Αυτά τα ζώδια είναι ευαίσθητα σαν νάρκη. «Πάτησέ» τα και... μπουμ!

Δεν θέλουν και πολύ για να «εκραγούν»

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια είναι ευαίσθητα σαν νάρκη. «Πάτησέ» τα και... μπουμ!

Να ξέρεις ότι μαζί τους θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η. Μην τα προκαλείς. μην πας γυρεύοντας και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμος/η γίνεται εσύ, γιατί εκείνα δεν διακρίνονται για την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτησή τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να εξηγήσουμε το γιατί είναι... ωρολογιακή βόμβα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπορεί από τη μια στιγμή να είναι ήρεμος και ήσυχος και από την άλλη, κάτι να τον εκνευρίσει, να τον κάνει έξαλλο και να τον δεις να τα κάνει όλα λίμπα γύρω του. Είναι οξύθυμος και δεν θέλει και πολύ για να πάρει ανάποδες στροφές και να αρχίσει να φωνάζει, να τσακώνεται και να ξεσπά. Όταν θυμώνει, τυφλώνεται και χάνει τον έλεγχο. Δεν καταλαβαίνει τι κάνει και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτά που κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Καρκίνο όλοι τον θεωρούν ένα ταπεινό χαμομηλάκι που σκύβει το κεφάλι και δεν μιλά, επειδή γενικότερα είναι χαμηλών τόνων. Θα πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι ο Καρκίνος όταν τον ενοχλήσεις και του πατήσεις τον κάλλο, του γυρίζει το μάτι και δεν βλέπει μπροστά του. Είναι αυτό που λέμε "θυμώνει κι όποιον πάρει ο Χάρος". Σκιάζεσαι και μόνο που βλέπεις το βλέμμα του και δεν ξέρεις πού να τρέξεις να κρυφτείς. Είναι ικανός να σε κυνηγάει ακόμα και στους εφιάλτες σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας συναγωνίζεται επάξια τον Κριό στο θέμα του θυμού και του ξεσπάσματος. Και οι δύο άλλωστε είναι ζώδια της φωτιάς και όλοι ξέρουμε ότι η φωτιά, δεν αργεί να γίνει… πυρκαγιά που κατακαίει ό,τι βρίσκει στο διάβα της. Φαντάσου λοιπόν κάπως έτσι τον Λέοντα όταν θυμώνει. «Καίει» ό,τι βρει μπροστά του, θολώνει και δεν καταλαβαίνει τι κάνει και τι λέει. Και δεν θέλει και πολύ για να θυμώσει ένας Λέοντας. Ένα υποτιμητικό σχόλιο να του κάνεις για παράδειγμα, αρκεί.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved