Αντέχεις στον σωματικό πόνο; Το ζώδιό σου το φανερώνει

Χαλάς τον κόσμο ή συνεχίζεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα;

Έμμα Ριζοπούλου
Αντέχεις στον σωματικό πόνο; Το ζώδιό σου το φανερώνει

Σίγουρα έχεις γνωρίσει ανθρώπους που παθαίνουν ένα μικρό ατύχημα, τύπου κόβονται, καίγονται, χτυπούν ή πονάει το κεφάλι, το στομάχι ή άλλο μέρος τους σώματός τους και είτε συνεχίζουν να λειτουργούν σα να μη συμβαίνει τίποτα είτε "χαλάνε τον κόσμο".

Πιο κάτω γίνεται μια απόπειρα να αποδοθεί στα δώδεκα ζώδια η αντοχή τους ή μη, στο σωματικό πόνο, καθώς και οι αντιδράσεις τους, όταν πονάνε:

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί, άσχετο με το πώς δείχνουν, δεν αντέχουν και πολύ τον πόνο. Αλλά, όταν είναι πραγματικά τσαντισμένοι, κοινώς «τα έχουν πάρει κρανίο», είναι σαν να βρίσκονται σε άλλη διάσταση! Ακόμα κι αν σκάσει χειροβομβίδα και τραυματιστούν π.χ. στο πόδι, θα νομίζουν ότι τους τσίμπησε κουνούπι ή κάτι τέτοιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσα που τους ακουμπάει ο πόνος. Και βέβαια, ακόμα κι αν πονάνε, εσύ δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Ως κατεξοχήν κρυψίνοα όντα, θα φορέσουν τη μάσκα της απάθειας και όλοι θα νομίζουν ότι είναι χαλαροί και άνετοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν αφύσικα μικρή αντοχή στον πόνο. Κλαίνε και φωνάζουν, όταν πάνε στο γιατρό, κλαίνε όταν κάνουν τατουάζ ή... χαλάουα. Πιθανότατα κλαίνε ακόμα κι όταν τρυπάνε τ’ αφτιά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι οι κατ' εξοχήν κλαψιάρηδες με τον πόνο και ναι, χαλάνε τον κόσμο. Από παιδάκια που θέλανε τη μαμά τους, μέχρι που μεγαλώνουν, χρειάζονται κάποιον/α στο πλευρό τους για να τους κανακέψει, να τους γιατροπορεύσει, να τους φροντίσει την πληγή.

ΛΕΩΝ

Μπορούν να αντέξουν τον πόνο σε αρκετά μεγάλο βαθμό, όμως μιας και η δραματοποίηση είναι στο αίμα τους, δεν θα παραλείψουν να εκφραστούν με κλαψουρίσματα, φωνές, παράπονα και δάκρυα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσποιούνται ότι έχουν υψηλή αντοχή στον πόνο, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν. Με την πρώτη ενόχληση, παίρνουν φάρμακα ή τρέχουν στον γιατρό (μήπως έχουν και τίποτα σοβαρότερο), ενώ διαθέτουν και ένα δικό τους φαρμακείο για ώρα ανάγκης.

ΖΥΓΟΣ

Έχουν μια κανονική αντοχή στον πόνο, όμως αυτό που φοβούνται θανάσιμα είναι οι σύριγγες. Προτιμούν να τους χτυπήσουν λεωφορείο, παρά να δώσουν αίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην πραγματικότητα έχουν πολύ μικρές αντοχές στον πόνο, αλλά δεν θα σου το δείξουν ποτέ. Μάλλον θα σου πουν κάτι τέτοιο: «Ναι ισχύει. Μόλις έφαγα μια ξεγυρισμένη γροθιά στη μάπα, αλλά ίσα που το κατάλαβα. Χα, χα…»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχουν αντοχή και το τόσο το κάνουν τόοοοοοοοσο! Έχουν την υπερβολή μέσα τους. Λίγο να ματώσουν... είναι για ράμματα ένα πράγμα. Λίγο να πονέσουν, πάσχουν από ανίατη ασθένεια. Τους πιάνει μίρλα και όντως ανήκουν στην κατηγορία που χαλάει τον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντοχή τους στον πόνο φτάει σε πραγματικά υψηλά επίπεδα. Σφίγγουν τα δόντια και δε μιλάνε σε κανένα. Μπορεί να πονούν ακόμα και για μέρες και να μην βγάλουν άχνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να κοροϊδεύεται με τον εαυτό του, κοινώς να αυτοτρολάρεται, που πονάει και να κάνει πλάκα με το χτύπημά του ή όποιον άλλον πόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Παραδόξως, έχουν τις μεγαλύτερες αντοχές στον πόνο απ’ όλα τα ζώδια. Είναι τόσο απασχολημένοι με τις φευγάτες ιδέες και τις ιδεοληψίες τους, που ακόμα κι αν τους... μαχαιρώσουν μπορεί να μην το πάρουν είδηση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved