μια σχέση. Όπως και ο Δίδυμος, ο Τοξότης δεν έχει θέματα ζήλειας, κτητικότητας και δεν βγάζει ανταγωνισμό. Άμα του κάτσει ένα ερωτικό τρίγωνο, έκατσε και θα πει κι ευχαριστώ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που δεν έχει ταμπού στη ζωή του. Ούτως ή άλλως βαριέται εύκολα σε μια σχέση με ένα άτομο, οπότε αν υπήρχε και δεύτερο, τα πράγματα θα ήταν πιο… διασκεδαστικά για εκείνον. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο. Ο Δίδυμος είναι ανοιχτόμυαλος, δεν έχει θέματα ζήλειας και κτητικότητας και σε ένα ερωτικό τρίγωνο κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ευτυχισμένος. Θα ένιωθε πιο απελευθερωμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταίος στην σχετική μας λίστα, είναι ο Υδροχόος. Όπως ο Δίδυμος και ο Τοξότης, έτσι και ο Υδροχόος είναι ανοιχτόμυαλος και δεν έχει ταμπού. Θα έβλεπε με καλό μάτι ένα ερωτικό τρίγωνο και θα μπορούσε άνετα να περάσει καλά μέσα σε αυτό. Ο Υδροχόος δεν θα έβγαζε ούτε ζήλεια, ούτε ανταγωνισμό. Επίσης είναι της άποψης ότι κανένας δεν ανήκει σε κανέναν, οπότε μια χαρά θα τη ζούσε την όλη φάση του ερωτικού τριγώνου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved