Οι άντρες του ζωδιακού που θα δέχονταν να μεγαλώσουν τα παιδιά της συντρόφου τους

Δεν τους νοιάζει αν η γυναίκα που αγαπούν έχει ήδη παιδιά. Θα τα μεγαλώνανε μαζί

Άννα Ζαμάνη
Οι άντρες του ζωδιακού που θα δέχονταν να μεγαλώσουν τα παιδιά της συντρόφου τους

Δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση να μεγαλώσεις παιδιά τα οποία δεν είναι δικά σου. Δεν θα το έκαναν όλοι οι άνθρωποι για πολλούς και διάφορους λόγους. Από όλα, μόνο τέσσερα ζώδια θα έλεγαν «ναι» στο να κάνουν μια οικογένεια με μια γυναίκα η οποία έχει ήδη παιδιά είτε από προηγούμενο γάμο, είτε από προηγούμενη σχέση. Για πάμε να τα δούμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος αγαπάει τα παιδιά. Αν και δεν είναι από τα ζώδια που το έχουν σκοπό ζωής να κάνουν δικά τους παιδιά, με χαρά θα μεγάλωνε είτε τα δικά του, είτε εκείνα της συντρόφου του. Βλέπει τα παιδιά ως παιδιά και τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να γίνει ένας σωστός πατέρας. Ο άντρας Παρθένος έχει μέσα του το αίσθημα του δάσκαλου και υπό την έννοια αυτή, θα του έδινε χαρά να προσφέρει γνώσεις στα παιδιά, να τα φροντίσει, αλλά και να τους διαμορφώσει χαρακτήρα.

ΖΥΓΟΣ

Για τον άντρα Ζυγό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τον άντρα Παρθένο. Δεν είναι τόσο η αγάπη του για τα παιδιά που θα τον οδηγήσει ώστε να γίνει καλός πατριός, αλλά ο έρωτάς του για την σύντροφό του. Δηλαδή, αν ο Ζυγός είναι ερωτευμένος και περνά καλά στην σχέση του ή στον γάμο του, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μεγαλώσει τα παιδιά της συντρόφου του. Αρκεί εκείνη να είναι σωστή απέναντί του και να του έδινε όλα όσα ήθελε από μια σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει οικογένεια με μια γυναίκα η οποία μπορεί να είχε παιδιά είτε από προηγούμενο γάμο, είτε από προηγούμενη σχέση. Τον ενδιαφέρει η δική του σχέση με την σύντροφό του και να είναι καλά μαζί της και ερωτευμένος. Να έχει ενδιαφέρον η καθημερινότητά τους και να μην βαριέται. Το να δημιουργήσουν μαζί μια οικογένεια, θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είναι το ίδιο προστατευτικός και με τα άλλα παιδιά όπως και με τα δικά του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας Ιχθύς βλέπει τα παιδιά όλου του κόσμου ως δικά του παιδιά. Είναι ίσως ο πιο ευαισθητοποιημένος από όλους τους άντρες του ζωδιακού στο κομμάτι αυτό. Το να γίνει ένας καλός πατριός και να μεγαλώσει μαζί με την σύντροφό του τα παιδιά της, θα είναι για εκείνον χαρά. Δεν κάνει καμία διάκριση και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να κάνει σχέση ή γάμο με μια γυναίκα η οποία έχει ήδη τα δικά της παιδιά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved